|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U realizaciji te želje vjerojatno ti ne bi pomogle ni 3 zlatne ribice, jednorog, Zubić vila i Djed Mraz zajedno ![]()
![]() |
#662 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ok, priča se da je Sami dosta olakšao TW u S7 u odnosu na prethodne verzije, maknuo brdo bloatwarea,... ali je to i dalje daleko nefluidnije od vanilla Androida, Sense-a,.. Uglavnom, ima se šta poboljšavati na njemu.
![]() |
#664 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Na S7 ne znam kakav je TW, ali sa svakim flagshipom bi u početku bio dobar i kasnije prošteka, valjda kako se puni programima. Nevjerojatno za najjačeg proizvođača android telefona da ne mogu to riješit jednom i zauvijek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni i dalje TW radi sasvim normalno, fluidno i bez nekog primjetnog stekanja... No kako je dosta "stanjen" sto se tice funkcionalnosti u odnosu na starije verzije, instalira sam Nova Prime koja radi ko podmazana i ima brdo opcija za postaviti po zelji... Al slazem se, Sammy bi definitivno triba poraditi na tom svom sucelju i dobro ga optimizirati jednom zauvik da radi kako triba u sukladnosti s (ionako mocnim) hw-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Uspio sam rijesit vecinu stvari koje su me mucile... No oversensitive touch je skoro dealbreaker. Mogu scrollat sa prstom 1-2mm iznad ekrana. Kad scrollam i dignem prst, cesto mi klikne link na stranici. Neprestano prstima na rubu otvaram appove ili blesiram scroll ili desavanja na ekranu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#672 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nema ni na Note 5 toga, izbacili su tu opciju. Preosjetljivi touch je totalno sranje. Na Note je problem manje izrazen, nece mi registrirati touch tako na 1-2mm iznad ekrana npr. ali svejedno kontrolirano skrolanje je frustracija jer dok dizem prst sa ekrana nakon sto sam povukao prema gore, zna se dogoditi da onda na samom kraju registrira swipe prema dolje jer prst tako prirodno ide u tom smjeru. Skrolanje na Samsungu je dno dna opcenito, sto zbog stekanja, sto zbog sugave akceleracije sto zbog preosjetljivog toucha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 | ||
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A jesi naoštrio zube... Ljudi su praktično zamijenili svu unutrašnjost mobitela, ali ti si već unaprijed nabrijan da će biti koja recka i kako ćeš im pokazati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ko se na vruće mlijeko opeče taj i na ladan jogurt duva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
Premium
|
Citiraj:
No kao i obicno, sve ima svoje prednosti i mane, tako da ces odluku najbolje sam donijeti ![]()
![]() |
![]() |
#677 |
Premium
|
Sjećam se nekog testa preciznosti touch-a , baš Samsung vs iPhone , ubi me kojih modela. I Samsung je, kažu, bio dosta precizniji. E sad, na xperii i ranije nexusu nisam imao, odnosno nemam nikakav problem s preosjetljivosti ekrana, kamoli s preciznosti, ali kod ženinog s5 tu i tamo mi iskoči aplikacija iako sam poprilično siguran da sam je samo "preletio" . |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
|
Mozda zvuci glupo i znam da trazi dodatni ulog pored vec skupog mobitela, al uvik mozes naknadno kupit screen protector foliju ili kaljeno staklo i time zastiti ekran i malo smanjiti osjetljivost istoga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
|
Pogotovo one s "okvirom" ,te obično imaju ljepilo samo na nestaklenom dijelu . Na nexusu 4 je to bila katastrofa ali ovdje bi možda i pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja sam probao foliju i nije bilo neke vidljive razlike. Preciznost i osjetljivost toucha po meni nema veze sa OS-om. Nexus 5 vs Note 5 nebo i zemlja razlika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni je već malo dosadio iOS (imam iPhone od 3G-a sa par izleta od po tjedan dana na HTC One M7 i Moto X 2014) pa sam si uzeo ovog da se probam prebaciti dok se iOS svijet malo ne promijeni (iOS 10, novi iPhone...). Stvarno je blizu. Aplikacije za Android više nisu shit, sam OS je dosta dobar, sviđa mi se kaj dosta stvari mogu podesiti kak mi pašu. Ali iOS i dalje ima dosta stvarčica koje bolje rade nego na Androidu i par dobrih featureova. Za njih mi se lakše hvatati nego se koncentrirati na ovo kaj sam dodatno dobio na Androidu. Imam iPad Air 2 kad se malo zaželim iOS-a. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Ne znam dal ispada kao cjepidlačenje, ali stvarno sam htio da mi se sviđa mob... ![]() Ne kužim zakaj se ne može sredit GPU akceleracija kad se ne koristi tak puno različitih GPU proizvođača... Nije da iPhone 6S nije štekao, ali 99% vremena je bio butter smooth. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#682 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Android ove sto si ti nabrojao, a iOS tu fluidnost, ipak bolje (napisane) aplikacije i ono meni najvaznije sto nikako ne mogu dozivjeti na Androidu - Safari. Jednostavno taj browser je po pitanju brzine, glatkoce i svega jedno par kopalja ispred bilo kakve konkurencije. IMHO naravno, da ne bi netko krenuo u 'holy way' platformi ![]()
![]() |
![]() |
#683 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Isto tako, mobitel je dosta težak za rastavljati i popravljati jer dosta toga se drži s ljepilom i imam osjećaj da popravak nije tako lagan te da dosta toga može otići po zlu. Ne želim dobiti mobitel u lošem stanju zato jer je bio na popravku, i to ne mojom krivicom.
![]() |
![]() |
#684 |
Premium
|
Safari je daleko, daleko iznad bilo kojeg browsera za Android. Neusporediv je. Nacin na koji renderira web, recimo PCE forum je savrsen. Nema zoomiranja i slicnog. Nista nije van proporcija. Dok je na Androidu sve zbrda-zdola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja ne kužim ovo sa osjetljivosti toucha. Imam S5 a prije S3 pa S1 i ni na jednom mi touch nije bio problem. I ne reagira mi ako sam blizu ekrana. Moram ga baš dodirnuti. Mislim da je tu više do navike na drugačiji touch na jabuci.
![]() |
#688 |
Premium
|
Ista stvar je sa s7, ne dogadja se cesto no ponekad ekran reagira na "ghost touch", znaci kad je prst cca 1-2mm iznad... Sad kad imam kaljeno staklo na ekranu nema vise tog problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |