|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kaže čovjek "..za sve koji imaju L535...". Zanima me što će asibulj reći za napravljeni update tj. rješava li problem ili ne.
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kupio dva 535 modela, hw 3.0.0.0. itd. Po meni ovo nema veze s Nokiom. Kvaliteta izrade očaj, lagovi na sve strane, touch totalni otpad, integrirane tipke u zaslon, problemi s importom svega iz MS accounta... Slom živaca, jučer i danas. Jedna Lumia 930 košta, koliko, tri puta više od ovog dreka? Pa po svemu viđenom vrijedi valjda 10 puta više. A sad realno, jbg, cijena je takva kakva je. No zbilja za tu cijenu je jedan 520 bolji i fluidniji od ovoga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#665 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Pitao sam se do kad će trajati ova rapsodija sa nokijama.... jebiga bile su predobre za 21 stoljeće gdje sve košta kao i prije ako ne i više a traje godinu dana...hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Premium
|
Jedan od ta dva dao ženi jutros jer je njen htc 8x završio na servisu (pikseliziran ekran, eta popravka tjedan dana by smartson). Nakon par sati me nazvala i rekla da si nosim to smeće tamo gdje sam ga našao ![]() al to mi nije jasno da taj touch može toliko kiksati, pa brate, mislio sam da su ove priče po forumu bile u najmanju ruku preuveličane, kad ono vidi vraga...
![]() |
#667 | |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Da, nažalost je tako kako pišeš. Ja evo nikakvih poboljšanja nisam primjetio s ovim zadnjim updejtom. Ili možda neko minimalno u najbolju ruku. I još mi se danas dogodilo da se mobitel smrznuo kad mi je jutros zvonio alarm i nije reagirao na tipke tako da sam morao vaditi bateriju. Vidjet ću ako će se to ponoviti pa napišem ovdje. Ja sam svoju uzeo jer je bila na akciji za 80 eura a sad vidim i zašto. I znao sam za taj fail sa 3.0.0.0 verzijom ali zaboravio provjeriti jer sam bio nepropisno parkiran i htio to što prije pokupiti. Citiraj:
x230 Zadnje izmijenjeno od: asibulj. 11.03.2015. u 17:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Premium
|
Evo danas mogu reći RIP Lumia 535. Ekran gecrkt. Mob nit se pali nit se ekran pali, sve prešlo vrit. Druga je još živa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#675 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Nego jel ovi zadnji fixevi rješavaju išta na ovoj 535 ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Vezano uz Lumia 535 i zadnji update: Eto što su frendu odgovorili xD. " Poštovani, Mobilni uređaj će tokom tjedna dobiti novu verziju kojom su uklonjene greške s lošom reaktivnošću touch screena. Uređaj je potrebno nadograditi navedenom hardware verzijom (v5.0.0.0.) te poduzmite potrebne korake kako Vam nalaže instalacija. U slučaju dodatnih upita, stojimo Vam na raspolaganju. S poštovanjem, " Mene zanima, ako netko zna, da li su oni dužni zamjeniti mobitel 3.0.0.0 sa 5.0.0.0 ukoliko imamo problem sa touch screenom. Zna li netko da li tako Microsoft nalaže? Da prvo pitam ovdje ako itko zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#681 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Nakon ovoga očekujem OTA nadogradnju Lumie 920 na 940, kad izađe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
A za ovaj mail ne znam šta da mislim, ili se prave glupi prema njub korisnicima ili u našem najvećem mob. operateru rade ljudi koji o informatici i računarstvu znaju isto što i blagajnica iz Konzuma. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
|
Takvi su i najjeftiniji, shodno tome i proizlazi kvaliteta usluge. Zaposle Šteficu iz Kašine, stave pred nju FAQ s odgovorima i draga Štefice, samo ponavljaj ko papagaj odgovore na ta pitanja. I eto ti SZK.
![]() |
#686 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
OnT, frend kupio 535 3.0.0... Reviziju i zadovoljan, kaze da problema nema, eventualno jednom dnevno keyboard lag osjeti i to je to |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
To mi sad zvuči i logično. Nigdje nisam našao dokaz postojanja drukčije HW revizije od 3.0.0.0, osim napisa po forumima, no nitko nije pisao da posjeduje takav uređaj. To dokazuje i činjenica da Lumije 535 proizvedene u 2015. godini (glasine o novoj reviziji datiraju ranije) redom imaju 3.0.0.0. Bilo bi nelogično proizvoditi i staru reviziju usporedo s novom. To dosta govori o MS-ovom odnosu prema kupcima. Uredno idalje proizvode dokazani škart bez namjere da se problem ukloni, a naivci kupuju best buy šroteks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Prije par tjedana sam uzeo 535,čim je došao u vip za 699kn,i stvarno je ekran bio očaj,a još više me smetalo što je mob stalno se činio nekak zagušen,pa 520 je hardverski na papiru dosta slabiji,a mob je puno fluidniji i responzivniji se činio. Sad sam na 630,i zadovoljan, odličan balans svega za jedan univerzalni poslovni mob-pozivi i mailovi,te ponekad navigacija i koja fotka nečega u nuždi ili za neobavezni dokazni materijal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Sremium
|
ha čujte, nije više nokia već majkrosoft....hehe bute vidjeli uskoro polovne 1020 i sl. po cijeni zlata na njuškalu hehe....sam oda se pročuje da su novi mikrosoft mobiteli falševi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|