|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
E sad, ako ja napravim upgrade i za 6 mjeseci poželim srušiti windowse i ponovno staviti desetku, tada sam vjerojatno popušio!?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Bilo je pitanja u vezi i glede nadogradnje, koju verziju ce korisnik dobit: Windows 10 Upgrade Matrix: Which Version You Get For Free Citiraj:
http://www.microsoft.com/hr-hr/windo...specifications Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 01.06.2015. u 15:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Meni je izletio ovaj dijalog za update dolje u trayu. I stisnema ja "Reserve your copy of windows". Otvori se dalje okvir za unošenje maila, etc. I mislim si, tu mi je na poslu relativno spor net, budem doma to skinuo i stisnem samo cancel, kao "budem kasnije". I sada višen nigdje nemam gumba gdje ga mogu skinuti ![]() Win 8.1. u pitanju, laptop iz siga. ![]() Primjetite nigdje gumba više ![]() A ovako je na destkopu na poslu, na win 7: ![]() I eto, bit će da neću upgrade-at ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Insiderima ništa ne dolazi pošto si već na Win10. Clean install će biti moguć tako da se na instalaciji Win10 na početku unese generični key i onda kasnije se taj key stavi u onaj koji smo dobili kao upgrade.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#674 |
Omicron Alpha resident
|
Nažalost po trenutnim informacijama Insideri će dobiti frišku figu. Gabe Aul je spominjao neki free RTM ali to vrijedi samo za upgrade, ergo - ista stvar kao i svi drugi. ![]() Kao kućni korisnik mislim da ti je Home verzija sasvim dovoljna. Windows 10 Pro ima dodatno BitLocker, Work Folders, Hyper-V virtualizaciju, stavljanje kompa u domenu... i još nekaj kaj se ne mogu sjetiti ![]()
![]() |
#675 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Dosa mi danas taj dosadni popup... Original Win7 ali nisan siguran da zelin upgrade. Radi sve ko puska.
![]() |
#676 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja imam kod sebe oriđiđi verziju win 8.1 enterprise. Koliko sam vidio, ova verzija nema dostupnu mogućnost nadogradnje na win 10 ili se varam? Ne nudi mi se nikakva mogućnost nadogradnje, a koliko sam vidio na nekim stranicama, enterprise verzija se neće ni moći "dignuti" na desetku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
kad ce se opce moc kupit ta desetka? i preko čega, microsoft sajta? jer su rekli da neće bit više kupovine cd-a u dućanu, il sam ja to nešto krivo uglavnom gdje ce se kupovat windowsi, prek microsoft stora?
![]() |
#680 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Malo sam pročačkao po netu i našao sam ovo. http://linustechtips.com/main/topic/...-of/?p=5108335 Isto tako zvao sam Microsoft support i rekli su mi da bi bez problema dobiti ISO kad god želim a Win10 ključem. Sve ide nabolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Stvari koje se gube instalacijom Win 10: LINK Izmedju ostalog: Firstly there are the software losses. Most of these will only affect a small number of users, but upgrading will mean saying goodbye to Windows Media Center, the card game Hearts, and Windows 7's desktop gadgets. Anyone in the habit of using floppy disks on Windows will also have to install new drivers, and Microsoft warns that watching DVDs will also require "separate playback software." Microsoft manager Gabriel Aul has said on Twitter that a DVD option for Windows 10 is coming "later this year," but early upgraders can always download VLC instead. More annoyingly, perhaps, Microsoft has also changed how updates will work with Windows 10. Although the Pro and Enterprise editions will both be able to defer updates, Windows 10 Home users will not have the option. Updates will instead be downloaded and installed automatically as soon as they're available. EDIT: Vezano za ovo zadnje,to znaci da bi home useri mogli imat hrpu problema kad MS izbaci nesto kao onaj nesretni KB 2919355 |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Još jedno pitanje, da li će biti opcija da se downgrade-a na Win 8.1 Pro nazad? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja koliko sam skuzio svi cemo dobiti OEM kljuc windowsa 10 vezan iskljucivo za konfiguraciju na koju instaliras windows 10.Nema veze sto imam retail verziju win 8.1. Nakon sto promjenis plocu ili sta se vec odluce da sjebu koncepciju, dovidjenja windowsi 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da li znate nekoga tko je dobio notifikaciju a nema origigi winse?
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 02.06.2015. u 07:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
ja sam dobio. na jednom uredaju imam win8.1 aktiviran preko microsoft toolkita i aplikacija mi je sve ponudila kao da imam org winse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Interesantno. Baš me zanima kako će MS riješiti taj problem i spriječiti update na W10.
![]() |
#690 |
Omicron Alpha resident
|
Neće. Po ne znam koji put spomenuto u ovoj temi ali kad se očito ne čita s razumijevanjem - i piratski Windowsi se mogu updejtati samo što neće postati odmah legalni nego će i dalje biti nelegalni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|