|
![]() |
#661 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#662 | |
Guest
|
Citiraj:
Moja procjena: Leicester : united 0:3 City : Chelsea 3:3 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#664 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Obrana nam je losa, neuigrana. Prekidi su trenutno najslabija tocka, svaku tekmu dobijemo gol iz prekida, igraci kao da su izgubljeni. O lovrenu necu trositi rijeci. Trener jos uvijek isprobava formacije, malo igra 442, malo 451 Cijelo drugo poluvrijeme smo bili bolji, lovili rezultat, gol je visio u zraku, i onda se desila standardna situacija, ako ga ne zabijes ces ga primit, i otisli na 3:1 iako je realno trebalo biti 2:2 Jedina pozitiva mi je bio mali Raheem koji se trudi, i vidi se da ce postat klasa od igraca ako ga ozljede zaobiđu, i mario je isto bio dobar, imao je par momenata, ali su ga tukli, provocirali kao i svaku tekmu, ali vidi se da su ga naucili malo bolje kontrolirati temperament jer bi stariji mario vec imao dva crvena u ovih par tekmi. Moreno isto dobar, brz i ima dobar centarsut, konacno imamo dobrog beka, a onaj drugi je bio izvaden odmah u 20oj minuti tako da neznam koja je situacija s njime Realno sam ocekivao los rezultat kada u prvom sastavu igra borini i lucas. Ali ako od ovih panjeva dobijemo 3 komada, mogu misliti kako ce nas real napuniti u madridu ![]() Toliko od mene do sljedece tekme ![]() |
|
![]() |
![]() |
#665 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#669 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Ali ne razumijem zašto sam toliko tražen ![]() Sad ste izašli iz rupica kad se pobjedio Deportivo, a kad se popljugalo od Sosijedada i Atletika onda je bilo mir i tišina ![]() Samo ti čekaj. Dok Livči pobjedi WBA sa 3 penala Stivija Đija (koji jučer nije imao nijedan intersepšn, nijedan tekl itd.), a Hammer of Tor doleti obavijestit nas da je Livči najjači klub na planeti zemaljskoj ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#670 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 21.09.2014. u 16:06. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#673 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#674 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
5:3 ahahah Vrhunski |
![]() |
![]() |
#675 |
Pod naletima kopita zla
|
Al glavno da su utukli more love u ekipu koja ne zna igrati. ![]() ![]() Doduše previše lajem pa bi mi se moglo vratiti za 40 minuta kada CFC igra portiv M.Citya. ![]() ![]() + WBA vodi protiv Tottenhama. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Fresh Juice
|
I standardna politika kad je United u pitanju, 6 minuta nadoknade. |
![]() |
![]() |
#680 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
A oni gledaju Strottmane i Vidale....bolje da se presele na Chielinnije Bonuccije i Benatije Bilo bi smiješno da nije žalosno |
![]() |
![]() |
#681 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Najsmiješnije od svega je što je Rajan Gigs prije 3 godine rekao da Junajted nikad neće past kud je Livči pao 90ih jer oni imaju mlade perspektivne igrače tipa Nani i Anderson ![]()
![]() |
#683 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#685 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: trouble. 21.09.2014. u 16:46. |
![]() |
![]() |
#686 |
Fresh Juice
|
Bio bi zahvalan kad bi netko okinuo kakav stream sad za tekmu CFC-city |
![]() |
![]() |
#687 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#688 |
Fresh Juice
|
Thanks |
![]() |
![]() |
#690 |
Pod naletima kopita zla
|
4 - 2 - 3 - 1 igra CFC 4 - 4 - 2 igra M.City Za sada city dominira. ![]() ![]() Trebao bi schurle igrati umjesto ramiresa i oscar umjest williana..imho ofc..nisam ja trener. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|