|
![]() |
#662 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Od ceg su ovi danas napravljeni da se ni jedan nije raspo od udaraca. Massa malo kamikaza s ovim preletavanjem.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Tako mi je drago da je taj mali glupan zaglavio u boksu da je to tesko opisati. Doletio je ko manijak, zapeo u Alonsa i poceo plakati nebi li ga kaznili lol. Mislim da je sam potpisao solidan ugovor da bude kanta za napucavanje u Ferrariju.
![]() |
#665 |
Je suis Schumi
|
Race onako, ne bas zanimljiv. Hamilton ubija, svaka cast. Rosberg je u kurcu, taman svira himna dok ovo pisem ![]() Ali sam je kriv. Da nije u Mercedesu nebi samo prosao pored Alonsa, samarao bi ga Alonso posteno ![]() Vettela nema nigdje. Kmeci ko mala beba kad je gladna ![]()
![]() |
#668 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() nego, po cemu je hamilton bolji vozac od alonsa koji ovakav ferrari doveze do treceg mjesta? a kimija nigdje, RB iza......... priznajem, hamilton je svakako bolji vozac po kisi od alonsa, ali ovako bi u najmanju ruku rekao da su oba jednako odlicna. nebi forsirao alonsa, ali nikako niti hamiltona. i da, zasto volim kobayashija........ isto je napravio i alonsu tamo negdje 2009-2010-e. koliko se sjecam, u prvoj utrci je uzeo alonsa, ne sjecam se koga je japanac mjenjao. sada isto, zato bi ga volio vidjeti u necemu konkurentnijem. ali vettel, prvak, javi se........ javi se.......... a utrka tako, dosadnjikava, iako ne toliko losa. malo prestizanja, iako svi tu negdje osim mercedesa koji gazi sve ispred. do sada 4 utrke, zadovoljan videnim.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 |
Premium
|
Moram malo komentirati i Max GP kanal, pa to je čista katastrofa. Ne pada mi na pamet plaćati dodatnu naknadu za taj amaterizam. Pico i Neven su dva tukca, pola utrke provedem pitschkarajući na njihove gluparije. Nevjerojatno je da oni ništa od utrke ne kuže a zaduženi su za komentiranje. Botas prođe Kimija i Grožđana, njima Kimi i Grožđan love Botasa. Alonso prođe 25 krugova na setu tvrdih guma, njima 3 kruga nije jasno da čovjek više ne mora u box jer je do kraja utrke - 25 krugova. Kakvi retardirani debili! A zvuk, pa ne čuje se ni utrka, ni team radio, samo ta dva dilkana. Lijepo ja od slijedeće utrke na stream, pa barem slušao samo zvuk utrke bez komentara. I mamice se sjetio streamu.
![]() |
#673 |
Premium
|
Da, gledam rezultate. Po njima mislim da je Alonso najbolji vozač trenutno. Tu negdje je i Hamilton, ali nije konstantan kao Alonso, radi više grešaka. Treći Hulk, četvrti Riki.... Fetl pokazuje da funkcionira samo u savršenom bolidu u kojem je sve uštimano za njega i oba tima u momčadi rade za njega. Kimi mi je veliko razočarenje, Alonso ga šamara ko budalu. Masa i Buton za penziju. Ostalo su ostali...
![]() |
#675 |
Premium
|
Zaboravio sam na Rosberga, tu je negdje oko Hulka i Rikija...
![]() |
#676 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ajd bona, 'ko ima veći je za vrtić, fino je vidjeti fetlo kako krivi facu kad nije sve podređeno i posloženo za njega ... Za one koji su spavali evo još jedan kanal, replay je u 2:30, sad ide nešto iz povjesti 1975: http://www.vipboxeu.co/motorsports/9...am-online.html uživajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Dobra utrka. Odlična za mercedes, a loše za ostale. Vettel se treba što prije vratiti u formu jer je ovo loše. Alonso me danas iznenadio. Nisam mislio da će Ferrari biti brz. A šta je s Kimijem? Nisam gledao utrku pa pitam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Je suis Schumi
|
Ništa. Danas ništa od njega. Probio se malo naprijed i to je to. Inače, ako tko nije vidio, od iduće subote na Skyu počinje tjedan sjećanja na Ayrtona Sennu. Ugl. oko 8 sati navečer će biti ponešto o njemu.
![]() |
#680 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Na Skyu su tijekom utrke probali opravdati Vettela. Ricciardo je kao navikao na aute s manje downforcea dok su Vettela razmazili odličnim balansom pa se sad još jadan nije naviknuo ![]()
![]() |
#684 |
Je suis Schumi
|
Ako netko nadje izjavu Masse poslije utrke u vezi s incidentom s početka utrke, neka linka ili C/P. Zanima me što je rekao. Bili su ozbiljni i kad su spominjali "multi forti fajv".
Ako netko nadje izjavu Masse poslije utrke u vezi s incidentom s početka utrke, neka linka ili C/P. Zanima me što je rekao.
![]() |
#686 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Dakle svi se slazemo: 1. Hamilton je strasan. 2. Alonso mozda malo manje, ali isto strasan. Kimi je i meni simpatican, ali ocito se njegove vozacke vjestine malo precjenjuju. 3. Ricciardo samara Vettela. Svaka cast Vettelu sto je priznao to. Mislim da ce tu biti velikih problema, nakon toliko godina dominacije i podredjenosti svega njemu, naci se u poziciji da je momcadski kolega bolji od tebe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Registered User
|
Bumo vidjeli. Ja mislim da Ricciarda nece tretirati kao Webbera. Bar se nadam. Ako se Vettel malo bolje uhoda u bolidu njih dvojica bi stvarno mogli biti totalno izjednaceni pa ce biti interesantno tada vidjeti hoce li ili nece Ricciarda snalaziti nevolje. Sad je dovoljno brzi da mu to ne smiju raditi zbog dobrobiti tima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Je suis Schumi
|
Mislim da od te priče nema ništa. Pa vidiš da dečko svaki put pita: Što ću sad? ![]() Fer i korektan lik, a Vettel još uvijek glavni. I danas ga nije pustio koliko god to nekima bila olakšavajuća činjenica. ![]()
![]() |
#689 |
Registered User
|
Jep, i meni se cini da je tako, iako svi sad pricaju da ga je na kraju pustio. Nikakvo pustanje, prosao ga je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Očekujem uskoro teorije kako Rosberga sabotiraju da ne ugrozi Hamiltona. ![]() Sumnjam da je Kimi zaboravio voziti. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|