|
![]() |
#661 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Evo još jedan. http://ana1.me/AR1CRO.html |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#664 |
Guest
|
a to je bio taj moćni CFC.. ![]() |
![]() |
#669 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Nema spasa ovom Dinamu.Ovo je mizerija.
![]() |
#670 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
jad i bijeda..nadam se da buju sad dinamovi legionari/prognanici/nepozeljni dobor odigrali u gostima. ajmo rijeka! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bio na tekmi, sva sreća da sam se odlučio za sjever da me kiša ne opere onih 20ak min. Tužno je bilo vidjet odlaženje gledatelja i nemoć Dinama, nisu poštenu šansu od gola imali.
#674 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ne slažem se ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Riga mi se više od Dinama ![]() http://www.jutarnji.hr/pobuna-u-modr...cati-/1127285/ I Rijeka je fasovala porciju.
#676 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Lako za Rijeku. Fali im pol momcadi i imaju puno tezu grupu, mozda se neki nece slozit s tim. Ali Dinamo je sramota i nist drugo. Uz svu tu, skoro nevjerojatnu srecu u dobivenim protivnicima, oni ne mogu bas nista. Prolaz preko nekog Cedomorca u LP za mene nije bas nikakv uspjeh. Ove godine nisu mogli ni to. Mislim da bi uskoro moglo bi velkih potresa u vodstvu tog kluba. Nema se vise kaj za prodat i sve kaj dalje ide iz toga.. |
![]() |
![]() |
#677 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ako ništa drugo sad će Halilovića forsirat da njega negdje uvale. Pa onda opet nekoliko novih omladinaca koje će se u novinama ishvaliti kao nove Bobane, Šukere i sl., i onda opet sve ispočetka... Dinamo je jedan začarani krug koji će morati presjeći neko izvan tog kruga, a i onda tek nakon par godina stagnacije možemo možda nešto očekivati.
![]() |
#678 |
Premium
|
Stao mu je Maminjo na zulj. Sumnjam da bu mu ovaj ostal duzan i doci ce i Dinamo na red.. http://www.niktitanik.com/wordpress/...ER-300x150.jpg |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
|
U međuvremenu, pitam se da li je možda sazrijelo vrijeme za Jurčića? Možda Kruno već iz ladice vadi udžbenik kontroliranog nogometa. ![]()
#681 |
Premium
|
Negdje sam procitao da je prodajni izlog a da je i repka na tom putu.. To mi se vise svida od sprdacine ili prcije.. Nebi vise o tome jer me strah za vlastitu sigurnost. Mamicevaca ima za nevjerovat. Onda ga gledam neki dan kak govori Srbima kao uspjesan manager da Srpska repka nema kult reprezentacije a Dinamo? |
![]() |
![]() |
#682 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Dinamo ![]() btw.
![]() |
#685 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da mu je bio poseban gust utrpat "najtrofejnijem klubu" , jos ako je na strani di je KOP. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#686 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Olić opet riješava tekme sam...sad je dodao i lobanje na listu udaraca ![]() Ugl., brz je još uvijek, i nos mu se nije osušio ![]()
#687 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Panjđukić opet zabio ![]() Svaka čast i Oli i Lovrenu ![]()
#689 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
prošlogodišnji prvi strijelac bundeslige Kießling je već sad ispred Mandžukića i to sa još 4 druga igrača a Lewandowski je na 4 gola, baš kao i Mandžara njemu u korist jedino ide što Leverkusen sad igra LP pa će se Kießling potrošiti i tamo ![]()
![]() |
![]() |
#690 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer je mikel dao svoj prvi gol za CFC od 2006 godine. ![]() ![]() Danas M.City - M.United |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|