|
![]() |
#661 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Imaš na HTCMania španjolskom forumu. Update se radi preko recovery-a na klasičan način. Jel doista napravi neke razlike - pojma nemam. Citiraj:
Nakon što si stavio Kineza, jesi restartao recovery pa stavio google aplikacije preko update from zip ? Jesi stavio market apk na mobitel ?
![]() |
![]() |
#662 | |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Nakon toga restart moba, odradi onaj startup wizard do kraja i tamo bi ti se trebo spojit na google account bez problema, a market se nekad ne pojavi u draweru odmah nego nakon par minuta, no pojaviti se mora i mora raditi. Instalirao sam taj kineski rom ovom gore opisanom metodom nekoliko puta i nikad nije bilo problema! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#664 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Moderator
|
Tak sam i ja nešto imao slično, oko 5 dana s time da sam koristio još i dosta mobitel. Manje GPS-a (sygic guta GPS, ostali i ne toliko), ali WLAN i pozivi sa porukama su išli konstantno. Fora je u par stvari: - 2G troši manje (pogotovo ako ne morate biti stalno dostupni nego ono, svakih 5min stavite da provjeri mail i ostalo) - autosync zna pocuclat bateriju - kalendar zna bacati telefon iz sleepa ako je widget na ekranu - brightness na auto
![]() |
#667 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
novi
evo kupio i ja u 8650 i to mi je prvi mob tog tipa tj smartphone tako da ću imati čudo pitanja evo prvo kako mogu ograničit aplikacijama pristup internetu tj da me po mogućnosti pita ako se oće spojit |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo odgovor od Huawei supporta: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
JDM
|
Prije iz Huawei HR. Nema sanse da neko u tele2 sam kelji gore romove. Ovo sto si ti dobio je odgovor od Huawei global, a oni imaju i predstavnisto u HR sa 40ak zaposlenih gdje sigurno neko radi prilagođavanje za tele2... |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
ok za sad ništa konkretno Da bi se U8650 rootao potrebno ga je fleshati sa originalnim romom moželi mi neko objasnit ovu rečenicu što je što i čemu služi i ima li kakav tutorial za neznalice da ne gnjavim stalno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
staviš unbranded software,rootaš ga sa tim fajlom,staviš recovery,i iz njega stavljaš custom room,sve ti detaljno piše na prvoj strani,znam jel sam ja radio po tome i to je to. Hvala codiacu,a i mom prijatelju na dobrim živcima,mislim na KEIOFFICE! Živjeli!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Moja preporuka ti je kinez s kojim mob radi brze i fluidnije, ali nema mogucnosti overclocka, ili benru cyanogen, zadnja verzija, koja ima nekih problema doduse, meni je napr. mikrofon bio tih pa su me lose culi, nekima je opet zvucnik slusalice bio tih... cyanogen radi stabilno ako ne pretjerujes sa overclockom, i u igrama radi brze, te imas puno vise mogucnosti podesavanja moba... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Registered User
|
ok stavio sam kineza sve radi kako treba za sad samo bar ja ne vidim razlike u kinezu i org postavkama od tele :P ispravite me ako grijesim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Moderator
|
Naravno kad razlike nema. Osim što je Kinez 2.3.5, a ostali 2.3.3 verzija Androida. U pravilu, najviše se osjeti razlika kad se mob duže koristi i kad ga se natrpa aplikacijama. Kinez onda i dalje radi kao prvog dana, ostali baš i ne.
![]() |
#679 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
http://www.mobiklik.rs/index.php/ure...nic-u8650.html Zainteresiralo me ovo "Huawei Sonic U8650 je smart telefon sa besplatnim Huawei Cloud+ online prostorom od 16GB za korisnike ovog uređaja" Malo guglanja i došao sam do ove stranice https://www2.hicloud.com/user/login.action može se registrirati, ali to je to. Koliko sam skužio u Indiji i još nekim državama je omogučena usluga cloud+ koja nudi 16gb online storage, phone finder i još neke druge aplikacije. Neko ima više informacija o ovome? Još neki link http://www.newtechnology.co.in/huawe...n-india-u8650/ http://huaweidevice.co.in/Products/C...onic-U8650.php http://huaweidevice.co.in/cloud/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Registered User
|
pozz vidim da se svi kuzite kolko tolko u root i te stvari..ja sam relativno nov pa bih vas molio za malu pomoc.. ![]() prije cca mj dana kupio sam huawei u8650 i danas sam ga pokusao rootat ali zapeo sam na prvom koraku >.< dakle ekstrahirao sam onaj rom ( http://www.mediafire.com/?s7p8iskky45df4t) i prikljucio huaweia na laptop..odabrao prijenos podataka i uso u sd karticu..i zaljepio dload folder s update.apk fajlom..iskljucio mob izvadio bateriju i stisnuo one tri tipke i onda mi kaze firmware update..step 1/2..unpackong i ispod toga zuti trokut s usklicnikog ispod pise update failed :S ako neko ima neku ideju kak bi se to moglo rjesit nek mi napise..unaprijed hvala na trudu ![]() p.s. par puta sam ponovio cijeli postupak s jednakim rezultatom :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Registered User
|
isformatiraj karticu,odpoji ga sa usb-a,najbolje je da je sve čisto i obrisano.Bar sam ja tako napravio.Probaj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ekipa moze savjet,vidim stvarno puno pozitive kod ovog mobitela, imam ga priliku zamjeniti za svoj x10mini s kojim sam zadovoljan tek nakon sto sam mu sredio kernel,bootloader otkljucao i stavio custom rom. No cisto radi promjene malo da li se isplati zamjeniti ga za ovog tu zmaja oko kojeg se vrti tolika rasprava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
JDM
|
neznam po kojoj cijeni se x10 mini krece po oglasnicima, mozda ti se vise isplati prodati svoj pa kupiti huawei, frend ima x10 mini pro i iskreno ja ga osobno ne bih odabrao pored huawei-a, prvenstveno radi razlike u velicini ekrana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
To i ja gledam,veci ekran i malo promjene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
JDM
|
ovo za lampu, ja koristim torch light aplikaciju, u biti ti na ekran stavi bijelu pozadinu i podigne brightness na maksimum, a buduci da je ekran u najmanju ruku solidne velicine, ni ne treba ti ledica na mobu za rasvjetu u mraku ![]() sto se tice unlocka, ja sam kupio unlock code na ebayu, kostalo me nekih 70tak kuna, sto mi je prihvatljiva cjena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
pročitao sam sve stranice, i vidim da od rootanja neću dobiti previše, jer nemam namjeru imati hrpu bugova sa tim custom romovima tako da ostajem na tvorničkom tako sam radio na nokiji, trudio se, stavljao posebno svaku sitnicu na rom, i onda tadam, sve se crashalo nakon 10 dana ![]() za ovo malo vremena sto ga imam, ja zadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
JDM
|
Citiraj:
Jucer sam iskopao i na originalnoj kineskoj stranici Huawei-a taj rom za kinesko trziste, stavio ga na mob i taj rom i u nedirnutoj stock verziji ima jako puno rama slobodno i prostora na mobu za instalaciju aplikacija, uspio sam instalirati custom recovery na njega no ne moze se rootati, barem ne sa ovim rootom koji koristimo za rootanje 2.3.3 stock huawei roma, morat cu jos pogledat po kineskom forumu da li oni koriste neku drugu metodu za rootanje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Imam pitanje za ekipu koja koristi navigon navigaciju. Jeste skuzili da svaki puta pri pokretanju navigacije morate se na kratko spojiti na net? Jel se to moze kako izbjeci?
![]() |
![]() |
#690 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne koristim navigon, ali pogledaj da li ima opciju da se isključi A-Gps. Ako je do toga trebati će mu duže da nađe satelite kad to isključiš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|