|
![]() |
#661 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Da uzimam sebi novo, ovo bih kupio, jako je odmjeren, ništa suvišno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Je, odmjeren je, ako živiš u 90-ima ![]() Sve je to toliko zastarjerlo, da je steta dati 525 kn za to kućište. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Ako ono smeće od CM690 košta 600+ ako ne i 700+ kn, ovo nije onda za usporediti... A šta kućište treba izgledati kao space shutle sa kvalitetom materijala koji su predzadnja klasa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne znam akj vas tolko muče te bočne stranice na CM690 i njegovim novim verzijama. Otvaram ga stalno i nemam nikakvih problema sa stranicama. Jedina mana po meni su skupljanje prašine i buka zbog otvorenosti kućišta. No, obzirom da ne spavam pored njega i da ga redovito otvaram i nešto mijenjam (ko i većina ovdje, pretpostavljam) onda odmah i usisam prašinu tako da zapravo ne vidim problem ![]() Da sad kupujem novo kućište, išao bih na CM690 II lite. Jednostavno - za 600 i kusur kuna, to mi se čini kao najpovoljnija opcija za te novce i moje potrebe.
![]() |
#667 | ||
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Sada bi išao...ne znan, ovisno o novcu, za slične novce, dakle do nekih 600 kn bi možda uzeo Fractal Design Arc Midi ![]() Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 12.01.2012. u 09:52. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nemuče te bočne stranice na 690ki jer nisi vidio kako izgleda i koliko je teška stranica od starog čifa. Na novima već nisu toliko debele. No slažem se da su čiftek kućišta zastarila iznutra i stvarno fale neke stvari koje ostala bolja kućišta imaju već neko vrijeme. Što se tiče vanjskog dizajna, to ovisi o osobnom ukusu pa o tome nevrijedi raspravljati. Sve ovisi za koga se odabire kućište i za koju namjenu.
![]() |
#669 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
kupio sam danas fractal design define R3, preporucam i vama Prije svega rjesio sam se prokletih vibracija, gume koje su ispod diskova savrseno odrađuju svoj posao, fractal ventovi koje dobijes s kucistem su doslovno necujni, zvucna izolacija bi mogla mozda biti i bolja, ali svakako sluzi svrsi. Dizajn je odlican, puno mjesta unutra, puno rupa za natrpat kablovinje sa straznje strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
a što se USB 3.0 tiče, vidio sam da se piše da je to ispravljeno. jesi ti dobio svoje sa USB 3.0 konektorom ili sa Firewire (starija revizija)? Zadnje izmijenjeno od: Brko. 13.01.2012. u 07:55. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#673 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
da jos dodam vezano za fractala, temperature su ful nize nego u prijasnjem kucistu tako da zbilja ne znam zakaj se ljudi zale na toplinu, a od ventova imam samo ona 2 kaj su dosla s kucistem, kuler od proca se prakticki ne vrti, a svi ventovi su spojeni da se vrte najsporije moguce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
koje bi preporucili u cijeni oko 300kn? bitno je da je psu dolje...
![]() |
#675 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 19.01.2012. u 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Premium
|
izgleda mi sasvim ok... bolje od onih koje sam dosad gledao (bitfenix merc beta i slicni), samo da ima vise slika...
![]() |
#678 |
Premium
|
311 plus vidim nigdje nema... steta... definitivno se cini jako dobro neko kuciste mozda sa usb3? da budemo spremni kada zatreba... ![]()
![]() |
#680 |
Premium
|
@P_KAMENi ak ti nije hitno strpi se jer bi trebao i CM 311 Plus uskoro stići u Links |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Smeće od CM.. ja ti mogu reći da imam to 690, i kučište je najbolje u omjeru cijena, cable managementa, tišine, broja ventilatora, materijala izrade i tako dalje.. Ako neznaš o čemu pričaš, radije nemoj.. Ovo koje si naveo je 55x gore od bilo kojeg CM-a.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
|
za te novce gledaj Zalman Z9 Plus ili Fractal Core 3000 |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Premium
|
@asibulj: nisi potrazio ono koje sam napisao ocito... bitfenix merc beta je jednostavno kuciste sa minimalno linija, svjetala i ostalih ukrasa... 311 plus mi je takoder ok, ali u pravilu cim manje sarenila, izbocina, gluposti...
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
ekipo dvoumim se između ova 2 kućišta: http://www.links.hr/?naziv=kuciste-l...kl=052.604.144 i http://www.links.hr/?naziv=kuciste-f...kl=052.660.009 cijenom su tu negdje... može par komentar koje da uzmem i zašto? može i preporuka za neko treće, ali mora biti sličnog dizajna...
![]() |
#687 |
Premium
|
Definitivno Fractal R3, tiho, dobar airflow,kontroler za ventove ili ti potenciometar dobiš za 3 venta, odličan cable managment, silikonske gumice u hdd-cage protiv vibracija,ima usb 2.0 i usb 3.0 utore itd itd ...sve u svemu nemreš fulat s tim kućištem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
NYXT je napravio vrlo zanimljivo kučište. Cijenom jako pristupačno sa neobično puno funkcionalnost. Minus kučištu je puno plastike, ali izuzev toga vrlo dobro.
![]() |
#689 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za 11$ više može se nabaviti Obsidian 650D, a a 20$ manje FD Define XL. Po meni, oboje su bolja kupnja od NZXT-a. Da ne govorimo da je onaj sjajni finiš magnet za otiske prstiju.
![]() |
#690 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Obsidian 650.... ![]() bio bi mi prvi izbor.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|