|
![]() |
#661 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Ovaj dell super izgleda na papiru, ali kruže priče o pregrijavanju te 5110 serije pa me to odbilo. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 |
Premium
|
Pregrijavaju se pojedini primjerci jačih modela i to kod igranja. Ovaj po komponentama nije namjenjen za to i ne bi bilo s njim problema. Pogledaj Asusa K53E, u Linksu su nešto sitno preko 3200kn, teško ćeš za tu cijenu naći kvalitetnije izrađen laptop s dvogodišnjim jamstvom, koji je uz to i među hladnijima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Dilema oko laptopa
Znači koji bi bio bolji od ova dva: http://www.emmezeta.hr/multimedija/i...-1e8-notebook/ http://www.emmezeta.hr/multimedija/i...720s-notebook/ Služio bi za surfanje gledanje filmove, nešto malo Photoshop i da pokrene Civilization i PES recimo... Znam da je riječ o mrtvoj Emmezeti, al tako mi je najlakše. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
Malo sam gledao preporuke ali sam pogubljen... Vidim da se dosta preporučuje ovaj DELL Inspiron N5110 Laptop bi koristila ženska osoba što znači da neće biti namijenjen za igranje... Znači mjuza, surfanje, word i sl. Možda prednost garancija, noviji tip i sl. Max cijena je 4000kn ali nije nužno da baš bude 4tkn, zanima me uloženo dobiveno. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Redscro & Ginger, postovi prebaceni u topic do 3000kn.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 |
Premium
|
Razlika ovisi o tom što radiš, velika većina neće osjetiti razliku jer laptop koristi samo za surfanje i filmove, a razlika bi se osjetila kod multitaskinga (ali malo zahtjevnijeg), ripanja, renderiranja, u neoptimiziranim igrama (kod većine igara bi prije bila problem grafička nego proc)... Kod svega gdje procesor ima bitnu ulogu. Realno se te razlike daju preživjeti, bar kod većine korisnika računala. Npr. ja imam Athlona M320 koji je mnogo slabiji i od tog Pentiuma i ne vidim nikakav nedostatak zbog procesora, jednako bi mi bilo da imam i i7, jer ne radim ništa prezahtjevno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Prijenosnik 13,3", optimalan kvaliteta i cijena?!
Eto trazim nesto u cijenovnom rangu do max. 4.500kn.... 13,3 mi je nekako ni premalo ni preveliko, mobilno, prvenstveno bi ga koristio da surfanje i gledanje filmova, mora imati HDMI da ga mogu spojiti na TV... Iskreno nisam bas ni jednog od ovih dolje pronadjenih drzao u ruci pa neznam nista o kvaliteti izrade, ali eto otprilike ono sto bi: Acer aspire 3750g Lenovo e320, nwy4dsc (nedostupan, mozda bi trebalo malo istrazivati) HP prijenosno računalo Probook 4330S XX947EA Ideje, savjeti?! Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
još nisam ništa uzeo, ali mi je se zato povećao budžet ![]() znaci treba mi laptop do oko 4k kuna ali glavni uvjet je plaćanje amexom na 12 rata bez kamata dakle 15.6cm,neki malo bolji dual core, 3-4gb rama, min 2 god garancije, min 320 hdd osnovne potrebe tipa internet,muzika,filmovi i programiranje laptop ne sluzi za igranje ali isto prednost dajem diskretnoj grafickoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
|
Tko uopće ima plaćanje Amexom na 12 rata bez kamata? Links ima do 6 rata, Eurotrade mislim nikako bez naknade, Anusi do 10 rata (a ponudu mi je neugodno i komentirati), Makromikro ne znam, Konikom ima do 12 rata, ali ponuda je smeće. Ajd možda ova Toshiba, koja je crap izrade ali što se može. |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
|
Evo u Svijetu Medija imaš akciju - plaćanje Amexom do 12 rata bez kamata. Možeš ovu Toshibu dobiti za manje od 4k kn, ali vrijedi samo za kupnju u poslovnici. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Na kraju sam uzeo g7 1222em... sad me muci sljedece...jel normalno da ne mogu zavrtit COD MW2 preko 30fpsa? to mi je malo cudno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Premium
|
Da, al ti rezultati se odnose na nižu rezoluciju, odnosno pokazani rezultati su vjerojatno mjereni na nekom 15.6" laptopu, no na višoj rezoluciji će biti slabije od toga. Ipak mislim da bi na low trebalo ići ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Premium
|
spustio sam na 1280x720p i sve na low i nece preko 25-30 fpsa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Premium
|
Jesam, dal to mozda ima veze s time sto laptop zapravo ima dvije graficke, intelovu integriranu i radeon? jer mi u zauzecu memorije pokazuje da imam 4gb rama, od toga 2,45gb usable .... trebo bi imat svih 4 na raspolaganju posto radeonka ima svojih gigu kaj ne? ne mogu ni u biosu iskopcat intela, samo u catalystu imaju dvije opcije ovisno o opterecenju, battery saver je intel, a kad se stavi high performance onda je kao radeon, makar kad pokrenem 3 godine stari rfactor dozvolim mu high performance onda pocne trzat nenormalno, a dok je stavljeno ovo drugo onda ide glatko |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
|
sad citam na linksovoj stranici da g7-1222em ima 512mb rama, a na stranici od HPa pise da ima 1gb dedicated prosirivo na 2.65.... kak to? i kolko to onda ima...jel ima smisla da nadokupim jos 4gb rama za 150-200kn? naravno za isti g6 na links stranici pise da ima 1gb rama |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Premium
|
Citiraj:
Imala ta grafička 512MB ili 512GB memorije, potpuno je svejedno jer je preslaba da bi i ovo prvo iskoristila. Ovo što piše da je proširivo do 2.65 se vjerojatno odnosi na integriranu, a odvojena ima svojih 1GB. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Samsung RC508-S02HR
do 4k kn... nasao jedan samsung http://www.ekupi.hr/Samsung-prijenos...HR-187203.aspx cijena 3999kn... u tom cjenovnom rangu daje najvise... iskustva sa samsung prijenosnicima?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Premium
|
Ne znam ništa o tom Samsungu ni o njihovim novijim laptopima, osim da imaju samo jednogodišnje jamstvo što nije baš pohvalno. Ne znam ni za što planiraš koristiti laptop, ali bi za 4k radije uzeo Toshibu L755. U odnosu na Samsunga ima dulje jamstvo, mnogo jaču grafičku, ali slabiji procesor. Pogotovo ako misliš išta igrati, grafička u Samsungu je u rangu integriranih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
99% sutra kupujem laptop. Odlučio sam se za Asus K53E jer je navodno tih i hladan, a to je valjda jedino što mi je bitno, jer ionako ne radim ništa specijalno za što bi mi trebala velika snaga... Eto, da zadnji put prije nabavke provjerim jel u međuvremenu izašlo nešto bolje/jeftinije za moje potrebe? Po mogućnosti da ima mat ekran, jer vidim da ovaj ima sjajni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mat ekran uglavnom imaju HP-ovi. Instalirao sam Winse na par K53E. Stvarno su tihi i hladni. Za osnovne funkcije, sasvim ok mašine.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|