|
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Samo pazi da ne bi bilo ironije i na kraju ove rezerve odigraju tekmu za pamćenje iz razloga dokazivanja ![]() Mislim realno, Pranjić bi mogao odigrati iz petnih žila, mora se prodati iz Bayerna. Ista stvar je za Vidu, koji bu on k u Dinamu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 |
Guest
|
Jesam ja jedina budala koja se ne dvoumi između Olića i Eduarda nego bi ih oboje stavio u špicu? ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne kuzim zasto nije pozvo i Rukavinu u repku ![]() onda bi barem bio siguran da ne bi dali gola. Uf. Stvarno se nadam da cemo uspjet nesto tamo napravit i da se necemo sam tak predat. ALI cinjenica je da: - igra nam se od njemacke nije promijenila - u repku nije dosao netko novi koji bi dao poleta - ostali smo igrom na istoj ako ne i nizoj razini nego u njemackoj (svi ostali su napredovali) - igraci igraju za repku iz ne znam kojega razloga, nema vise da se daje 110% u svakoj tekmi - Bilic je procitana karta i vrijeme je za promijene koje su trebale od davno desiti (ali tu se mora promijeniti i cijelo vodstvo HNSa) - cini mi se da cemo od tolike zelje za osvetom izgorit tamo i da cemo jos vise nahebat *Nadam se da se ovo predhodno napisano nece desit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Guest
|
Mađža može početi na klupi! Neka zamijeni Olića ako neće moći cijelu tekmu (a najvjerojatnije neće). Ali ne obrnuto. Treba tekmu rješiti u prvom poluvremenu i natankati gamad! |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#675 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da sam ranije saznao da šifo igra stopera, uplatio bi miljon na hendikep turske. e moj debilicu, jebem te u sastav
![]() |
#676 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima li tko link za live gledanje? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ola!!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Guest
|
Jbte, cili Mostar slavi. Vatromet i pucnjava na sve strane. ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mandza. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Guest
|
Prvi put pratim neku utakmicu iz Mostara. Ljudi, ovo je fenomenalno. Poslije svakog gola se grad trese. ![]() Edit: Još samo fali da Džeko zabije Portugalu. 0-0 je. ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dobro je ovo, čist fino ![]()
![]() |
#689 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ovo je presmjesno koliko se ocito manje zemlje ostecuje sa sudjenjem... prvo onaj pad turski u 16m ili je zuti ili je penal , na kraju nista, a da nepricam kako mlate ostale igrace i svaki put ovaj "upozorava" turke, prvom sansom koju su mu nasi dozvolili ekspresno nam da dva zuta i izbaci te igrace za uzvrat, koju poruku poslati ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Kladionicari,eto vam vasi uvalili ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|