Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 26.09.2010., 15:16   #661
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Kako je Hamilton zafitiljio volan iz bolida.

A Webber izgleda skor ok. Sad ce istraga, rekao bih da je Webber zeznuo, bio je dosta iza i trebao propustiti.

EDIT: Schumacher je odlucio posto poto preci Heidfelda
rendula je offline  
Staro 26.09.2010., 15:37   #662
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Hamilton out - highlight cijele utrke

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.09.2010., 15:51   #663
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Kubica jest da je na novim gumama neusporedivo brzi, ali pokazao je svima kako se rjesava promet
rendula je offline  
Staro 26.09.2010., 16:06   #664
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Sad ce istraga
Moš si mislit

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 26.09.2010., 16:09   #665
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

kovalainenu gori cijeli zadnji kraj bolida, a novak prica kako bi bilo lijepo da heiki moze odvoziti jos jedan krug, da odvozi utrku jer bi to bilo ok i poticaj za momcad...........
fascinantno, ovaj jadnicak cim je uspio stati do zida i trazi aparat za gasenje, i gasi sam svoj bolid koji je - planuo! a mozda je trebao ici, napraviti jos krug. ne .

utrka poprilicna dosada, jako malo prestizanja i jako mala mogucnost za prestizanje. ferrari vrlo dobar, RB malo bolji, ali staza koja ne dopusta prestizanja. plus stize kraj sezone, da je pocetak ili prvi dio sezone najvjerovatnije bi vettel isao na alonsa........ i da, hamilton krenuo prestizati webbera, pobrali se malo kotaci i mclaren out, RB nastavio do kraja.

sve u svemu dosadna utrka, no bodovno stanje prva tri vozaca je zanimljivo.

Burko je offline  
Staro 26.09.2010., 16:21   #666
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Ne bih se složio da je bila dosadna utrka. Gorući bolid, 2 safety cara, lančani sudar, Webberova preticanja, preticanja Kubice, nekoliko sudara, razmak na kraju među prvom dvojicom od manje od 3 desetinke, odustajanje Hamiltona nakon njegovog odličnog napada... Ovako, prvi dojam nakon trke je da je bila odlična. Možda je navijačima Mclarena bila dosadna
Inače, nisam navijač Hamiltona ali *eba sam majku Webberu kad ga je izbacio, moram priznat da mi je bilo žao (kad sam vidio da je Webber nastavio a ovaj odusta).
Roso je offline  
Staro 26.09.2010., 16:53   #667
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Šteta što Webber nije dobio drive through penalty, onda bi bilo još zanimljivije bodovno stanje.
Nisam navijač Hamiltona, ali je Webber zaslužio kaznu. Tim više jer ga je Hamilton cijelim bolidom prošao prije zavoja, a i ostavio dovoljno mjesta Webberu.
TheBEaST je offline  
Staro 26.09.2010., 17:20   #668
Nybelung
Guest

Webber (ajde, i Kubica ) je car.
Prvi je čovjek prvenstva, a cijelu utrku je vozio na nož. Izašao je kao pobjednik u dvobojima sa zidovima i Hamiltonom.
Onaj klinjo Vettel je tek četvrti, a nema hrabrosti (ni pokušat) napast Alonsa..

Staro 26.09.2010., 17:30   #669
tomekk82
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Šteta što Webber nije dobio drive through penalty, onda bi bilo još zanimljivije bodovno stanje.
Nisam navijač Hamiltona, ali je Webber zaslužio kaznu. Tim više jer ga je Hamilton cijelim bolidom prošao prije zavoja, a i ostavio dovoljno mjesta Webberu.
di se to vidi da ga je prosao za cijeli bolid i da je ostavio dosta mjesta? pogledaj http://www.youtube.com/watch?v=xKNY66JSpkE

ja mislim da nije webberova greska. pogledaj iz hamiltonovog auta kak je blizu isel pasice i kad ga je ovaj bubnul odnesel ga je malo prek druge pasice, znaci da je hamilton namjerno zatvaral, ali u zavoju. ne znam mozda i ja krivo vidim. a za cijelu situaciju je kriv onaj virgin (ak je to taj bolid) kaj ih nije pustil na vreme napred...
tomekk82 je offline  
Staro 26.09.2010., 17:43   #670
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ne, ne, ne, tu je Webber blizu samo zato sto je prekasno kocio, ne valja snimka, odsjecen je dio gdje ga je Hamilton presao.
SRV je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.09.2010., 18:01   #671
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor tomekk82 Pregled postova
di se to vidi da ga je prosao za cijeli bolid i da je ostavio dosta mjesta? pogledaj http://www.youtube.com/watch?v=xKNY66JSpkE

ja mislim da nije webberova greska. pogledaj iz hamiltonovog auta kak je blizu isel pasice i kad ga je ovaj bubnul odnesel ga je malo prek druge pasice, znaci da je hamilton namjerno zatvaral, ali u zavoju. ne znam mozda i ja krivo vidim. a za cijelu situaciju je kriv onaj virgin (ak je to taj bolid) kaj ih nije pustil na vreme napred...
Onda si pogledaj ovo

http://www.youtube.com/watch?v=WgmcO9qLSkc

Da je Hamilton išel direkt zatvarati išel bi skroz uz pasicu, ovak je ipak ostavil mjesta, izgleda premalo i nije isel idealnom putanjom kroz zavoj. Da je to Vettel napravil, odma bi bila hajka na njega...Neznam kaj je Webber očekival da bude se dogodilo, jer nema u tom zavoju mjesta za dva, a on nije bio ispred prije zavoja, nego Hamilton.
Dobivale su se kazne i za manje stvari.
TheBEaST je offline  
Staro 26.09.2010., 18:04   #672
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Webber voli kasno kočiti i zabijati se u Hamiltona...nije mu prvi put......LINK

Rino je offline  
Staro 26.09.2010., 18:14   #673
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Webber voli kasno kočiti i zabijati se u Hamiltona...nije mu prvi put......LINK
Bogme, na ovo sam čisto zaboravil jer je bilo na početku sezone. Skoro pa ista situacija, Webber prekasno koči i gura se nepotrebno s unutrašnje stane, a nema mjesta za oboje.
TheBEaST je offline  
Staro 26.09.2010., 18:31   #674
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Webber nije kaznjen, ali je trebao biti. Zakomplicirala bi se i ovako napeta situacija u prvenstvu. Da su njega kaznili, onda bi i Schumi popio kaznu, iako njegov okrsaj bas i nije dobro prikazalo (samo ejdna snimka) pa nemogu biti siguran koliko je bio za kaznu.

Alonso je majstorski odvezao ispred buntovnika, iako je RB jos uvijek najbolji auto na gridu.
Kubica je the vozacina Bez obzira na nove gume, pokazao je kako pravi fajteri voze.
Iskreno, Kovalainena bi kaznio! Taman da je to ne znam koliki poticaj za njegovu momcad!

Nevenko je prica za sebe. Bolid staje kod one trostruke sikane, a on krug poslije komentira kako je krenuo put boksa. Strasno.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 26.09.2010., 19:45   #675
K-pax
Premium
Moj komp

K-pax's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
mislim da su ta kaznjavanja totalna glupost. malo se taknu i evo odma se to pretjecanje dovodi u pitanje i krecu kaznjavanja.
u redu je kaznjavati postupke tipa sumacherovo izguravanje barichela, ali ovakvi trkacki dueli nebi trebali dolaziti u obzir.
danas je tak i ovak tesko pretjecat u F1 zbog sve te aerodinamike, a ak ce sad jos poceti svako sumnjivije pretjecanje kaznjavati, pa niko vise nece htjet pretjecat!
K-pax je offline  
Staro 26.09.2010., 20:08   #676
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Webber je bio ispred Hamiltona skroz do samog zavoja. Tek je tada Hamilton bio ispred i šta je mislio da će bit ako naglo skrene pred Webbera? Čak i da je ovaj totalno stao, možda bi ga pokupio. Meni su ta zatvaranja i izguravanja totalno debilna. Po ovakvim pravilima, ako si ispred za pola bolida, onda se smiješ zabit u Webbera, glupost. Pa znao je Hamilton da je Webber tu, trebao je malo taktizirat a i obojica su mogli kroz zavoj. Webber se mogao zabit u zid lijevo, ali opet bi se zabio i u Hamiltona. Sve u svemu, lijevi zavoj, Webber lijevo, u zadnjem trenutku diskutabilno blizu pola Hamiltonovog bolida i onda crash. Nema nikakve kazne. Nije mogao proći a ipak je htio kroz Webbera. Za koji k***tz ima retrovizore?
Samo da naglasim, ne navijam za Webbera, a nisam ni protiv Hamiltona. Svi rade pi**arije i to daje čar utrkama. Ovo je bio čisti Senna potez, samo što je Hamilton odlučio probat. Moglo je i dobro proć, svaka čast obojici što imaju muda vozit i što daju dozu zanimljivosti formuli 1.
D1viry je online  
Staro 26.09.2010., 20:12   #677
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Kubica je nekog, Liuzzi-a mislim preticao u istom zavoju, ali ga nije zatvarao toliko.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Staro 26.09.2010., 20:22   #678
tomekk82
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Onda si pogledaj ovo

http://www.youtube.com/watch?v=WgmcO9qLSkc

Da je Hamilton išel direkt zatvarati išel bi skroz uz pasicu, ovak je ipak ostavil mjesta, izgleda premalo i nije isel idealnom putanjom kroz zavoj. Da je to Vettel napravil, odma bi bila hajka na njega...Neznam kaj je Webber očekival da bude se dogodilo, jer nema u tom zavoju mjesta za dva, a on nije bio ispred prije zavoja, nego Hamilton.
Dobivale su se kazne i za manje stvari.
evo pogledao sam i di se sad tu vidi da je hamilton bio ispred (za cijelu duzinu auta mislim)???

da je bilo jos 100-200m onda bi bio, a ovak tam je bio tu negdi kad je trebalo kocit. da je bilo mjesta kaj mislis da hamilton nebi izasao pred webera da ga zatvori? jer zavoj je ulijevo pa ga weber nebi mogo prec. a to kaj velis weber kasno kocil, kaj hamilton nije kasno kocil?

gle ne velim da je situacija cista ali bogme nije ni 100 posto za kaznu. inace to mene zivcira u f1 kaj vozaci nemaju muda tak 'uletit' u zavoj neg kad nije siguran prolaz koce i pustaju drugoga napred. znaci ti hoces rec da je weber trebal pustit hamiltona ispred a bore se za naslov?!
tomekk82 je offline  
Staro 26.09.2010., 20:59   #679
m4x
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
hamilton je ovaj puta stradao ali weber nije imao razloga popuštat...hamilton je odličan vozač ali nije mu prvi put da nastoji "na silu" prelazit
m4x je offline  
Staro 26.09.2010., 21:32   #680
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ima nade za Ferrari, male, ali ima

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline  
Staro 26.09.2010., 21:37   #681
m4x
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Ima nade za Ferrari, male, ali ima
otkad MS ne stanuje u ferrariju ništa mi nema smisla u F1,da se barem vrati

http://autoklub.jutarnji.hr/vratio-u...-bolid/889316/
m4x je offline  
Staro 26.09.2010., 21:44   #682
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor m4x Pregled postova

Slažem se, iako mi se vratio "smisao"
Ferrari nije osvojio naslov prvaka 21 godinu (ako se ne varam) sve dok nije došao Schummi.

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline  
Staro 26.09.2010., 22:53   #683
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor tomekk82 Pregled postova
evo pogledao sam i di se sad tu vidi da je hamilton bio ispred (za cijelu duzinu auta mislim)???

da je bilo jos 100-200m onda bi bio, a ovak tam je bio tu negdi kad je trebalo kocit. da je bilo mjesta kaj mislis da hamilton nebi izasao pred webera da ga zatvori? jer zavoj je ulijevo pa ga weber nebi mogo prec. a to kaj velis weber kasno kocil, kaj hamilton nije kasno kocil?

gle ne velim da je situacija cista ali bogme nije ni 100 posto za kaznu. inace to mene zivcira u f1 kaj vozaci nemaju muda tak 'uletit' u zavoj neg kad nije siguran prolaz koce i pustaju drugoga napred. znaci ti hoces rec da je weber trebal pustit hamiltona ispred a bore se za naslov?!
Pa bolje bi bilo da je malo opreznije vozil kroz taj zavoj. Pa nije zadnja utrka da se ide na sve ili ništa. Ovak je Webber još jednom imal puno više sreće nego pameti, kak i puno put ove sezone. Lako je mogao i njemu puknuti ovjes, i ono, riskirati sve zbog par bodova manje od Hamiltona da ga je prošao, 4 utrke prije kraja, po meni stvarno nema smisla.

Mislim ispalo mu je super na kraju, a moglo je i gadno po njega završiti pa bi Alonso već danas preuzeo vodstvo. Zapravo mislim da Alonso od svih njih ima najbolju logiku, i sam je rekao da je najbitnije na svakoj utrci do kraja biti na postolju, a ne riskirati sve pod svaku cijenu. I Vettel je pokazal malo pameti danas, jer bi sa nekim kamikaza potezom na kraju Webber i pobjedio.
TheBEaST je offline  
Staro 26.09.2010., 23:10   #684
Nybelung
Guest

Vettel je danas samo potvrdio da ne može preteć nijednog konkurentnog vozača.

@TheBeast: Po toj tvojoj logici nitko nikad nikoga ne bi pretjecao, jer čemu riskirat za samo par bodova? Da tako svi misle vozile bi se samo kvalifikacije.

Staro 26.09.2010., 23:57   #685
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Vettel je danas samo potvrdio da ne može preteć nijednog konkurentnog vozača.

@TheBeast: Po toj tvojoj logici nitko nikad nikoga ne bi pretjecao, jer čemu riskirat za samo par bodova? Da tako svi misle vozile bi se samo kvalifikacije.
Kad smo već kod toga, ovo je jedna od staza koja baš i nije za pretjecanje, kak ni Monte Carlo, odnosno Valencia, tak da Vettelu nemaš kaj zamjeriti. Napravil je previše greški ove sezone, a na ovoj stazi nije ni bio u nekoj prilici za napad jer je Alonso vozio konstantno brze krugove.

Ne velim ja da nebi nitko nikog pretjecao, daleko od toga, ali ak nemaš čistu situaciju, bolje se ne igrati kamikaze jer se more puno više izgubiti nego dobiti. Hamilton je teoretski prokockao 50 bodova u zadnje 2 utrke, a mogao je osvojiti barem 25, ako ne i više.

To što je Kubica danas napravio je bilo najviše zahvaljući njegovim novim, i k tome bržim - option gumama vs sporijim 50 krugova odvoženim prime gumama gdje Massa i ekipa nisu imali skoro nikakvu trakciju na izlasku iz zavoja.

Pretjecanje između trojca Ferrari, RB i Mclaren je teško bilo za očekivati na ovoj stazi jer nema velike razlike između bolida. Hamilton najvjerojatnije nebi imao ni taj napad na Webbera da nije onaj Virgin zasmetao.

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 27.09.2010. u 00:04.
TheBEaST je offline  
Staro 27.09.2010., 16:40   #686
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001

Zadnje izmijenjeno od: kian. 04.10.2010. u 19:24. Razlog: Sergio Perez
kian je offline  
Staro 08.10.2010., 14:45   #687
Speedbreaker
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Suzuka, Japan

Hamilton je razbio bolid u FP1, ali su ga složili pa je odvozio par krugova u FP2.
Rezultati FP1
Rezultati FP2
Govore nešto o kiši da bi mogla padat ovaj vikend.
Speedbreaker je offline  
Staro 08.10.2010., 15:42   #688
Adriatic
Premium

Adriatic's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor m4x Pregled postova

Meni suprotno moj video http://www.youtube.com/watch?v=hXw8is0U8Iw
Adriatic je offline  
Staro 09.10.2010., 14:48   #689
kian
Premium

kian's Avatar

kian je offline  
Staro 10.10.2010., 04:11   #690
kian
Premium

kian's Avatar

2010 FORMULA 1 JAPANESE GRAND PRIX Suzuka (Qualifying)

RBR opet najbrzi, Hamiltom i Kubica iza njih, a i Williams dobar.
Massa banana.
kian je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno