|
![]() |
#662 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Links od sutra u Karlovcu. nude kompletan asortiman 10% off price za prvih tjedan dana. Hvale vrijedan potez, samo je pitanje koliko i što će imati na lageru za odma. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#664 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
uzimao prije kod njih dosta komponenti, sve je bilo u redu dok mi nije krepao tagan. za zamjenu + nadoplata dobijem drugi tagan ali uopce nije bio original zapakiran nego se vidi da je vađen iz kutije. od onda sam izgubio povjerenje. sta ces, to je tako, sitnica je dovoljna. sve to otprilike prije 3 god. |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
gledam danas ponudu grafičkih na stranicama linksa i u splitu ima par komada nvidia 570 i nekoliko ati-evih 6xxx s uglavnom 1000+ kn cijenama...jel to privremena pojava ili i njih pomalo zahvaća vemil/hgspot sindrom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
za ekipu iz Rijeke imam samo riječi hvale... Susretljivi, dobri, brzo nabave itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
AKCIJA: Grafička kartica PCI-E XFX ATI RADEON HD 5770 TRENUTNA CIJENA: 679kn VIKEND AKCIJA: 599kn I na slici maila je Acerov monitor nacrtan ![]() I nigdje ne mogu naci tu karticu za tako smijesne pare ![]() Ima neko neku ideju?
![]() |
#674 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Nebu bilo ![]() Vikend akcija Monitor 19'' ASUS LCD VW190DE - 599kn http://www.links.hr/index.php?option...insert_stats=1 Prošli vikend je xfx 5770 bila za 820+ kn - prava akcija, nema šta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Banned
|
Samo nije bila ta cijena, mislim da je bila 829kn. http://www.nabava.net/trazilica.php?...jProizvoda=300 5770 (850 1200) 6770 (800 1100) OC-a se malo Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 23.08.2011. u 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
evo da napisem i ja o linksu: crkla grafa nakon godinu dana - puko ventilator na pola i nije hladio i pregrijala se dono grafu, nakon par dana javljaju da ce mi dat novu, dodjem ponudi mi neku slicnu posto ove nemaju u ponudi, ja kazem necu ovo je gddr2 a ona je bila gddr3, lik kaze, u vidi stvarno, nisam ni znao da ih prave gddr3, ponudi mi jacu , kazem moze ta, pokupim i mir crko logitechov mis od 36kn dva dana prije isteka garancije, odem iz zajebancije odnjet ga na garanciju, lik mi odma da mis od 60kn i naravno nova garancija, ja se smijem ko budala, a vidio sam da je i njega to zabavljalo. slusalice od 150kn crkle, odem na garanciju, dugo nisu zvali ni nista, nazovem ja njih nakon tjedan i po, kazu da nisu ispravne, ne znaju oce popravljat, a ne znaju oce dobivat jos takvih a na lageru nemaju vise prodje jos tjedan dana, zovem ja opet, sta je s slusalicama a nemamo takve ove necemo popravljat kazem nista docu ja do linksa dodjem do servisa, lik ne zna sta ce s slusalicama, nema takvih, kaze ima neke po 450kn, ja reko neka fala, meni treba samo za skype, reko uzecu neke jer mi trebaju slusalice da cimer ne mora slusat moje razgovore. Problem je bio sto nisu imali slusalica koje imaju jastucice i koje idu na glavu, pa sam uzeo ono smece sto ide oko glave. te slusalice su me ubile u pojam, male, ne znam za ciju je ovo glavu, nisam bogme glavonja a ovo je tako malo da kontam da je za dojencad part2 slusalice riknule i ove nove nakon pol godine ili kolko vec - bogu fala jer sam ih mrzio i nado sam se tome na garanciju, nisu me nazvali u prvih dva tjedna opet, ali ovaj puta sam ih predao u os-u pa su slali u zg di sam ih i uzeo i jbg nikako poziva od njih, ja oso van drzave na tjedan dana vratim se i zaboravio na slusalice pa ih nisam zvao bio tu dva tjedna opet iso van drzave na tjedan dana vratio se, sjetio se slusalica, ne znam di mi je racun sad kad je proslo vec tolko nakon mjesec dana slucajno nadjem racun sad proslo vec valjda 3 mjeseca ja reko ma ko ga j***, proslo vec tolko nece bit nist od toga, necu ni ic do njih, kaze stara ona ce otic, ode ona, kaze da su me zvali vise puta, nisu me mogli dobit, ja gledam razmisljam, sigurno kad sam bio u romingu, pa bog te pita sta je bilo... ...uglavnom nakon tih 3 mjeseca ili koliko vec sto su slusalice kod njih, ponude mi zamjenu za druge ili povrat novca, reko daj novce. tako da su tu bili fer, jer citao sam i valjda moze stajati kod njih nesto 40 dana nakon toga ti ne priznaju ajd sad sam rastego s slusalicama... ugl ima jos toga, ali u zg-u su likovi koji rade potpuno ok sto se tice mojih iskustava bio sam jednom u servisu pa je lik bio ispred mene s slomljenim monitorom, kaze da ga je dobio takvog, oni kazu na kutiji nema ostecenja, onda nije do transporta, to je sigurno on razbio, oni mu ne mogu pomoc, nije njihova greska, nek ode u ulicu tu i tu, oni su distributer od kog je to linksu islo pa nek se njima zali. jos je bio neki lik koji je doso po treci put s novom grafickom koja je riknila. ugl lik je valjda jednu spalio u roku par dana sto ju je dobio, dobio drugu grafu, vratio ju sprzenu nakon par dana, dobio trecu grafu koji je isto tako dono mrtvu nakon par dana i rekli mu u servisu da ako ju donese mrtvu da mu nece priznat vise garanciju i rekli mu da ne mogu dokazat da ih je overclockirao mucio i palio, ali mu nece priznat vise bog te pita sta je lik radio s njima i kako ih je mucio dok nisu crkle, ali mislim ono par dana ima grafu i onda vrati crknuto, pa ja mu nebi ni trecu dao, a kamoli cetvrtu grafulju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Banned
|
Vikend akcija... Zvučnici LOGITECH Z323, 2.1, crni, retail - 315kn ...ili možda ne. http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Z323 |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Dobijem danas novu xonar dg zvucnu, i nisu mi napravili novo jamstvo iz razloga : jamstvo ne ide novo nego se nastavlja od starog proizvoda zato jer je deklaracija od proizvoda ista ![]()
![]() |
#682 |
Banned
|
@xulos Lupaju bedastoće, naravno da uz novi proizvod ide i nova garancija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
jebg, ja sam dobio samo 6 dana produzeno staro ![]()
![]() |
#684 |
Banned
|
Na papirima piše koji serijski je predan na reklamaciju i koji je dobiven u zamjenu, tako da nemaš brige kod msan-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Registered User
|
Ma koji msan... dajte ljudi, ne budite ovce i pošaljite dopis gdje se pozivate na zakon i gdje tražite pismeno razlog zašto se odbija produljenje jamstva koje vam zakonski pripada, pa neka onda oni to pismeno i napišu ako imaju muda. Nemojte zbog 10 kuna i pola sata vremena dopustiti da vas gaze, jer onda će samo naći na još više razloga da vas gaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Banned
|
@Alfa_R Ma sve ja to kužim, al isto tako znam da mu msan ne bude stvarao probleme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Meni 250kn za zvučnu baš i nije malo - ja bi im se jednostavno krvi napija ![]() Napomenit ću još jednom po stoti put - da živim u ZG-u ili okolici, ne bi ni u bunilu kročija nogom tamo..
![]() |
![]() |
#689 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Meni je prije 15-ak dana riknuo Samsung SpinPoint F3 1TB i odnio sam ga u Linksa. Prodavač ga je tamo uzeo i rekao mi da će me nazvat za 10 dana. Nakon 10 dana,navečer me nazvao i rekao da bi disk ubrzo trebao biti riješen. Ujutro je ponovno zvao i rekao da je disk došao i da ga se može preuzeti. Otišao sam po disk i preuzeo ga. Rekli su mi da je novi disk,kao što se i vidilo,jer je bio u svom pakiranju,zapakirani. Pitam djelatnika jel ide i nova garancija,on kažu ide,pošto je novi proizvod,al čim je pogledao papir i komentar servisa,rekao je da nije nova,nego se postojeća produžuje za 7 dana. Nisam se htio s njima svađat,ionako je 3 godine garancije,disk je kupljen u 1.mj. ove godine.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|