|
![]() |
#661 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#662 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Evo meni sad krančaju na moj akaunt 3 PCa. Nisam ni mislo da je to tak lagano. Samo ukucaš username i pass na svaku mašinu i deri :clap: . Jedan kod jednog n00ba koj nema pojma o ničemu, a PC mu je dost jak i dva kod mene. Bit će skorova. Imam u planu upogonit još negdje 3 n00b PCa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
n00bs rulz ! Oni uvijek nageneriraju puno bodova jel im je "haker" rekao da to mora stalno raditi ![]()
![]() |
#665 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#666 |
Kompjuterov frend
|
Joj da je meni par n00bova
![]() |
#667 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Moram pitati ja svojeg profu s informatike dal bi dal da metnem grid na kompove h školi .. tak i tak delaju celi dan za nič korisnoga skoro ... pokreče se uglavnom IE .. word .. delphi i slično ...... kompova ima oko 50 i to svi P4 3.0 sa po 512mb ddr-a itd itd ................. kak bi bodovi frcali da morem to upogoniti ![]()
![]() |
#668 | |
JDM
|
Citiraj:
Ja imam jedeno 10 PCa u školi te klase.... A svi su admin accounts. Znaš da bum reko profi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
JDM
|
Citiraj:
Ja imam jedeno 10 PCa u školi te klase.... A svi su admin accounts. Znaš da bum reko profi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Premium
|
Samo izvješće ... Uglavnom bez obzira na zatopljenje i ljeto ide nam. Prošli smo 3.000.000 bodova i preko 10.000 obrađenih paketa, također smo odvrtili 14 godinu doniranog CPU vremena. Od 1000 mjesta nas dijeli još 144 mjesta koja ćemo uskoro valjda proći ... ide nam ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ljudi jel vas zajebava UD monitor? radi je savrseno pun k i onda je poceo izvodit pizdarije, prije sam mu kliknuo na send/recive i poslao bi sve rezultate iz cachea i primio nove i jos bi uredno pribrojio koju tisucu bodova. sad posalje jedan rezultat, pa kaze da nemoze doc do servera, pa mu kliknem ok pa skine novi paket, pa onda obraduje paket 10min pa se sjeti poslat jos jedan rezultat, pa skine novi pa kaze nesto tipa server problems izmedu tog naravno se priprema za slanje podataka 5 min....... i jos mi k tome da 800 bodova za 10 obradenih paketa ali to je najmanji problem. ja bi htjeo da to ponovo radi s jednim klikom u 2 tjedna ![]() ovo me opako zivcira HELP ppl, nisam poznat kao osoba s debelim zivcima |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da ti velim istinu, moj dela ko Bog... makar, imam primjedbi jer kad iden na send i recieve onda mi zna po poar minuta (2-3min) nis ne radi, a kao salje rezultate...nakon te 2 ili 3 min. pocne mi slati rezultate...al mi je jadno jer cekam 2-3 min za svaki slot u cacheu a vrijeme je novac... Izgleda kao da se dugo konekta taj ud monitor na server...
![]() |
#677 |
M.U.P.
|
Evo i ja sam se joino.
![]() |
#678 |
Premium
|
Želim dobrodošlicu novim članovima MRKONJi i dadosoftu ... Kaj ovaj opet počeo dijeliti mega pakete na serveru do WiFi za kvart ima jedan paketić koji je nakon 101 sata uspio dourat na čak 45% ![]()
![]() |
#679 |
Premium
|
Eto da se pohvalim ... ubilježih svoju 2 godinu CPU doniranog vremena. Total CPU Time (y:d:h:m:s) 2:000:03:41:00 (Rank) (# 43,780) Points Generated 449,049 (Rank) (#24,903) Results Returned 1,013 (Rank) (#68,534)
![]() |
#680 |
Moderator
|
Cestitam na rodjendanu... ![]() Jos malo pa ce prohodat ![]() Team jos malo pa mora osobnu vadit...a i kolko vidim, idemo polako al sigurno prema 1000 mjestu... Bili zivi pa vidjeli ![]()
![]() |
#681 | |
Kompjuterov frend
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#682 |
Moderator
|
da,da...salio sam se ja... Al ja sam jos za onu ideju da se provede regrutacija... Brijem da pol ove ekipe nikada nije ni prismrdila na podforum software (pa onda ni neznaju za grid), a doma im masine imaju CPU usage 0% barem pola upaljenog vremena...
![]() |
#683 | |
Kompjuterov frend
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#684 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
neda mi se citat sva ta sapunica i trazit, meni sa za svaki paket overall performance mijenja, (???) jel to utjece na broj bodova?. neki put dok mi se grid vrti uz neku drugu aplikaciju koja pojede 99%cpu-a dobijem vise bodova neg recimo kad ostavim komp samo da vrti grid?
![]() |
#685 |
JDM
|
Je kog god pitam dal oče vrtit grid svi me pitaju kaj je to i onda ja njima objasnim. I sad je zaključak svih tih budala da je to glupost i američka želja za dominacijom (2 takve provale) . regrutacija bi imala stoga jako malih rezultata. Sve je strah da to nije neki virus ( ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
ko zna sta se u tim paketima zapravo vrti... isto kao i seti... ali ajde, ako je neko zlo neka je na dusu onoga koji ga cini...
![]() |
#687 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#688 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Istina je da nitko od nas sa 100% sigurnoscu ne moze reci da unutar svega toga nije nekakav "tajni projekt" neke od ne pretjerano humanih organizacija. Ipak, s obzirom na dokumentacije i izvjestaje koji zaista postoje, vjerovatno je barem dio tog procesorskog vremena koji doniramo zaista i upotrebljen u plemenite svrhe (npr. potraga za lijek protiv raka). Osobno sudjelujem samo u Cancer Research Project i dokumentacija vezana uz to djeluje kao da je to i zaista stvaran projekt. Uostalom, traje vec godinama i postoje izvjesca o napretku (na jedno od tih sam dao u linku na ovom threadu nekih 10-20 stranica ranije). Evo malo linkova koji bi mogli biti zanimljivi svima koji bi sudjelovali ali pate od paranoje da je to nesto u potpunosti ilegalno i/ili da je rijec o virusima i/ili spijuniranju: http://www.grid.org/projects/cancer/ http://www.grid.org/projects/cancer/participants.htm http://www.grid.org/projects/cancer/faq.htm http://www.grid.org/projects/cancer/ligandfit.htm http://www.grid.org/projects/cancer/proj_news.htm http://www.chem.ox.ac.uk/ http://www.chem.ox.ac.uk/curecancer.html
![]() |
#689 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Iako nisam proučio linkove ![]() Ako tisuće individualaca širom svijeta donira svoje procesorko vrijeme (a kad bi gledajući kroz američku prizmu - možemo reći da doniramo i svoj novac, jer procesor se troši, troši se struja bla bla) kako bi se proizveo lijek protiv jedne od najopasnijih bolesti današnjice. žI sada rezultate uzme, otme neka farmaceutska korporacija i na tome zaradi milijarde dolara a ljudi koji su recimo donirali svoje računalne resurse nisu u mogućnosti kupiti lijek za svojeg bližnjeg koji pati od bolesti zbog cijene (koja će biti paprena) jednom kad se lijek završi. Je li to nekako rješeno, tj. hoće li rezultati nakon toga biti "javno dobro"?
![]() |
#690 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo i ja sam se Joinao, trebalo mi je dost vremena ![]() ![]() Sad još samo malo da proučim programčić...Joinal sam se timu. Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 16.07.2005. u 21:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|