|
![]() |
#6842 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ma ovdje uopće nema neke ekstra vizualne razlike između max low i max high postavki. Ja sam držao sve na minimumu i nije padalo ispod 100fps. Ne znam za LCD-e, ali na mojim starim crt-ovima se itekako vidi razlika jer ja, za razliku od većine sa LCD-ima, baš vidim svih 100fps. Puno fluidnije i igrivije, a nekad i malo prednosti pred ostalima. Davno sam prestao igrati, 15.5. točnije, al to je u globalu to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6843 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Mi ovdje barem ja i Dujo pišemo o starim duo intel procesorima kako će raditi. Izgleda na očigled još uvjek nisu za baciti.Imaju još oni snage.Vidim da ti imaš I7 zvijer.Tako da nebih ulazio u rasprave. Na mojem dellu brža MP FPS igra sa bržom igrivosti, od BF3 radi sasvim normalno. zašto si prestao igrati? Dosadilo ili... Zadnje izmijenjeno od: donbon. 01.08.2012. u 15:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6844 |
Premium
|
Nije mi bila namjera nikoga omalovažavati ili hvaliti se. Samo sam htio naglasiti da u izgledu igre nema velike razlike između max i low postavki, a profitira se isključivanjem svega što se isključiti da ![]() SP može/treba lijepo izgledati, ali MP treba raditi što brže moguće. Ne može se postavke staviti na realno niske, jer bi onda imali prednost pred igračima koji imaju više postavke. Npr smoke, particle system i ostalo. Davno se to moglo isključiti, ali onda im je došlo iz guzice u glavu da to nije u redu. Jako bitna stvar ovdje je i lag. Možeš imat svemirski brod, ali lag ti ubije fps. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6846 |
Banned
|
Ma sva ta zabava pada u vodu. Kada ti moraš downloadat 16Gb, a dva orginalna DVD te gledaju sa stola. U verziji 8.5 Origin-a se moglo ali teškom mukom instalirati sa DVD-a,Ali znalo se dogoditi da Origin presretne DVD instalaciju i nastavi download.Sa 100Mb/sec, odjednom se promjenilo na 560Kb/sec.To se meni dogodilo.Epic nebuloza. U verziji 8.6 beta!!! to se više ne može nego moraš downloadat sa neta. Naravno da ne možeš imati 8.5 verziju Orgin-a jer čim klikneš na origin,automatski te na finjaka obavijesti da će se napraviti novi update na 8.6 BETA!!. Htio ti to ili ne. Pa gluposti poput.. Da moraš biti admin da bi pokrenuo download, pa još veća nebuloza da nadogradim postojeći Win 7.Na šta? Na K.! valjda? Kao i obično Orgin se pravi blesav.Help desk nekim korisnicima koji ih telefonski zatraže pomoć, dobiju na finjaka odjeb da će biti kontaktirani za 2-3 sata. Nikada više ništa neću kupiti što ima na sebi znak EA i Orgin.Ovo je zadnji put. Naučio sam lekciju. Zadnje izmijenjeno od: donbon. 02.08.2012. u 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6847 | |||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Kako bi ti instalirao igru sa 2 dvd-a, čistu, kad je za bf3 izašlo 2 ekspanzije i 4 patcha od nekoliko Gb, koje MORAŠ imati instalirane da bi igru zaigrao u MP modu. Inače, može se instalirati bez ikakvih problema čista igra s dvd-a, i onda se preko origina skida ostatak, tj patchevi i back to karkand i close quarters ekspanzije ![]() Citiraj:
Citiraj:
Kakva faking nebuloza o nadogradnji postojećeg win 7? To nisam vidio na 10 računala na koje sam instaliravao bf3. Osim ako si toliki šaban pa si isključio win update.... Help desk?!??! Kakav sad help desk? Imaš nešto što se zove EA LIVE CHAT, za takve bisere kao što si ti, gdje u REALNOM vremenu komuniciraš s nekim iz ea da ti objasni ono što te zanima. EA i Origin (ne Orgin, kako si ti napisao) nemaju veze s tim što si ti totalni noob za bilo šta konkretno napravit na računalu. Očito.
![]() |
![]() |
#6848 |
Banned
|
Jopis molim te da ne budeš arogantan prema meni. Sve što sam napisao stoji jer se to događalo meni. Kontaktirao sam Origin i EA nitko nije znao pomoći.Googlao sam tražeći riješenje Originov forum je pun problema sa instalacijom preko Origin servisa, a Origin služba za korisnike samo nagađa i prave se blesavi. Nakon nekoliko pokušaja nisam nikako uspijo instalirati sa DVD-ova jer Origin mi to nije dopuštao nego me je tvrdoglavo bacao da skidam svih 16 GB. Sada je aktualna verzija Orgin beta 8.6.3.49 i sve opcije ili setting-si pojednostavljeni su opet na štetu user.Te tvoje kvačice nema u opcijama. Jedina korisna kvačica koja se kasnije pokaže beskorisna je da se isključi Origin ako imaš problema sa igrom.Ali kada klikneš BF3.exe, origin se opet pokreće. Normalno da moraš biti admin.Ja sam mislio da se to ovdje podrazumjeva pod normalno i ne treba posebno isticati. Evo kolega kupio BF3 pa muku muči sa instalacijom i ovom novom verzijom Origina koju sam napisao gore. Eto budi ljubazan pa mi otkrij kako si ti instalirao sa DVD-ova, da ja mogu njemu pomoći.Da ne skida 16Gb. Unaprijed ti zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6849 |
Premium
|
Pa ne mora skidati. Snimi mu ti svoju i onda kod njega pusti skidanje. Origin će prvo provjeriti što treba skinuti i u 99% slučajeva samo instalirati igru a u 1% skinuti malo, ako treba. Naravno, treba znati kuda snimiti i kako podesiti origin, ali to već piše ovdje u temi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6850 | |
Banned
|
Citiraj:
Sada kad je skinuo.Pod njegovim accountom u Origin my games mu stoji Battlefield 3 ready to install! On pikne ready to install ali se ništa ne događa. Počne installing,traje kojih minutu-dvije i opet ready to install.Tu je zapeo. Origin je instaliran u "C:\Program Files\Origin\Origin.exe", dok je igru stavio na drugu particiju po D:\Games\Battlefield 3\. OS je W7. Zadnje izmijenjeno od: donbon. 03.08.2012. u 10:39. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6851 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Jopis arongatan?? Sorry, presmiješno mi je. Ja imam u folderu Orgin 27,1Gb Bf3 i premium paket s ekspanzijama Kakva šteta usera kad ima neograničen internet ?? ![]() ![]() Na DVD je starija verzija BF3 i preko njega moraš skidati update koju krpa i pokoja ekspanzija. A sad budi ljubazan da ne trollaš glupostima. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6852 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ma dobro, na stranu FLAT kad se skida sporo. Uglavnom, najbolje skinuti i jednostavno zaboraviti fizicku kopiju, jer nakon svake instalacije Windoza moras napraviti par jednostavnih koraka. Skinuti Origin, instalirati, uputiti Origin da stavlja igre na tu particiju di ti je BF3 i jednostavno restartati Origin. Desni klik misa na BF3 u Originu i 'Install'/'Repair Install'. Tako da ne vidim u cemu je problem.Samo jednom trebas skinuti igru i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6854 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() btw. problemcic. spojio danas novi monitor, tj presao sa rezolucije 1680x1050 na 1920x1200 i kad zumiram ili povecavam minimap zaslon se pri svakoj promijeni zacrni na pol sekunde? |
|
![]() |
![]() |
#6856 |
Addicted to music.
|
Tu ti nema bas neke pomoci.Ja sam imao slican problem sa infinite loop-om, jednostavno sam ostavio Origin upaljen par sati da to sredi. Ocito idiot Origin skida igru isponova i instalira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6857 |
Banned
|
I ja sam ostavio preko noći da odradi svoje, ali ništa se nije dogodilo. Prvo sam igru downloadao,kada je završio download dobio sam opciju ready to install. Piknem ready to install ne događa se ništa.Počne install-ing ali traje 1-2 minute i opet ready to install loop.I tako unedogled. Drugu opciju sam pokušao tako da sam copy/paste oba dvd-a na jednu o particija.Uninstall Origin i skinuo sviježi Origin sa njihove stranice. Instalirao sam ponovo Origin i otišao u folder gdje je setup BF3.Kliknem na setup BF3. Kopiranje je krenulo sa DVD-ova.Ne instalacija!Nije me tražio drugi dvd-e jer ga je valjda odmah prepoznao da je u istom folderu.Kopiranje je završilo, u ovom slučaju na svu radost automatski se spojio na net i kopirao patch od 5GB.Nakon toga kad je završio, opet sam dobio opciju Ready to install.I opet Ready to install loop. Ovaj log sam poslao na EA i orgin help service ali koliko vidim čitanjem svih foruma ORGIN i EA se nakon godinu dana nije oglasio sa riješenjem tog problema.Sve opcije su isprobane koje sam našao na forumima. 22:44:36 Install Location: C:\Program Files\Origin Games\Battlefield 3\ 22:44:36 Install Locale: en_US 22:44:36 Initialized installation config. 22:44:36 CommandLine: install -locale en_US -installPath "C:\Program Files\Origin Games\Battlefield 3\" -autologging -startmenuIcon=1 -desktopIcon=1 -Opt:InstallPB 22:44:36 OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition 22:44:36 Data reader initialized. 22:44:36 Data reader config: LOCALE = en_US 22:44:36 Data reader config: INSTALL_LOCATION = C:\Program Files\Origin Games\Battlefield 3\ 22:44:36 Data reader config: INSTALL_LOCATION_DOUBLE_ 22:44:36 Data reader config: CREATE_DESKTOP_ICON = 1 22:44:36 Data reader config: CREATE_STARTMENU_ICON = 1 22:44:37 Data reader config: InstallPB = 1 22:44:37 Data reader config: 32BIT = 1 22:44:37 Data reader config: 64BIT = 0 22:44:37 Processing EAIN file 'C:\PROGRA~1\ORIGIN~1\BATTLE~ 22:44:37 Installation registry missing. Game not yet installed. 22:44:37 (Config)Studio: EA Games 22:44:37 (Config)Game Name: Battlefield 3 22:44:37 (Config)Display Game Name: Battlefield 3™ 22:44:37 Start redistributables install phase 22:44:37 Installing DirectX 22:44:37 Launching process: Command: C:\PROGRA~1\ORIGIN~1\BATTLE~1\ Working directory: C:\PROGRA~1\ORIGIN~1\BATTLE~1\ 22:46:09 Process exited with exit code 0. 22:46:09 Successfully installed DirectX runtime. 22:46:10 x86 VC runtime already installed. 22:46:10 Installing PunkBuster 22:46:10 Launching process: Command: C:\PROGRA~1\ORIGIN~1\BATTLE~1\ Working directory: C:\PROGRA~1\ORIGIN~1\BATTLE~1\ 22:46:46 Process exited with exit code 0. 22:46:46 Successfully installed PunkBuster. 22:46:46 End of redistributables install phase 22:46:46 Setting up uninstall data ... 22:46:46 Installing GDF ... 22:46:47 Installing C:\Program Files\Origin Games\Battlefield 3\GDFBinary_en_US.dll ... 22:46:49 ERROR: Failed to install 'C:\Program Files\Origin Games\Battlefield 3\GDFBinary_en_US.dll' for install path 'C:\Program Files\Origin Games\Battlefield 3\' 22:46:49 Failed to install GDF 22:46:49 Installer finished with exit code: 3 22:46:49 Shutting down data reader. Još jednom Iskreno molim ako ima ne nesvađalački raspolož enih članova da pomognu bio bih zahvalan.Ipak je za igru dat novac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6858 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
koliko vidim nisi jedini. Evo jedno od rijesenja pomocu googla http://www.tacticalgamer.com/battlef...tall-game.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#6859 | |
Banned
|
Citiraj:
Vidio sam to i pokušao.Ne pomaže. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6860 | ||
gadget freak
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() http://img191.imageshack.us/img191/9...0411434059.png - kvačica maknuta sa updejtanja origina na beta verzije, odmah nakon instalacije (update to pre-release versions) http://img688.imageshack.us/img688/9...0411450771.png - install folder za igre na D particiji pošto na C nema dovoljno mjesta (laptop u mom slučaju sada). Gore si tvrdio da je install folder battlefielda na D: disku, i onda lupiš log sa neuspjelim pokušajem instalacije na C: ![]()
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti Zadnje izmijenjeno od: jopis. 04.08.2012. u 11:52. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6861 | |
Banned
|
Citiraj:
Ovo je drugi pokušaj instaliranja svega po default postavkama. Po logu se može zaključiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6862 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Odi kod nekog ko ima BF3 original, iskopiraj cijeli folder BF3 na prijenosni hdd, donesi na taj problematični komp, na njemu pobriši sve što ima veze sa bf3+origin, instaliraj origin, makni kvačicu za beta shit, prekopiraj taj bf3 folder sa prijenosnog hdd-a ISKLJUČIVO u folder koji je naveden kao instalacijski folder igara u originu (ako to mijenjaš prije installa/kopiranja, ugasi origin pa ga ponovo pokreni), odi u my games, refreshaj, repairaj install i amen. Nema Boga da ne radi.
![]() |
![]() |
#6863 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6865 | |
Banned
|
Citiraj:
Zadnja opcija je rušenje Windows 7 Ultimate 32bita i instaliranje W7 Ultimate 64.Pa pokušat opet sve ponovo, ali više nisam optimista.Ali to za sada ne dolazi u obzir. Zbog službenog instaliranog software i projekata koji se nalaze. Odustajem, ne vrijedi jedna pišljiva igra tolikog pilanja živaca i vremena. Bili ste u pravu ne vrijedi ovdje pluvati po Originu i EA, tko te (ne)čita. Ispričavam se što sam bio dosadan u ove vruće dane. Ako sam spamao neka me moderatori kazne. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6867 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6868 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: donbon. 04.08.2012. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6869 |
Addicted to music.
|
Prokleti Origin.Nista, pali na EA live support chat i najebi im se mame. Imao sam taj problem, ali sam samo pustio da radi i trebalo mu je duze, ali se uspjelo instalirati. Probaj jos pobrisati cache od Origina i te neke sitne stvari, mozda pomogne. EDIT: Tek sam sada primjetio na screenshotu da ipak imas gore desno plavu strelicu, klikni na to i skini update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6870 | |
Banned
|
Citiraj:
Ovaj update ti je samo web browser plugin battlelog-web-plugins-1.122.0-retail-prod (3,80Mb), njega sam skinuo među prvima kada sam se išao prvi puta logirati. Po prvi puta sam se našao pred zidom, šta napraviti? Jer Origin i EA šute.Eto... p.s. Stigao je odgovor od Ea help service. Evo prenosim email.Samo da vidite sa kakvim idiotima imamo posla. Thank you for contacting Electronic Arts. Having reviewed your email I understand your issue that you are facing installation error in the game. I agree that this has been disappointing so far. It is equally important to me, as it is to you to get it cleared up. To get this issue fixed please try to uninstall the Origin and reinstall it again then try to download the game again. To uninstall Origin, follow the steps in this article: http://help.ea.com/article/manually-uninstalling-origin To re-install Origin, follow the steps in this article: http://www.origin.com/download Electronic Arts values its customers. Electronic Arts values your affiliation and looks forward to hear from you. Also, in case of any help, please get in touch with us anytime. Alternatively, please visit our extensive knowledgebase online: http://help.ea.com/ Best Regards, Maneesh Electronic Arts - World Wide Customer Experience Zadnje izmijenjeno od: donbon. 04.08.2012. u 17:07. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|