|
![]() |
#6841 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#6842 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6846 |
Guest
|
wallhack ![]() |
![]() |
![]() |
#6847 |
Swagged Up
Datum registracije: Jun 2009
|
A što s onim kad ubiješ nekog pa odleti 20m u zrak i padne, to mi je najveći užitak ![]()
![]() |
#6849 | |
Swagged Up
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6850 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Small words from a small mind. The even now your demons think of nothing but how best to cook you when you have outlived your usefulness. You are a fool among untold numbers of fools. The Imperium will show you no mercy, only death Heretic. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6851 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6852 |
Registered User
|
pa ak imas xfire/fraps ili bilo koji capture program(vecina ih ima kolko ja znam) sa tim uzimaj screenshotove, a ako mislis da neki cheata ili abusa admin moći upisi u ingame chat /abuse "panjegovoime" (bez navodnika).barem je tako meni reko na EA supportu kad je neki lik bano nas skromni klan preko pb jer sam ga ubio 3 puta za redom.
Small words from a small mind. The even now your demons think of nothing but how best to cook you when you have outlived your usefulness. You are a fool among untold numbers of fools. The Imperium will show you no mercy, only death Heretic. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6853 |
Registered User
|
i oce li ovi statsi ikad proradit na bfbcs.com? stalno im je pun red.
![]() |
![]() |
![]() |
#6855 |
Premium
|
Na kojim serverima igrate skupa? Ima neki PCE server? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6856 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6857 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 09.01.2011. u 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6858 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6859 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Jedan čiter po timu pa neka neko na službenom forumu kaže da čitera ima malo... ili uopće da ih nema... http://www.youtube.com/watch?v=HIRQZ...&feature=feedu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6863 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
je igrao ko danas heavy metal mapu s 1k tiketa? Vidjeh dvojicu hrvata koji mi nisu vjerovali da s m14 mod0 + scope 4x i assaultom mogu imati konstantni preko 3 k/d ratio...doduše samo kratko vrijeme sam igrao zbog obaveza ali eto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6864 |
Premium
|
Malo sam cackao po svom YT kanalu i naisao na filmic snimljen sa ekipom PcE-ovaca, prije svih patcheva koji su shebali igru po pitanju performasni i hitboxeva... Snimljeno na e5200 na 3ghz 2gb ram-a i hd 4670... znači korišten je FRAPS koji podosta shebe performanse... pa prosudite sami na šta je ova igra spala... da negovorim da sada imam min. 2 puta jaču konfu i igra je nekada neigriva... http://www.youtube.com/watch?v=2t5FcQVzInU |
![]() |
![]() |
![]() |
#6866 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
mala obavijest u vezi TS3 servera ![]() malo su reorganizirani kanali: dodani su kanali za pocetnike tako da novi clanovi ne moraju slusati iskusniju ekipu kako whinea ali postoji i poseban kanal za one koji samo zele whineati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6867 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
ja bi igrao s vama pa ako može neki info 'kako i što' da znam kad igrate (TS kanal ili da nekog dodam na friend listu ili već nešto) bio bih zahvalan...sve igram ali trenutno s assaultom mi nekako najbolje ide bilo mapa čisto kemperska ili već nešto drugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6869 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6870 | |