|
![]() |
#6811 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
a-ha! pa onda cak nisam niti pogrijesio, jer sam napisao da kao glumac je katastrofa. ali vidis, vidis, kao narator.......... e, nije toliko los. uopce nije toliko los.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6812 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Roberto je skužio foru ![]() ![]() Citiraj:
Samo brijem da će dobar dio tih revivala teško flopnut. Eno Dallas je bio gotov nakon 2 ili 3 sezone
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6813 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
I meni je već 90% serija koje pratim postalo dosadno, što starih to novih. Puno tu bude smeća i reciklaže stalno, a ovi revivali računaju na publiku koja je nekoć pratila seriju i sad je se sjeća sa nostalgijom. Nekako mi se čini da tu nastane raskorak u očekivanju gdje se jedne strane ljudi žele isti filing i atmosferu iz originalne serije, a da opet bude svježa i aktualna sad. A to je, očito, jako teško postići ![]()
![]() |
![]() |
#6814 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=5DcHnkIqFW0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6815 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Gluten Free Beer ![]() Strgo sam se od smijeha ![]()
![]() |
![]() |
#6816 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6817 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
Neznam dali je bilo spomenuto(evo vidim da je),ali nedavno je završila zadnja serija zadnje sezone Justified. ![]() http://www.imdb.com/title/tt1489428/ serija na koju sam slučajno naletio prije 2-3godine i koju sam sa velikim guštom isčekivao i gledao. Totalna preporuka. Zaljubio se u Kentucky i svu tu priću da vam ne duljim pijem burbone i gledam seriju ![]() Čak na imdb je ostavio neki Cro-komentar: Author: jaglenac-honda from Zagreb, Croatia ........ If you saw Justified, you know what I'm talking about. And if you haven't, I couldn't recommend it highly enough. Make this beautiful show your next binge-watching project. I'll miss Kentucky and these characters. Episode 10/10, Season 10/10, Series 10/10. edit:vidim da je timy glumio u deadwood-u. samo 3 sezone? nije zaživilo? its not justefied ![]() edit2: morao sam ![]() https://www.youtube.com/watch?v=-Ly7__6BIfg Amen Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 23.04.2015. u 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6818 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
poceo gledat futuramu.. ma di sam bio dosad ![]()
![]() |
#6820 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Oj sramote ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6821 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
dobro dosta, za kaznu ću pogledati dva puta. Za sada prezadovoljan humorom, točno po mom ukusu i po mojoj mjeri - nešto što sam doživio jedino kod The Officea.
![]() |
#6823 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6824 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
danas napokon pogledao hud vs čejton,mislio sam da će biti maštovitije..ali i ovako je sasvim ok ![]() ako mi je banshee ok,dal će mi biti i "Justified" radnja mi izgleda kao c/p ![]() "Justified"
![]() |
#6825 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Odlicna mi je sto se drze povijesnih cinjenica, opet nije mi drago sto ce generalno popusiti u opsadama Parisa. Sto nas ceka u 4. sezoni osim pljacki i religijske asimilacije?!
![]() |
![]() |
#6827 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Je li tko gleda Salem (2014) http://en.wikipedia.org/wiki/Salem_%28TV_series%29? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6828 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni je prošla sezona bila bzvz, i skoro sam odustao od daljnjeg gledanja. Nova sezona u kojoj je Carolla bilo minimalno mi je bila puno bolja. Sad kad mu evidentno planiraju povećat minutažu, nisam siguran kako će to ispasti.
![]() |
#6829 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#6831 |
Guest
|
Hebootee...ja mislio Joe bježi iz zatvora..a možda i da..brijem da je ovo što su mu ubrizgali, ako gledamo romane E.A.Poe a, samo sredstvo koje ga dovodi u stanje minimalnih životnih funkcija, pa će ga Theo iskopat van i evo ti pizdarija za Ryana a i Mike je vani, ko će dočekat novu epizodu ![]() Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 01.05.2015. u 10:22. |
![]() |
![]() |
#6832 |
Banned
|
Na preporuku forumaša počeo gledati http://www.imdb.com/title/tt1489428/?ref_=fn_al_tt_1. Sada sam na drugoj epizodi prve sezone. Ovo je čisti oldskul. Vestern prebačen u sadašnjost. Pištolji se nose kao mobiteli. I to ne samo za pokazivanje. ![]() Malo gledam prequel http://www.imdb.com/title/tt3644692/?ref_=fn_al_tt_5 i nije to na razini Justified. ![]() Zar sam stvarno jedini ovdje koji gleda Salem (2014)? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6834 |
Banned
|
Dogodovštine glavnih junaka nekoliko godina prije (Banshee Origins) u epizodama od nekoliko minuta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6835 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Krenula Penny Dreadful druga sezona. Prva je meni bila odlična. Čeka se Peaky Blinders...
![]() |
![]() |
![]() |
#6836 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
http://reddwarf.co.uk/news/2015/05/0...returns-twice/ ![]()
![]() |
#6837 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6839 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja počeo gledati prvu sezonu House of Cards...jbt koja dobra serija ! Ne znam kako mi je to promaklo... ![]() Kevin Spacey...veličina...jedan od najboljih glumaca današnjice...bez njega to ne bi bilo toliko kvalitetno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6840 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Pogledao better call saul. Baš po mom guštu, skroz solidno, pogotovo ako se uzme u obzir da je spin-off, koji su najčešće smeće.
btw, jel tko skužio glumca što je davao glas Trevoru iz gta v? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|