|
![]() |
#6781 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A pazi sad ovo - isti mobitel, ali sa MTK Helio X20 čipsetom http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=110
#6782 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Jel ima itko Meizu m2 mini?Mogu ga dobit za nekih 900kn novog zapakiranog pa me zanima dal se isplati? ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6784 | |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#6786 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Teška odluka, mislim da su s ovim m2 došli na razinu kvalitete mx3 koji je model star 3 godine, ima novije komponente koje troše manje bateriju ali mx3 ima bolju kameru i procesor i garanciju kod nas (ako ti je ista bitna)..
#6787 |
Premium
|
Da imam muke izabrat između ta dva,mx3 je octa core,ima veću rezoluciju,bolji ekran,više piksela,tanje rubove,a ovaj je noviji,kako i ti kažeš nove komponente su u njemu,al da nema garanciju kod nas,zanima me čisto koji se više isplati do tih eto 1200-1300kn?I ne kužim zašto ima m2 mini i običan m2 a svugdje su specke i sve isto na oba modela! |
![]() |
![]() |
#6788 |
Premium
|
Mini ili bez toga isto je, veći model ima dodatak note.. Ako te privlače brojke na papiru uzmi mx3 pa ako ti ne bude odgovaral uvijek ga možeš prodati..
#6789 |
Premium
|
Aha kužim to su isti mobovi,nije mi bitna brojka nego eto koji se više isplati jer ga planiram imat onda što duže pa zato i pitam,vidim po testovima m2 nije daleko od mx3 po snazi a quad je na 1.3(očito te nove komponente čuda rade) |
![]() |
![]() |
#6790 |
Guest
|
Ako ti 5.5" ekran nije prevelik, uzmi u obzir M2 Note. Možeš ga kupiti za 1180kn na aliju. |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6791 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Ima li bolje kupnje od Meizu M2 mini za iste novce i može li se očekivati kakva akcija za isti uskoro, ko što je bilo za Note? |
![]() |
![]() |
#6793 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Ne placas PDV ako uzmeš iz EU za te pare. Isto ga imaš i na Minidealu iz EU za 1250 kn. |
![]() |
![]() |
#6794 |
Premium
|
oke hvala,a carina,nisam majstor u tome pa pitam?(pito sam to već al zaboravio sam a nemrem nać)I daj mi molim te reci još koji dobar site onda iz eu pa da pogledam cijene i naručim,hvala vam svima ![]() Zadnje izmijenjeno od: Markos. 25.09.2015. u 11:14. |
![]() |
![]() |
#6796 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Kak vam se ovo čini? Na papiru ima skoro sve što bi ja htio, 5", FHD, sve potrebne senzore (uključujući žiroskop), 3K mah, 8 jezgri proc (Qualcomm Snapdragon 615) jedino bih radije 3GB rama umjesto 2, ali mislim da mi je i 2 za moje mediocre potrebe ok. CIjena presella 150 usd. http://www.geekbuying.com/item/UMI-E...ck-354768.html Proizvođaća neznam a recenzija sumnjam da negdje ima već |
![]() |
![]() |
#6798 |
Registered User
|
Nema carine na mobitele kod nas, na Aliju imas Top-one/Chigon, a dosta dućana ima EU skladište, samo ih slabo popunjavaju - osim Minideal imaš Honorbuy, Coolicool... |
![]() |
![]() |
#6800 |
Premium
|
Nema carine (carinska stopa 0%), ali na svu elektroniku koja dolazi van eu ide pdv, ne miješaj ta dva pojma.. Ako naručiš sa minideala a nije s njihovog grčkog skladišta lupit ce ti +25% na cijenu moba.. @picajzla(aa), budi picajzla pa odradi potragu kak spada a ne uzimat nekaj kaj još nije vidlo svjetlo dana, odnosno radije pričekaj prve recenzije kad mob uopće dojde u prodaju.. Ovaj umi je zapravo prepakirani i rebrandirani TCL 3S M3G, za kojeg se ispostavilo da je nedovršen i problematičan model koji je povučen iz prodaje.. Za tu lovu imaš zopo speed 7, meizu m2 ili neki drug od 5", ima ih mali milijun, pogledaj na kimovil, stavi filter na veličinu i cijenu pa vidi kaj ti izbaci..
umjetna inteligencija ne može se mjeriti sa ljudskom glupošću Zadnje izmijenjeno od: darmarH. 25.09.2015. u 14:23. |
![]() |
![]() |
#6801 |
Premium
|
Gledo sam eu warehouse na minidealu i imaju ga za 165 eura,piše da je iz grčke na minidealu pa valjda nebu lupili http://www.minideal.net/stock-in-gre...te-4g-lte.html Zadnje izmijenjeno od: Markos. 25.09.2015. u 14:36. |
![]() |
![]() |
#6804 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Imam problem na Xiaomi Redmi Note 2 - facebook messenger se rusi cim otvorim poruku. Nemogu nigdje naci rjesenje za to. Software je originalni koji je dosao s njim, sada cu prebaciti na weekly: xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.24_v7-5.0.zip
“Free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free dinner.” Zadnje izmijenjeno od: Brown Acid. 25.09.2015. u 16:07. |
![]() |
![]() |
#6805 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
znači ako naručiš sa grčkog skladišta plaćaš samo mobitel bez ikakvih dodatnih troškova ako to nije drugačije naznačeno,a vidim da nije |
|
![]() |
![]() |
#6806 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Stigao Xiaomi Redmi Note 2 TD verzija. Odmah flashan MIUI V7 Developer rom sa XIAOMI.EU. Sim kartica u slotu 1 testirana sa Speedtestom. Radi na punoj brzini i 3G i 4G. ![]() Zadnje izmijenjeno od: fora. 25.09.2015. u 18:13. |
![]() |
![]() |
#6807 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
|
![]() |
![]() |
#6808 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#6810 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ima tko problema s Facebook Messengerom? Sve mi je enejblano, no ne dobivam notifikacije poruke..tek kad upalim messenger, poruke su tamo, ali notification..nema ga. U security je enejblano da pokazuje notifikacije.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|