|
![]() |
#6781 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Pa ja predlažem da svi koji imaju problema s Mobisom iste prijave državnom inspektoratu, Nokiji, Samsungu itd. Ako ih zatrpate mailom (ali s osobnim podacima) Mobis nebu dugo. |
![]() |
![]() |
#6782 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Meni su se ispričavali 3 puta nakon kaj su ih iz Samsunga kontaktirali. Debili su samo trebali utvrditi da je mobitel neispravan da bi mi se odobrio drugi. Najprije nisu prepisali dobro opis kvara već samo dvije riječi, i vratili mob kao ispravan. Onda su opet tvrdili da je ispravan dok nisam pred njima pokazo da ne radi. Onda su me zavlačili 13 dana da službeno utvrde kvar pismenim putem. Ušli smo u offtopic, ali s njima ne treba pregovarati. Ako neće, odmah kontaktirati proizvođača.
|
Oglas
|
|
![]() |
#6784 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja s mobisom nikad nisam kmao problema |
![]() |
![]() |
#6785 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#6790 |
Premium
Datum registracije: Mar 2014
|
I tako, saga sa mojom L930 se nastavlja jer eto nema dijelova.... A kad će ne zna se... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6792 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Ti bi trazio al je pitanje bi li ga dobio |
![]() |
![]() |
#6795 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
meni su pak rekli da sve prijavljuju nokiji pa da nokia odobrava servis ili drugi uredaj i da obicno nakon 3. servisa daju drugi uredaj. bio sam jucer na cugi s frendom koji je isto kupio L930 i ekran mu je isto pola na zuto pola na ljubicasto. nisam mu nis rekao jer ako on to ne vidi i ne smeta mu necu da prolazi kroz istu torturu ko ja. dajem im jos sljedeci tjedan da srede to, ako do petka nece bit nis zovem vip da vidim sto kazu. |
![]() |
![]() |
#6796 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Pošto vidim da pojedinci na wpf, žale se isto na fotić, mada nisam tražil u čem je konkretno problem.. |
|
![]() |
![]() |
#6797 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6800 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ja se nisam ni imao vremena pretjerano poigrat s kamerom s obzirom da je non stop na servisu. to malo sto jesam sam vidio da je vidljivo bolja od iPhone 5 koji sam dosad koristio. kolko sam skuzio ljudi se bune na low light performance, inace da je odlicna, a stvar sa low light slikama nije do hardvera nego do losih algoritama za slikanje (potvrdio neki fotograf na drugom forumu koji se igrao sa manualnim postvkama), a najavili su da u lumia denim updateu dolazi veliki update kamere, pa ce valjda to sredit.. prosli petak i ovaj petak su mi rekli da nisu stigli, bit ce treca sreca valjda sljedeci petak ![]() al vec vidim da ekran nece valjat, ne vjerujem da cu dobit taj 1 od 10 koji valja, a oni su toliko jadni da ni ne pogledaju novi ekran kad ga stave. |
![]() |
![]() |
#6801 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#6806 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jesu oni to zabrljali IE? ![]() Prije sam otvorio neki portal, dugi touch i otvori u novoj kartici, stisnuo tipku back i otvorio još 3-4 takvih kartica ovisno što bi me zanimalo, pa bi jednu po jednu pročitao. Sad kad kliknem tipku back onda tu karticu odmah i ukloni ![]() |
![]() |
![]() |
#6807 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
moras koristit tab tipku ili multitasking za prebacivanje izmedju tabova (koristi multitasking prozor jer je brze i preglednije ![]() ![]() nije neka drama, prebacivanje i dalje ide brzo, samo sto je stari nacin bio brzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6808 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ispada da na sustavu nemaju što radit pa idu dirat ono što je bilo sasvim OK ![]() Ne može se više ni isključit wifi (automatski) kad je mob zaključan. Signal wifija mi je skroz loš na mjestu gdje mob većinu vremena stoji (samo točkica na novom piktogramu), dok je signal mobilne mreže čisto OK. Valjda neće imat većeg utjecaja to na bateriju... Isto u IE tabovima prikazuje telefon i ostalo. Pa valjda je logično da "ostalog" nema i ne može biti ako je sinkronizacija isključena ![]() Ali za novi akcijski centar gdje mogu mob u 2 sekunde poslat i probudit iz zrakoplovnog načina, bez neke dodatne aplikacije, vrijedi svašta istrpit do navikavanja ![]() |
![]() |
![]() |
#6809 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
Nokia lumia 1020 Black
Kupio bih ovaj mobitel na firmu preko tia-mobitel shopa. Kakva su vam iskustva s ovom trgovinom? http://www.tia-mobiteli.hr/detaljan-...spx?gid=225490 |
![]() |
![]() |
#6810 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Evo kaj Linus veli na Windows Phone: https://www.youtube.com/watch?v=c3AgcltUM9s Imajte na umu da on govori iz perspektive osobe koja je napredni korisnik i kojem su aplikacija jaaaako bitne i za taj segment mu je svaka na mjestu.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|