|
![]() |
#6721 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Za igru koju igram godinu i pol dana 300kn nije puno (za onoliko zabave koliko mi daje, ja mislim da je to po meni taman). Ekspanziju sam narucio, rodjak isto, pa cemo obojica solo/zajedno po izlasku RoS. Ja kontam jos najmanje godinu dana da cu se zabavljati, po meni to vrijedi tih 233.01 kn koliko sam potrosio (tj. 250kn za PSC bon). A PSC bon ti je klasican bon, kao za mobitel, dobijes sifru od 16 znakova koja ti ima odredjenu vrijednost (kod nas se mogu kupiti od 50-100-200kn, vece vrijednosti nisam dosada kupovao, jer mi nisu trebale). Kod kupovine na G2Play kod odabira nacina placanja odaberese Paysafe card te odaberes Euro kao valutu placanja, na ukupni iznos placanja ti Paysafecard racuna proviziju od 10%, znaci ako igra kosta 20€ jos 2€ ti uzme paysafe card kao trosak transakcije, tecajnu listu imas na paysafe web stranicama. Nismo probali platiti u americkim dolarima, mozda radi tecaja bi cijena bila par kuna niza, mi smo odabrali Euro kao sredstvo placanja. Sve u svemu, ako nemate karticu ili se bojite da ce vas netko pokrasti, kupite PSC bon, postrositi nemozete vise nego je iznos na bonu. Malo je skuplje nego placanje karticama (radi onih 10% provizije), ali sve ima svoju cijenu. Ovdje ti PSC bon garantira anonimnost i odredjenu sigurnos koliko si potrosio. Kad ce taj 3 mjesec vec ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6722 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Svaka čast kak vam se da više....ja sam se uspio spojiti za razliku od prije par dana...igrao sam valjda 10 minuta i izašao.......najviše me zanima ovaj novi loot 2.0......to me jedino privlači i ako mi to ne upali mislim da odustajem od tog vraga... Svaka čast blizzu kako su krenuli sa franšizom mislio sam da cu do kraja života to čudo igrati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6723 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Loot 2.0 ce biti ok ali bez RoS nije to to, nema adventure mod kao prvo, i nemozes najveci nivo tezine otkljucati (tako je barem u PTR), pa si onda osudjen po ekranu vijati monstere, a gustoce vise nema nego mape izgledaju kao prije 1.0.3 patcha. Jedino sto je dobro je to sto je craftanje gemova pojeftinilo do bola, Marquise ce sad da kosta 100k golda da se napravi. edit: Evo krenio opet s novim likom PTR, i pade fin prsten, odma prvi legendarny,a na Europskom serveru sam ga probao jedno najmanje 50puta i nist. ![]() Probati cu barbara do lvl 60 dici pa usporediti mog i ovoga novoga u PTR, samo ringovi za brze dobijanje exp ostaju. Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 23.12.2013. u 22:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6724 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
![]() ma i to što kažeš, nije to neka para, ali ne volim preplaćivat nešto. po meni ovo je ok cifra, 200 kuna za ekspanziju, iako može to i jeftinije ali ajde nek ih voda nosi. ima da sve sile tame požderemo. ![]() e craftanje gemova pojeftinilo do bola, Marquise ce sad da kosta 100k golda da se napravi. pa to je trebalo biti od startra tako, a ne da mi treba 10 miliona da si napravim neki craft dragulja. no bili su visoko, zbog RMAH kao i itemi uostalom, sad će to sve pasti na neku razumnu cifru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6725 |
Vozi Miškoooo!!!
|
sta deset miliona, ja potrosio ukupno 75M da si napravim 1 Marquise gem, i nakon dva tjedna izadje beta RoS i onda vidim da Marquise kosta 100k da se napravi ... doslo mi da igru maknem s kompa od muke, a kupio golde ingame po podu pola godine |
![]() |
![]() |
![]() |
#6730 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
pa gledal sam vec pa se ne snalazim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6731 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#6735 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Al nemozes otvorit svoj account sa vec iskoristenim keyem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6737 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
EDIT : Ako netko radi ili traži ekipu za Crypt run , nek me doda (u sigu je nick) Zadnje izmijenjeno od: Snowrider. 02.01.2014. u 11:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6738 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Bacim sinoc i danas par brzinskih na mp5, brate mili, oprema pada kakva mi nije nikada padala, sve na AH stavio od parsto tisuca do par miliona, oslo sve u roku odma, tj, snizavam pomalo pa nesto ode, a nesto prodam kod trgovca. Pogledam najnizu cijenu na AH i dam po upola nizoj cijeni za golde. Nikad toliko na AH prodavao nisam. Od Bozica do danas na AH 100M golda zaradio, a sto je najbolje i neigram puno, bacim run za key, padaju legendarni kao i set itemi ali idu na AH budnizasto. Eto slika, dolje nize, pao belt, pogledam na AH, najnizi ide po 500k, jedan za 120k, kupim njega i prodam u roku odma, a i moj otisao isto brzo. ![]() Sve u svemu skupljaju se goldi za RoS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6740 |
Vozi Miškoooo!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6741 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
http://eu.battle.net/d3/en/profile/d.../hero/33977115 napokon opremio svojeg WD na HC-u! Sad peglanje do Paragon 100! Poprilično sam tanky build napravio! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6742 |
Premium
|
Da pitam , planiram uskoro pre-order RoS-a i dvoumim se između ove dvije stranice. www.cdkeyhouse.com www.g2play.net Ova prva stranica me privlači jer u opisu piše da se key dobiva 24.3 , a drugu sam vidio jer je netko u ovoj temi napisao da je tamo pre-orderao. Svaki savjet dobro došao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6743 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ja i rodjak smo s ove druge preorder napravili, koliko sam vidio i G2Play salje kljuc cim ga oni dobiju da se klijent moze skinuti par dana prije 25.03. Zivi bili pa vidili. A evo forsiram svog barbara prema p100, trenutno na p94 a cisto sumnjam da cu ga dotjerati na 100 paragon. (Zato jer non stop igram PTR, svidjaju mi se legendarny koji stalno padaju). A golda sam skupio sad malo preko 310M, za nevjerovati koliko ljudi kupuju trenutno na AH. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6744 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Koristio sam CdKeyHouse u desetak navrata u zadnjih par godina i nemam primjedbi na njihov račun, vrlo su korektni. Paranoju oko korištenja kartica na Internetu također ne razumijem. PayPal i Amex koristim osam godina, imao sam sigurno petsto plaćanja i nikada problema, što ne znači da se transakcije mogu raditi na svakakvim ćuki-muki stranicama nego treba uključiti zdrav razum. Da ću nekome plaćati 10 posto provizije za nekakvu "sigurnost", ne pada mi na pamet. Preorder ekspanzije igre koja je evidentno izbačena poluzavršena i za koju sada izdavač traži dodatnu lovu za ono što je trebalo biti prvotno u igri, činjenica da cijene obično padaju, a ne rastu nakon izlaska igre kao i mogućnost da se vidi na što liči RoS prije kupnje (preorder je kupnja mačka u vreći, a prethodno ponašanje Blizza mi ne ulijeva povjerenje, odnosno obećavanje i neispunjavanje obećanog) definitivno bi svakoga tko ima uključenu gore navedenu opciju "zdrav razum" trebalo odbiti od preordera i/li kupnje. Ali svakom njegovo. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Garro. 05.01.2014. u 07:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6745 |
Vozi Miškoooo!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6746 |
Premium
|
Istina,znam da sam par puta pitao Key4Game-a cijenu diabla i uvjek je varirala.... A što se tiče pre-ordera,nema se što izgubit pogledao sam već 50+h stremova expanzije...koja je u beti i do release će popravit bugove,iako ih niti nema previše... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6747 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Kao što sam rekao, svakom njegovo, ako ti se RoS toliko sviđa da si 50 sati svog života uložio samo na gledanje streamova bete, onda ga kupi. ![]() Možeš izgubiti samo kupovnu cijenu ekspanzije i dodatne sate života. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6748 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ukratko, isti sistem kao sa WoW-om. ![]() I da, ciljano farmati gold se uopće ne isplati nekome tko radi jer se za malo više od eura (jedna kava) kupi na RMAHu 50m golda. Isplati se jedino lagano skupljati paragon levele koji će imati definitivni benefit u ekspanziji i rastavljati loot što pada za matse, kojih će trebati na tone za bilo kakvi craft. Tko misli od nule nekakve nove likove levelati, neka zaboravi. Toliko se brže levela u PTR-u (budućoj ekspanziji) da se više isplati sad nabijati paragon levele za postojeće 60 likove pa altanje od nule ostaviti za RoS. Jedini komad geara koji će vjerojatno biti viable za RoS i na levelu 70 je Stone of Jordan (jer su mu skoro svi rollovi postotni, a ne fiksna vrijednost), pa se ispalti probati upecati nekoji dobar. Obavezno uzeti nekakav sa max rollom damagea (30% na elite), cold damageom, i nekakvim postotnim pojačanjem damagea na nekakav skill koji koristite. NIKADA ne uzeti neki koji daje jeftiniji cast primarnog napada (recimo kod WDa firebomb) jer će svi ti postati signature napadi te će biti bačeni roll. Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 05.01.2014. u 14:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6750 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Cestitam Daky007 ![]() potemkin.hr: Imas pravo za RMAH i golde ali od 18.03. toga vise nece biti, tj. biti ce ali "ilegalno", a i sam forsiram samo barbara trenutno - svu ostalu opremu s ostale 4 klase sam prodao na AH jer s RoS navedena oprema nece imati nikakvog ucinka, barbar trenutno p96, za 24 sata sam uspio s 94 na 96 skociti ... sad leti dizanje paragona, a vozam samo mp5 (za vise nemam opremu, tj. mogu i mp8 ali mi sporo ubijanje elita a i ginem sad pa sad, pa bolje ono sto mi lezi da vozam), a posto dosada opremu za barbara nisam kupovao na AH necu ni sada, a mogu reci da mi fini komadi opreme padaju ingame u zadnja 24 sata. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|