Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.12.2013., 17:06   #6721
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
nije, ali je 250 a u ova krizna vremena i to je puno, plaće su sve manje računi su sve veći, i hrana i roba je skuplja, dakle nije baš da si možemo priuštit razbacivanje parama, osim ako nismo pripadnici zlatne mladeži, tad je sve moguće.

pito sam ga, jer mi nije jasno kako to zapravo šljaka, jel dobijem ja kakve šifre na tom pay pal safe bonu? pa ih onda tamo ukucam, jer nisam to nikad radio, da se ne zajebem, ono kupim sve to kako je on napravio, i onda me ovi tamo traže šifru a ja je nemam, i onda sam u banani.
Ma sto je 250kn, realno govoreci, onaj tko pije kavu popije vise u mjesec dana, onaj tko pusi popusi taj iznos u tjedan dana, onaj tko izlazi (ako je u toj fazi po godinama) to potrosi za dvije veceri. A onaj tko nema, taj i neigra Diablo 3 (jer onda nema ni za internet, realno govoreci).
Za igru koju igram godinu i pol dana 300kn nije puno (za onoliko zabave koliko mi daje, ja mislim da je to po meni taman).
Ekspanziju sam narucio, rodjak isto, pa cemo obojica solo/zajedno po izlasku RoS. Ja kontam jos najmanje godinu dana da cu se zabavljati, po meni to vrijedi tih 233.01 kn koliko sam potrosio (tj. 250kn za PSC bon).

A PSC bon ti je klasican bon, kao za mobitel, dobijes sifru od 16 znakova koja ti ima odredjenu vrijednost (kod nas se mogu kupiti od 50-100-200kn, vece vrijednosti nisam dosada kupovao, jer mi nisu trebale).

Kod kupovine na G2Play kod odabira nacina placanja odaberese Paysafe card te odaberes Euro kao valutu placanja, na ukupni iznos placanja ti Paysafecard racuna proviziju od 10%, znaci ako igra kosta 20€ jos 2€ ti uzme paysafe card kao trosak transakcije, tecajnu listu imas na paysafe web stranicama. Nismo probali platiti u americkim dolarima, mozda radi tecaja bi cijena bila par kuna niza, mi smo odabrali Euro kao sredstvo placanja.

Sve u svemu, ako nemate karticu ili se bojite da ce vas netko pokrasti, kupite PSC bon, postrositi nemozete vise nego je iznos na bonu. Malo je skuplje nego placanje karticama (radi onih 10% provizije), ali sve ima svoju cijenu. Ovdje ti PSC bon garantira anonimnost i odredjenu sigurnos koliko si potrosio.

Kad ce taj 3 mjesec vec
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2013., 09:02   #6722
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Svaka čast kak vam se da više....ja sam se uspio spojiti za razliku od prije par dana...igrao sam valjda 10 minuta i izašao.......najviše me zanima ovaj novi loot 2.0......to me jedino privlači i ako mi to ne upali mislim da odustajem od tog vraga...

Svaka čast blizzu kako su krenuli sa franšizom mislio sam da cu do kraja života to čudo igrati
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.12.2013., 09:14   #6723
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Svaka čast kak vam se da više....ja sam se uspio spojiti za razliku od prije par dana...igrao sam valjda 10 minuta i izašao.......najviše me zanima ovaj novi loot 2.0......to me jedino privlači i ako mi to ne upali mislim da odustajem od tog vraga...

Svaka čast blizzu kako su krenuli sa franšizom mislio sam da cu do kraja života to čudo igrati
Pa nisam ga 6 mjeseci ni pokrenio, toliko o tome, ali sad malo zahladilo, a i probao sam sve i svasta, ali jedan jedini je Diablo. Trenutno mi se svidja, trazim key za Infernal Mashine pa trcem po mapama i muku mucim da to iskombiniram prije izlaska RoS (radi brzeg leveliranja Crusadera).

Loot 2.0 ce biti ok ali bez RoS nije to to, nema adventure mod kao prvo, i nemozes najveci nivo tezine otkljucati (tako je barem u PTR), pa si onda osudjen po ekranu vijati monstere, a gustoce vise nema nego mape izgledaju kao prije 1.0.3 patcha.
Jedino sto je dobro je to sto je craftanje gemova pojeftinilo do bola, Marquise ce sad da kosta 100k golda da se napravi.

edit:
Evo krenio opet s novim likom PTR, i pade fin prsten, odma prvi legendarny,a na Europskom serveru sam ga probao jedno najmanje 50puta i nist.

Probati cu barbara do lvl 60 dici pa usporediti mog i ovoga novoga u PTR, samo ringovi za brze dobijanje exp ostaju.

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 23.12.2013. u 22:27.
Staro 25.12.2013., 13:10   #6724
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ma sto je 250kn, realno govoreci, onaj tko pije kavu popije vise u mjesec dana, onaj tko pusi popusi taj iznos u tjedan dana, onaj tko izlazi (ako je u toj fazi po godinama) to potrosi za dvije veceri. A onaj tko nema, taj i neigra Diablo 3 (jer onda nema ni za internet, realno govoreci).
Za igru koju igram godinu i pol dana 300kn nije puno (za onoliko zabave koliko mi daje, ja mislim da je to po meni taman).
Ekspanziju sam narucio, rodjak isto, pa cemo obojica solo/zajedno po izlasku RoS. Ja kontam jos najmanje godinu dana da cu se zabavljati, po meni to vrijedi tih 233.01 kn koliko sam potrosio (tj. 250kn za PSC bon).

A PSC bon ti je klasican bon, kao za mobitel, dobijes sifru od 16 znakova koja ti ima odredjenu vrijednost (kod nas se mogu kupiti od 50-100-200kn, vece vrijednosti nisam dosada kupovao, jer mi nisu trebale).

Kod kupovine na G2Play kod odabira nacina placanja odaberese Paysafe card te odaberes Euro kao valutu placanja, na ukupni iznos placanja ti Paysafecard racuna proviziju od 10%, znaci ako igra kosta 20€ jos 2€ ti uzme paysafe card kao trosak transakcije, tecajnu listu imas na paysafe web stranicama. Nismo probali platiti u americkim dolarima, mozda radi tecaja bi cijena bila par kuna niza, mi smo odabrali Euro kao sredstvo placanja.

Sve u svemu, ako nemate karticu ili se bojite da ce vas netko pokrasti, kupite PSC bon, postrositi nemozete vise nego je iznos na bonu. Malo je skuplje nego placanje karticama (radi onih 10% provizije), ali sve ima svoju cijenu. Ovdje ti PSC bon garantira anonimnost i odredjenu sigurnos koliko si potrosio.

Kad ce taj 3 mjesec vec
pa to je odlično, od sad samo tako kupujem, preko g2play i PSC bona. ne mogu vjerovat da su tako nešto dobro izmislili, kakve kartice i ostala sranja, samo bon i rokaj miško.

ma i to što kažeš, nije to neka para, ali ne volim preplaćivat nešto. po meni ovo je ok cifra, 200 kuna za ekspanziju, iako može to i jeftinije ali ajde nek ih voda nosi. ima da sve sile tame požderemo.

e craftanje gemova pojeftinilo do bola, Marquise ce sad da kosta 100k golda da se napravi.

pa to je trebalo biti od startra tako, a ne da mi treba 10 miliona da si napravim neki craft dragulja. no bili su visoko, zbog RMAH kao i itemi uostalom, sad će to sve pasti na neku razumnu cifru.
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 25.12.2013., 13:18   #6725
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
a ne da mi treba 10 miliona da si napravim neki craft dragulja. no bili su visoko, zbog RMAH kao i itemi uostalom, sad će to sve pasti na neku razumnu cifru.
sta deset miliona, ja potrosio ukupno 75M da si napravim 1 Marquise gem, i nakon dva tjedna izadje beta RoS i onda vidim da Marquise kosta 100k da se napravi ... doslo mi da igru maknem s kompa od muke, a kupio golde ingame po podu pola godine
Staro 29.12.2013., 22:17   #6726
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Evo frend si je zgearao barbu

potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2013., 23:27   #6727
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
A to onaj što je igrao s nama preksinoć...nice ,nice al nije to to bez dualweilda i hammera
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2013., 23:56   #6728
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
imam origigi diablo iii, al nemam dvdrom na kanti. Slobodno skinem neki sa torenta, pustim ga da update-a i samo koristim origigi key?
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2013., 00:03   #6729
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Skineš sa službene stranice a ne sa torrenta.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2013., 00:09   #6730
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

pa gledal sam vec pa se ne snalazim
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.12.2013., 00:23   #6731
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2013., 00:24   #6732
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

bio sam tu al nisam znao da je to to. Hvala
Staro 31.12.2013., 00:14   #6733
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Dali je netko naletio na informacije o Reaper of Souls Collectors Editionu ? Napisali su da će biti u određenim zemljama za kupit. Samo mi je nejasno čemu Classic,Deluxe i Collectors Edition?
Staro 31.12.2013., 11:08   #6734
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

skinuo d3, al mi pise sad da je key potvrđen pošto je igra od frenda. Kaj je nemoguće sad da se napravi novi acc, moram igrati sa njegovim il sta?
Staro 31.12.2013., 12:21   #6735
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
skinuo d3, al mi pise sad da je key potvrđen pošto je igra od frenda. Kaj je nemoguće sad da se napravi novi acc, moram igrati sa njegovim il sta?
Jedan key ide na jednu kopiju diabla. Mozes ti igrat sa njegovim accountom ako ti da pass.
Al nemozes otvorit svoj account sa vec iskoristenim keyem.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2013., 12:31   #6736
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

a sta je free guest pass key?

edit: vidim sad, samo do skeleton kinga... Samo neznam cemu to ak za to ni netreba taj key
Staro 31.12.2013., 12:40   #6737
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
a sta je free guest pass key?

edit: vidim sad, samo do skeleton kinga... Samo neznam cemu to ak za to ni netreba taj key
U pocetku nije bilo free to igranje do skeletona nego si morao imat taj guess key

EDIT : Ako netko radi ili traži ekipu za Crypt run , nek me doda (u sigu je nick)

Zadnje izmijenjeno od: Snowrider. 02.01.2014. u 11:41.
Staro 02.01.2014., 22:29   #6738
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Bacim sinoc i danas par brzinskih na mp5, brate mili, oprema pada kakva mi nije nikada padala, sve na AH stavio od parsto tisuca do par miliona, oslo sve u roku odma, tj, snizavam pomalo pa nesto ode, a nesto prodam kod trgovca. Pogledam najnizu cijenu na AH i dam po upola nizoj cijeni za golde. Nikad toliko na AH prodavao nisam. Od Bozica do danas na AH 100M golda zaradio, a sto je najbolje i neigram puno, bacim run za key, padaju legendarni kao i set itemi ali idu na AH budnizasto.
Eto slika, dolje nize, pao belt, pogledam na AH, najnizi ide po 500k, jedan za 120k, kupim njega i prodam u roku odma, a i moj otisao isto brzo.

Sve u svemu skupljaju se goldi za RoS.
Staro 03.01.2014., 00:01   #6739
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Vidio tvoj post i pokušao metnut par itema na AH...od 10 itema , 8 ih je prodano u roku 5min....
Staro 03.01.2014., 13:28   #6740
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Vidio tvoj post i pokušao metnut par itema na AH...od 10 itema , 8 ih je prodano u roku 5min....
Ma sve sto stavim na AH ode, od sinoc do ujutro 70M vise golda u kasici, sad na 265M, nikad u D3 nisam ovako prodavao kao od ovog Bozica do danasnjeg dana, i plave iteme cak prodajem na AH.

Staro 03.01.2014., 13:30   #6741
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
http://eu.battle.net/d3/en/profile/d.../hero/33977115

napokon opremio svojeg WD na HC-u! Sad peglanje do Paragon 100!

Poprilično sam tanky build napravio!

lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2014., 22:30   #6742
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Da pitam , planiram uskoro pre-order RoS-a i dvoumim se između ove dvije stranice.

www.cdkeyhouse.com
www.g2play.net

Ova prva stranica me privlači jer u opisu piše da se key dobiva 24.3 , a drugu sam vidio jer je netko u ovoj temi napisao da je tamo pre-orderao. Svaki savjet dobro došao
Staro 05.01.2014., 01:48   #6743
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Ja i rodjak smo s ove druge preorder napravili, koliko sam vidio i G2Play salje kljuc cim ga oni dobiju da se klijent moze skinuti par dana prije 25.03.

Zivi bili pa vidili.

A evo forsiram svog barbara prema p100, trenutno na p94 a cisto sumnjam da cu ga dotjerati na 100 paragon. (Zato jer non stop igram PTR, svidjaju mi se legendarny koji stalno padaju).
A golda sam skupio sad malo preko 310M, za nevjerovati koliko ljudi kupuju trenutno na AH.
Staro 05.01.2014., 07:27   #6744
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Koristio sam CdKeyHouse u desetak navrata u zadnjih par godina i nemam primjedbi na njihov račun, vrlo su korektni.

Paranoju oko korištenja kartica na Internetu također ne razumijem. PayPal i Amex koristim osam godina, imao sam sigurno petsto plaćanja i nikada problema, što ne znači da se transakcije mogu raditi na svakakvim ćuki-muki stranicama nego treba uključiti zdrav razum. Da ću nekome plaćati 10 posto provizije za nekakvu "sigurnost", ne pada mi na pamet.

Preorder ekspanzije igre koja je evidentno izbačena poluzavršena i za koju sada izdavač traži dodatnu lovu za ono što je trebalo biti prvotno u igri, činjenica da cijene obično padaju, a ne rastu nakon izlaska igre kao i mogućnost da se vidi na što liči RoS prije kupnje (preorder je kupnja mačka u vreći, a prethodno ponašanje Blizza mi ne ulijeva povjerenje, odnosno obećavanje i neispunjavanje obećanog) definitivno bi svakoga tko ima uključenu gore navedenu opciju "zdrav razum" trebalo odbiti od preordera i/li kupnje.

Ali svakom njegovo.

Zadnje izmijenjeno od: Garro. 05.01.2014. u 07:35.
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2014., 13:03   #6745
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
činjenica da cijene obično padaju

Da, ali je to Blizzard, a kod njega vazi druga politika sto se cijena tice.

Ali za kolicinu zabave koju mi je igra dala vrijedi tih novaca, cak i preorder.
Staro 05.01.2014., 13:14   #6746
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Istina,znam da sam par puta pitao Key4Game-a cijenu diabla i uvjek je varirala....

A što se tiče pre-ordera,nema se što izgubit pogledao sam već 50+h stremova expanzije...koja je u beti i do release će popravit bugove,iako ih niti nema previše...
Staro 05.01.2014., 13:30   #6747
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Kao što sam rekao, svakom njegovo, ako ti se RoS toliko sviđa da si 50 sati svog života uložio samo na gledanje streamova bete, onda ga kupi.

Možeš izgubiti samo kupovnu cijenu ekspanzije i dodatne sate života.
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2014., 14:45   #6748
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ja i rodjak smo s ove druge preorder napravili, koliko sam vidio i G2Play salje kljuc cim ga oni dobiju da se klijent moze skinuti par dana prije 25.03.

Zivi bili pa vidili.

A evo forsiram svog barbara prema p100, trenutno na p94 a cisto sumnjam da cu ga dotjerati na 100 paragon. (Zato jer non stop igram PTR, svidjaju mi se legendarny koji stalno padaju).
A golda sam skupio sad malo preko 310M, za nevjerovati koliko ljudi kupuju trenutno na AH.
Nema nikakvog posebnog klijenta kod D3 ekspanzije, oni koji već imaju base igru će im ionako skinuti sve fajlove tjedan dana prije releasa sa loot 2.0 patchom. Svi će imati iste fajlove, jedino će onima bez ekspanzije biti zaključan progress iza levela 60 (osim paragona), novi act, klasa i lvl60+ loot.
Ukratko, isti sistem kao sa WoW-om.

I da, ciljano farmati gold se uopće ne isplati nekome tko radi jer se za malo više od eura (jedna kava) kupi na RMAHu 50m golda. Isplati se jedino lagano skupljati paragon levele koji će imati definitivni benefit u ekspanziji i rastavljati loot što pada za matse, kojih će trebati na tone za bilo kakvi craft. Tko misli od nule nekakve nove likove levelati, neka zaboravi. Toliko se brže levela u PTR-u (budućoj ekspanziji) da se više isplati sad nabijati paragon levele za postojeće 60 likove pa altanje od nule ostaviti za RoS.

Jedini komad geara koji će vjerojatno biti viable za RoS i na levelu 70 je Stone of Jordan (jer su mu skoro svi rollovi postotni, a ne fiksna vrijednost), pa se ispalti probati upecati nekoji dobar. Obavezno uzeti nekakav sa max rollom damagea (30% na elite), cold damageom, i nekakvim postotnim pojačanjem damagea na nekakav skill koji koristite. NIKADA ne uzeti neki koji daje jeftiniji cast primarnog napada (recimo kod WDa firebomb) jer će svi ti postati signature napadi te će biti bačeni roll.

Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 05.01.2014. u 14:51.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2014., 18:23   #6749
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Evooo ga Paragon 100
Staro 06.01.2014., 03:30   #6750
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Cestitam Daky007

potemkin.hr:
Imas pravo za RMAH i golde ali od 18.03. toga vise nece biti, tj. biti ce ali "ilegalno", a i sam forsiram samo barbara trenutno - svu ostalu opremu s ostale 4 klase sam prodao na AH jer s RoS navedena oprema nece imati nikakvog ucinka, barbar trenutno p96, za 24 sata sam uspio s 94 na 96 skociti ... sad leti dizanje paragona, a vozam samo mp5 (za vise nemam opremu, tj. mogu i mp8 ali mi sporo ubijanje elita a i ginem sad pa sad, pa bolje ono sto mi lezi da vozam), a posto dosada opremu za barbara nisam kupovao na AH necu ni sada, a mogu reci da mi fini komadi opreme padaju ingame u zadnja 24 sata.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno