|
![]() |
#66692 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da, to je ta boja, točno tako izgledaju. ![]() Zaboravio slikat jučer. Isto od crnila? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#66693 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Jbt ovo izgleda užas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66694 |
Premium
|
Jučer pričao s likom koji ima svoje autodijelove u VŽ. Kaže ako se neće isprati s vremenom da je prejaka tekućina koja je nekako oštetila ili nanjela oštećenja na gumu... Nadam se da će se isprati iskreno. I da, užas izgleda. Pogotovo kad je cijeli auto crno-sivi i onda narančaste gume. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66696 | |||
Premium
|
Citiraj:
Kupim ne jeftino crnilo, obrišem s krpicom kako piše o ovo gore je rezultat. ![]() Ovo me brine: Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#66699 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
https://www.bauhaus.hr/brodski-lakov...rin/p/27034503 Najbolje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66700 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#66701 |
motion graphics freak
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66702 | |
Premium
|
Citiraj:
Iskreno, neću još ništa reći, ali mislim da se ispire lagano. Jučer išao prati, uzeo one kistove za detailing, pošpricao s aktvnom pjenom i lagano "ribao". Imam osjećaj da je manje. I dalje se dosta vidi, ali mislim da manje. Ali možda i griješim, bode me u oči. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66704 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Imaš preporuku za proizvode na prošloj strani ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66705 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sada kada su angažirali Crnu panteru da im dizajnira aute, beemveju će sigurno prodaja porasti eksponencijalno https://lidermedia.hr/zivot/naomi-ca...l-bmw-a-149778
![]() |
#66708 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Naletio na jako zanimljiv kanal https://www.youtube.com/@davidecironi/videos Lik restaurira stare aute i voze svakakve klasike....Talijanske...koji imaju ulja u sebi ![]() Taman za gledat u pauzama između Sretenovih videa Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 04.04.2023. u 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66709 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Inače prije svakog stavljanja crnila bi trebalo očistit gumu. Tako ćeš dobit najbolje i najduže rezultate. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66710 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali eto, naučio "hard way". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66711 |
Premium
|
njima ne smiju ništa jer će ovi uzvratit...a znamo tjelenu spremu i sposobnost prosječnog HR policajca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66713 |
Premium
|
Troši od 1-5W, ovisno o kameri i ovisno o rezoluciji snimanja. Zanemarivo je ako auto voziš svaki dan da se akumulator regenerira, ali ako ostaviš 2-3 dana bez, mogao bi imati problema. Na neki normalni akumulator to je od 150-200h baterije. Meni je jedna lampica u prtljažnicu ispraznila akumulator za 4 dana kad sam bio na moru, prtljažnik nije bio zatvoren do kraja. A troši manje od dashcam-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66714 | |
motion graphics freak
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Kaže da je to nakupljena prljavština, ali mu nije baš jasno zašto se toliko nakupilo. Isto crnilo korisiti već dvije godine i meni je na ljetnima bilo ok. Postoji mogućnost da je kombinacija nove zimske gume + prljavština vani utjecalo na veći talog. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66715 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Ne znam kolko je svekoliko pucanstvo svjesno, ali WRC Croatia Rally se odrzava od 20-23.04.2023... https://rally-croatia.com/hr/ Ovdje imate snimke svih brzinaca koji ce se voziti... ![]() https://www.youtube.com/playlist?lis...NlQpNYJWCcaZXv
![]() |
#66716 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije ni čudo da se ovakvo nešto dogodilo kada se složila smrtonosna kombinacija - žena, Zlovenka i BMW Udarila BMW-om u kombi pa oboje pali u more
![]() |
#66718 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ove niže klase se tak slabo čuju da ne mogu posramit ni mog tedejia
![]() |
![]() |
#66719 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
hello pipl. Mazga 3 mi navršava 10 godina. Dosada sam ju servisirao u ovlaštenom i bio sam zadovoljan.No zadnjih par godina cijena samo raste. Ove godine sam dobio ponudu na 2500 kuna (ulje, filteri ulja i klime, tekucina za pdf) lolčina. Čak i da maknem filter klime i tekucine za dpf i dalje je to cifra 1500 kuna i još jedna lolčina. I jos sam fino dobio popust 25% na dijelove i 50% na ruke zbog godišta. Da nije bilo toga brijem da bi me prebili i oteli sat sa ruke ![]() ![]() ![]() Da li netko ima za preporučiti nekog normalnog mehaničara kod koga mogu napraviti redoviti servis a da se ne zajebavam sa kupovinom materijala. Znači ono dogovorim termin, dođem popijem kavu/blejim u mobitel/bacam pogled u vis, platim i odem, ili je to bajka/SF? Dok sam imao miatu servisirao sam kod Tureka i bio sam zadovoljan ali oni su mi ono zovi, moli da me prime 2057 godine, dodji, samo ostavi auto negdje na parkingu i onda za par dana ti se javimo kad mozes doci. Znaci to me vise ne zanima jer nemam tonu slobodnog vremena za takve egzibicije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66720 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Prvo, nemam pojma sto je tekucina za pdf i neuk sam za aute da bi shvatio iz tipfelera o cem se radi. Ako zelis mijenjati filter ulja, ulje, filter kabine, i filter zraka zaboravi da ces negdje u Zagrebu doc i napravit to za prihvatljive novce. Ispod cca 200 eura. Ono sto mozes je nac dijelove sam na impexu, narucit odmah za 2 godine unaprijed, i onda zivkat ili vozat u gepeku pa pitat na licu mjesta tko ce ti to napraviti Npr ulje u tembo.hr je 220kn 5l za moj auto. Filteri su sva 3 ispod 150kn. Ak mislis da ce ti meho kojeg ne znas ugradit bilo sto ispod najjeftinijeg naivan si. Ja sam zadnje platio 1400kn u jednom ovdje opjevanom servisu to troje jer sam bio blesav i nisam pitao unaprijed kolko kosta. Za referencu, prije selidbe mi je covjek to caltao 500kn. Ni u jednom ni u drugom dilu mi nitko nije rekao koji su filteri instalirani, al bar sam ulje vidio koje sipaju i dobio sam ostatak u kanti od 5 litri. Ocu rec, ak ti nije dobar frend naruci sam dijelove i cigani se. Ili plati kaj traze. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|