|
![]() |
#6631 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Ne znam čemu opterećivanje premiumom, nikog se ne tjera da ga kupi. DLC-ovi se mogu kupiti i posebno, onaj tko želi i tko si može to priuštiti kupiti će ga. Ja sam uzeo premium jer mi se čini kao dobar deal za ono što se nudi, a ne da bi se istaknuo od drugih. DLC-ove bi ionako sve uzeo, a sudeći prema Black Ops 2 gameplayu sa E3-a, Battlefield 3 će se još dugo igrati, do sljedećeg nastavka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6632 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6633 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6634 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Da se razumijemo, nemam nista protiv ljudi koji su uzeli BF Premium. ALI imam protiv onih koji su pricali da EA muze lovu, da nema sanse da kupe, da nek si i EA i DICE j*bu mater, itd. pa su prvi dan, nakon sto je BF Premium izasao, kupili BF Premium. Takve ljude ne trebam na listi prijatelja i zato ih je 27 obrisano, a i lijepo sam napisao da mi ustede vrijeme, te da oni mene obrisu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6636 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
izgleda da stvarno moja vrsta izumire, jer očito je da je društvu najnormalnije da novac može sve kupiti. al uživajte i sretno! ja odo na đavla da fino u co-opu prođem igru pa onda deinstaliram prije nego me na pvp-u neki lik zatuče ultra-mega javelinom kupljenim tatinim mastercardom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6638 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Oni će radit DLC-ove, davat plaće razno raznim radnicima/stručnjacima u razno raznim odjelima firme koji rade na tom sadržaju. I onda će taj isti DLC (ili ovaj premium paket) dat vama mukte, kako da ne genijalci. Jedino je idiotski ovo brendiranje igrača sa ukrasnim pridjevom "PREMIUM" i neka vrsta segregacije. Paket je odličan i ako se nađe key na nekoj od stranica koje se bave prodajom istih to je odlična kupnja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6639 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Stvar je u tome da su oni prilikom izdavanja igre rekli (obećali) da će svaki DLC za BF3 biti besplatan. Oni su dobili 50€ po glavi za svoj trud i rad, i ako žele još love neka naprave BF4 ili šta li im je više u planu. Ovaj Premium bi mi imao potpuno drugačiji prizvuk da su od početka bili iskreni i najavili plaćene DLC-ove. Još kada koriste prljave trikove da prisile igrače na kupnju igre, inače će biti igrači drugoga reda, onda već to postaje nešto što meni liči na lopovluk. Jučer su se hvalili sa ako se ne varam 50 mil prodanih primjeraka igre što u konačnici ispada 2,5 milijarde (recimo dolara), bez prodanih DLC-ova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6640 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6641 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo da se i ja pridruzim onima koji bojkotiraju ovo cudo. Je da san u pocetku uzea Limited edition (sad mi je ža) ali nema teorije da kupin ista vise. I da, i ja se sican da su rekli da nece naplacivat dlc-ove. Stoga bojkot. Jer dok svi mi damo da nas ovako muzu nismo nista drugo ni zasluzili. Iskreno moran priznat da mi se jos najvise gadi to sta naplacuju texture aka skinove za oruzja uniformu itd. To mi je ono tek dno dna muznje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6642 |
Dva puta tata... :)
Datum registracije: Oct 2007
|
Hrmpf... nego ekipo, jel se to meni samo čini ili je tdm ubrzan cca 20%? Nisam probao ostale dijelove (vjerojatno ni neću), ali nakon patcha jučer sam malo tdm igrao i sve mi je nekako luđački brzo... kao CoD... roknuo mi lik nožinu u jednoj sekundi... i to na par servera sam probao... I da, totalna debilana je to brandiranje "Premium player"... a mi koji smo platili igru (normalnu ili sa dlcom) smo građani drugog reda... o battlelogu neću uopće trošiti riječi... gluplje nemože biti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6643 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
dosad sam htio kupiti bf3, ali kako stvari stoje jos cu jako dugo igrati bad company 2...
![]() |
#6644 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Meni je ovo sve debilana. BF3 sam počeo igrat prije nekih mjesec dana i to mi je prvo kaj sam kupio od BF serijala. Uzeo sam običnu verziju, ne LE. Igra mi je na prvu bila skroz ok (iako sam do sad igrao isključivo cs:source online), ali ovaj premium hype mi se fakat gadi. Nemam ništa protiv da si neki prištavac na tatinu karticu kupi skin za oružje, dog tag ili čak i da dobije neku pljucu (pod uvjetom da nije 2x bolja od arsenala koji je nama smrtnicima na raspolaganju), ali ovaj queue priority i ostali perkovi su fakat dno dna. Radije bi da su skroz odvojili premium i non-premium servere pa da mi se ne maše s tim sranjem pred nosom stalno već da igram s igračima pod istim uvjetima i bok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6646 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ajde javi ako radi bez problema. Iako ne planiram uzet , dobro je znat |
![]() |
![]() |
![]() |
#6647 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Bf3+b2K 50 eura i sad 50 eura ovo ? Fuck yea dice, zabijte si tih 100 eura u dupe.Nisam kupio ono smece od vietnama necu sigurno ni ovo.
![]() |
#6648 |
Premium
|
Ha bem mu misa, danas i ja htjeo konacno uzet bf3 i ne znam sad jel da uzem ili ne, mogu uzet prek proksija za 150kn BF3 LE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6650 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6651 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
izgleda da je gamad skuzila za ovo kupovanje preko proxya, sad sam iso sapunku uzet ko sto sam sebi iz indije i na store.origin.com mi se nece ulogirat, a na battlelogu skuzi da sam iz hrvatske i napise 50 eur. eh, bilo je dobro dok je trajalo.. trebo sam preorderat medal of honor za 160kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6652 | |
Premium
|
neg kak, na low- ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() http://i.imgur.com/sOLWA.jpg |
|
![]() |
![]() |