|
![]() |
#631 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
Ako netko ima šta za zamijenu tipa CUBUS nek se javi. Nudim Casio Edifice: http://www.gambowatch.com/shop/g/gam...51582046_b.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Od danas ponosni vlasnik dugo planiranog Tissot PRC200 ![]() Nabasao sam u Varazdinu u jednoj urarnici na tocno onaj model koji sam trazio i dogovorio se sa prodavacem oko popusta od 10% na gotovinu, posto je prvo dao 5%, na kraju me ispao 2700kn (3040 kn) sa popustom. Sat mi je bas kul, ima ok tezinu, pa ga osjecas na ruci, elegantan i moderan ![]() Zadnje izmijenjeno od: neumrli. 19.09.2011. u 15:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#637 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Uglavnom ima sve sto mi treba Gledao sam neke sto imaju i kompas, termometar, barometar solarno punjenje baterije i sl. stvari, za mene nepotrebne stvari osim solarnog punjenja, ali bilo bi fora imati sat sa svim tim glupostima a ovome i netreba solarno punjenje kad mu baterija traje 7 godina ![]() Ovaj je dosta velik, al mi dobro stoji na ruci, milimetar veci od ovog mi ne bi odgovarao, a za zimsku jaknu, vjerujem da cu je teško navuci preko njega, kao i svu ostalu odjeću sa dugim rukavima ![]() Isprobao sam i ovog GX56GB-1 i imam osjeća da bi mi bio velik i na nogi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
|
![]() A od zlatno crne serije mi se sviđa ovaj Video review of newly redesigned Mudman GW-9300GB Ima kompas i termometar i prati mjesečeve mjene ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Inaće, ja imam ovaj http://solestop.files.wordpress.com/...gw6900rd-4.jpg između ostalih ![]()
![]() |
![]() |
#642 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ako kome treba Casio pathfinder,PM ![]() ma nema lošega G-shocka,svaki bi trebao imati jedan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...All-Categories Cifra je ta koja je, ali da se naći i za manje, ja sam ga kupio čim je izašao i zato sam ga i platio 300$ + naša davanja, cca 2000kn ![]() Ali nije mi žao, odličan je sahat!
![]() |
![]() |
#647 |
Premium
|
Taj mi je precrn Kad bi ovaj CASIO GW-9300GY-1JF G-SHOCK MUDMAN Men in Smoky Gray kasnije bio oko 200$ uzeo bi ga bez razmišljanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Premium
|
O da, mudman je zvjer od sata, ali ovaj ti mislim nikada neće doći na tvoju željenu cifru, možda neki rabljeni ali novi nema šamse jer radi se o limited edition Mudman-u Svakako predvan G-shock
![]() |
#649 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Pozdrav ekipa imam pitanje - htio bi frendu kupit ovaj sat iz slovacke (u hrvatskoj ga nema) http://www.vostokwatches.eu/watch/en...ousine-5601057 zanima me koliko bi me dosla carina na to? kak se to uopce racuna? jel trebam ocekivat kakve zajebancije s tim cijelim postupkom (prvi put narucujem tak nes skupo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Premium
|
uf...315,12eura ukupno (baj baj ssd) ![]() - a jebi ga, jednom se zivi puno hvala na objasnjenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
evo friškog iskustva sa carinom.. u srijedu dobio poziv od carine da im pošaljem račun za ručni sat koji je naručen s ebaya, isti dan im vratim ispis sa paypala faxom, te u petak stiže poštar sa satom i računom... ..sat je bio sa shippingom točno 80usd, od carine sam dobio račun na 22kn za carinu i 107kn za porez te još 20kn poštaru (neznam za što jer nisam bio doma), znači sveukupno na 450kn vrijednosti ispalo je još 150kn za državu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Premium
|
@muharko, to je sasvim točna računica, računaj da nisi morao ići osobno po to, čekati i do 1h da dođeš na red, tamo se eventualno svađati sa carinicima jer ti u sve i poštarinu uzimaju u obračun, itd, itd....... Sve u svemu, ništa više nisi platio nego što si trebao na taj iznos! Nego reci ti nama o kojem se Casiu radi ![]() ![]()
![]() |
#656 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
..ma sve ok, nisam se htio požaliti nego samo podijeliti iskustvo da drugi koji još nisu naručivali izvana znaju kako otprilike ide procedura (zapravo sam očekivao da ću platiti i više nego što je došlo tako da ![]() ..sat je Casio MDV102 Marlin.. http://forums.watchuseek.com/f74/cas...av-453687.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Premium
|
Mnogo lijep sat, uživaj u njemu jer će te sigurno dugo i kvalitetno služiti! Ovo je čisti primjer za one koji se pale na modna govanca od satova tipa Guess, Adidas, GC, Diesel itd.... da se za 500-600 kuna može kupiti itekako lijep i privlačan sat a da je KVALITETAN za razliku od modnih njasra ![]()
![]() |
#658 |
Premium
|
Registrirao sam se preko paypala prije par dana i sad samo cekam ispis naplate onih 2 eura i 4-znamenkasti code pa narucujem sat...jedva cekam al sad sam se sjetio neceg - ako ja uredno platim carinu i pdv i sve poreze i davanja - jel mogu zatraziti tax refund (kao kad kupujemo nesto u grazu pa na granici trazimo povrat mervera (il kak se to vec pise) kakva je procedura ako ja kupim preko interneta? kaj, da im u narudzbi napisem da zelim taxfree formular ili sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Premium
|
Ovisi, ako kupuješ preko nekog web dučana koji prodaje satove, oni ti već u startu smanjuju cifru za njihov "PDV" i neplaćaš ga, i zato ako platiš naš PDV nemaš kaj tražiti nazad. Dok ako kupuješ preko posrednika, eBay, Amazon.... onda nemaš kaj opet tražiti jer ti nitko od njih nedaje "pravi račun" jer se radi o posrednoj prodaji (neregistrirani obrt) tako da opet nemaš od koga tražiti povrat ![]() Dakel cifra je ta kakva je i nemaš kaj tražiti jer ne plaćaš njihov porez već samo naš!
![]() |
#660 |
Premium
|
kupijem ovaj sat preko ovog ducana http://www.vostokwatches.eu/watch/en...ousine-5601057 inace ne salju u hrvatsku (mislim da su sve navedene zemlje u EU), al cuo sam se preko maila s njihovom sluzbom i receno mi je da ce poslati u hrvatsku, samo da napomenem to u formularu. Znaci, ti mislis da ce mi odmah u startu maknut pdv? pa to je super! bum ja njima u formularu napomenuo da mi nismo u EU i da zelim tax free ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|