|
![]() |
#631 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Molio bi korisnike dotične kartice ne PEAK da mi kažu koliki im je range clockova u Catalystu. Sve mi se čini da catalyst to sam detektira, pošto nemam s čim drugim klokat zanima me. Meni je 720/950 max. Neznam šta to znači, da catalyst "zaključa karticu il šta". Da napomenem: s ati toolom ne mogu klokati ni 1MHz od defaultnih postavki, a regulacija brzine vrtnje venta radi uredno. U rivi nemam onaj gumbić "customize" tako da mi je jedina opcija catalyst. Probao sam i novije verzije ista stvar...
![]() |
#632 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
http://www.computerbase.de/forum/sho...d.php?t=372893
Suck Satan's cock Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 26.02.2008. u 12:43. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#633 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Mislim da ga neće ni prepoznati kao "valid" BIOS... Edit-ova nova beta kuži BIOS PEAK 3870, sad sam pogledao...
![]() |
![]() |
#634 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
kod mene to ne pali kartica ostane OCana a nigdje ni traga 2d taktovima mogu birati izmedju OCa i stalnih vrijednosti taktova ili izmedju defaultnih vrijednosti taktova gdje ce se kartica u idleu spustati na 2d taktove |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
|
![]() |
#636 |
Premium
|
![]() |
#637 |
Super Moderators
|
Valjda nisi vidio da sam editirao onaj post gore-ova beta prepoznaje PEAK BIOS, prošla verzija nije....
![]() |
#638 |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
evo odgovora za sve zbunjene vlasnike PEAK kartica, koje muci temperatura kod OC-a ![]() taktovi, ali ne i napon, mogu se podesiti u BIOS-u...skine se bios s kartice, editiraju se 2D i 3D taktovi u nekom Hex editoru (ovo mi se neda objasnjavati xD) i more se flashati "na silu" atiwinflashom...nakon toga 2D i 3D naponi se izmjenjuju kao i prije OC-a rivatunerom il sl. programom ![]() ako neko oce mogu mu poslati svoj bios 720/1900 |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
N/A
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#644 |
Premium
|
Možda PEAK ni nema PowerPlay ![]()
![]() |
#647 |
Premium
|
![]() |
#648 |
Super Moderators
|
![]() |
#650 |
Premium
|
![]() |
#651 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#652 |
N/A
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Premium
|
Ja san svoju odneso na servis,samo je bed u tom što za zamjenu imaju isto PEAK tako nek stoji kod njih dok ne dođu Gigabyte,Sapphire ili PowerColor.
![]() |
#654 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Flashao svoju karticu modanim biosom: sad radi na 755/1998 igrao sam MOHAA Airborne 2h i nema artefakata Nije mi bilo dosta pa sam u ati toolu testirao artefakte: nije ih bilo ali nakon 1 min temp se popne na 80 C i tako varira 80-83 stupnja. Probao sam naklokat gpu do 775 ali to je ipak bilo pretjerivanje, barem sa stock coolerom. Ventilator sam stavio da se vrti 100% cijelo vrijeme testa. Ne stvara nikakvu buku (ili ga ne čujem od DFI NB zujalice) Sve u svemu i nije toliko loše ispalo. Čovjek se pita što bi se dalo napraviti sa boljim coolerom na tom PEAKU. |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel netko zna kak se može promijenit u Riva tunneru onaj omjer temperature i brzina venta, ono da kad je temp na 60° da se vent vrti na 50%, kužite me? Jel se to uopće može ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#657 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Zakasnih, moderatori, brisite. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
PEAK HD3850 512 problemi
Modao sam BIOS tako da radi na 750/1000 na najvećoj mogućoj voltaži (na manjoj voltaži je krepavala u testovima). Prođe 3dMark06 bez crashanja, prođe po 3 sata MOHAA airborne bez crasha, prođe Assassin's Creed dok se igra ne sruši. Tempreatura u idleu 51 C, load oko 70 sa ventom na 80% (rihtano Riva tunerom)... E, sad ono bitno: igram COD4 online na nekakvim srednjim detaljima, prdne nakon nekog vremena, temperatura za pržit jaja na kartuši, a razlog tome je fan speed koji je prema GPUZ-u 4%. Ima itko ideju što se tu događa? Driver je ostao isti koji je došao sa karticom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
3850 Bios
Imam sapphire radeon HD3850 512Mb sa zalman VF900Cu i preko 740/1000 mi se nije dao klokati...uvijek igram pola sata savršeno..bez jednog artefekta i uvijek padne igra..ali ne da padne...nego kao da izgubi signal između mointora i grafe i nakon 3 sekunde sve se vrati u normalu..nastavim igrati. Mislio sam da je malo V na VCORE pa sam sa 1.214 prebacio na 1.327 I sad mi ide na 770/1100 [770/2200] ali..opet isto..radi bez jednog artefekta i onda opet padne..pa se vrati u normalnu i to je to... jel ima neki modificirani bios za moju grafu koji će je u potpunosti otključati? driveri su mi 8.3 catalyst klokam sa riva tuner....vista OS... |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ako imas garanciju, reklamiraj ju. |
![]() |
![]() |
|
|