|
![]() |
#632 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
I am now baldly going, where no American has been before. ![]() Predobra epizoda za zaključiti sezonu. Fenomenalno. Nešto više od sat vremena čistog smijeha.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#638 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
prelood. bas sam uzivao. ne sjecam se kada sam se zadnji put toliko smijao. mozda zadnji top gear specijal ![]()
![]() |
#640 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#643 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
stigao Top Gear Rusija. Pogledao i čini se ok, likovi su puno bolji nego oni iz australije. Samo treba imat subtitlove. Odlično je da su na početku emisije predstavili svoje aute pa znamo kako koji lik ima karakter, dok utrka gliser/auto je već izlizana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Adriaaaaaan....
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#650 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Top Gear Back June 21st ![]() Posted March 20th, 2009 at 12:47 GMT by Viper007Bond in Top Gear Applausestore.com has the filming dates for the coming season of Top Gear. Since they always film the show the Wednesday before it airs and since the first film date is the 17th, it’s pretty safe to assume that Top Gear will be back that Sunday, the 21st. Woo hoo! Thanks Andrzej for the tip! izvor: finalgear Dobio sam i 4 mbit net, ptikazivanje pocinje taman na kraju skolke godine, tako da cu ga moc pogledat 2-3 sata nakon live prikazivanja ![]()
![]() |
#651 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako nekome nije dosta Top Geara, krenula je druga sezona Top Geara Australia, koja je vrlo dobra kopija ovog britanskog, nisu baš toliko humoristični ko britanci, no lakše razumijem australski engleski nego britanski ![]()
![]() |
#652 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() Užasno me živcira australski voditelj.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
OMFG...onda najbolje da snimaju na wemblyju ili tako negdje gdje bi stala cijela "ekipa"... izgleda da nema druge nego da ih pozovem da dodju kod mene doma na prsut i paski sir...ako nece muhamed brdu, brdo ce muhamedu ![]() dakle toliko o proljecu...a dolazi tek 21.6-og... |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
frend i cura mu su imali najbolju namjeru otići u london na snimanje top gira i naravno odsjesti malo tamo, kad su mi rekli koliki je waiting list, pao mi mrak na oči. tražili preko agencija i šta sve ne... mislim čak da je 2023/2024 u igri, ne sjećam se sad točno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
evo bas pogledao ovu rusku sezonu...nekako su mi nedoreceni...tj. povrsni...jedino im je onaj test s GAZ 66 bio legendaran...al i to su trebali malo upakirati bolje u neku pricu i tako to...recimo ono sa stuntman treningom...pa kvragu reziser im je stvarno to debilno rezisirao... btw bas razmisljam da si nabavim jedan onaj kamion...stvarno je legendaran...auto, onda onaj betonski valjak, onda flamethrower...ali bice cuga 100litara na 100 minuta ![]() e da i pretpostavljam da bi clarkson na onom pogrebu da su ga oni u engleskoj radili, onako pred kraj pokopa, izvukao auto, izrazbijao ga, zapalio i onda ga pokopao.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Auuffff jedva cekam ![]() ![]() Nema jace televizijske emisije, cak ju ni Plodovi zemlje nemogu nadmasit ![]()
![]() |
#660 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Jedva čekam, neki dan naletio na Top Gear magazin, prebrutalno, samo što je kod nas preskupo za nabavljat mjesečno ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|