|
![]() |
#631 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#633 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Aha... dok ja skužim ![]() Koliko ja znam i je i nije. Taj touch digitizer koji je u hardware reviziji 3.0.0 je ispravan ali njegove performanse nisu zadovoljavajuće pa MS pokušava softverski "fajn-tjunati" koliko se da. Revizija 5.0.0 sadrži digitizer od drugog proizvođača koji je bolji. Nešto slično je bilo i sa gumbima i rupicama za zvuk kod Nexusa 5 - iako je i prva revizija dovoljno dobra da prolazi quality control druga revizija je ipak malo bolja.
![]() |
#635 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Cimer ima L535, nakon isključivanja one opcije za zumiranje sasvim normalno radi touch screen. S uključenom tom opcijom je katastrofa. Pokušao je svuda naći 5.0 ali nema nigdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
I na drugim Lumiama s ukljucenim zoomom multi-touch bude katastrofa. Jednom sam na 820 slucajno upalio tu opciju, pa sam danima ludio kako mi je pinch to zoom katastrofalan, dok nisam skuzio sta sam napravio i iskljucio zoom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
|
Ima, ali cijena baš i nije omanja. http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=lumia+735 http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl...tegoryId=13127
![]() |
#639 | |
Premium
|
Citiraj:
Zanimalo me samo dojmovi oko tog uređaja.. Da ED nije u banani, možda bi i kod njih uzel.. Šteta kaj je kod nas napuhana cijena.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
|
Na Amazon.de u prosjeku je oko 240€ što znači da i nije neka velika razlika u cijeni kod njih i nas.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#643 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Frend ima 735 i super je zadovoljan. Istina, prije toga je imao Xperia U pa mu je skok bio ogroman ali veli da nema problema.
![]() |
#644 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
730 bi uz 925 bila moj drugi izbor, nakon 1020. Samo da ima OIS. Idealne dimenzije (4.7") i sve specke dovoljno dobre. Hebemu miša Lumia od 4,7 incha s kamerom od lumie 1020 i prednjom kamerom od 730, procom, rezom i pixel densiti od 930, dual sim i memory card slotom, bi bila killer samo takav..ali onda...ali ali :-)) |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Je.., ja isto jedva cekam dan kad ce pocet prodavat Lumie u komponentama da si slozim jednu po volji :-D |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Probao sam više primjeraka 535 i svi imaju problema, ali neki su toliko loši da je nemoguće pisati poruku. kad se povećavanje ugasi, mobitel je upotrebljiv, ali nikako za osjetljivije korisnike. Mobitel ubija fluidnost ostalih win mobitela ali nije do procesora nego je do ekrana i osjetljivosti, kad se scrolla dosta se osjeti trzanje. Ne znam koliko update pomaže |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Terror Absolut!
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
Otkad su mi na Lumii prestale raditi slušalice (koje su bile sa Xperie U - razlog nepoznat jer te slušalice i dalje rade na kompu, a na Lumii mi rade bilo koje druge slušalice ![]() ![]() Veličina ekrana je max koji ja osobno toleriram, mobitel mi stane nekako u jednu ruku, iako je s dvije tipkanje puno ugodnije (uzmi u obzir da imam prilično male ruke za tipa od metar 85). Najteže mi je bilo naviknuti se na tipkanje, i još nisam sto posto naviknut, pa bih to naveo kao neki mali minus. Sve ostalo mi se sviđa i u skladu je s mojim potrebama (lagana sinkronizacija s mailovima, fantastična kamera sa obje strane, dobra podrška za social-networking aplikacije, OFFICE paket, Adobe Reader etc.) Uglavnom, nakon Xperie U ovo je preporod, najviše zbog toga što je mobitel imun na štekanje, i da opet kupujem mobitel opet bih otišao na WP, ili iPhone ukoliko mi je džep dublji. ![]() NHF za android usere, ali androidi su prevelika tlaka. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Sinoc kupio L1020, stavio zadnji update okinuo par fotki ukucana a fakat se kontam sto ranije ne kupi ovu zvjerku ![]() Zamjerke nemam, cak mi ne smeta sto imam izbocinu na telefonu nek se zna sta imam :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Ljudi za sve koji imaju lumiu 535 za 2 tjedna kreće nadogradnja hardvera potvrđeno by Hrvatski Telekom naravno ako se nešto ne izjalovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Platio sam je 1750 kuna, full sa kamera gripom 2god garancije nikada upaljena dok nije dosla do mene ![]() A sto se tice cijene/kupovine ne znam koliko cijenis, ali ljudima ne pase izbocina od kamere. Npr djevojka mi rece da nikada ne bi kupila ga zbog toga iako ima monster kameru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
![]() |
#659 |
Premium
|
![]() |
#660 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pa 5.0.0.0 revizija hw-a valjda bude u prodaji. Osim ako T-MO ne misli na softverski updejt pa se krivo izražavaju, mene samo zanima kad će L640 doć, US T-MO je već praktiči ima. ![]() Zadnje izmijenjeno od: doky. 08.03.2015. u 13:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|