|
![]() |
#632 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Nema tu shenanigans sa memorijom, aplikacijama u pozadini i to, samo zatvori app preko home tipke jer ti i sa back tipkom na WP8.1 aplikacija ostane u pozadini (ne ugasi se skroz).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#634 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#636 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]() Aplikacije napravljene i kompajlirane za Windows Phone 8.1 se suspendaju u pozadini bez obzira kako izašli iz njih (back ili Win tipka) dok aplikacije koje su targeted prema WP8 i dalje imaju stari behaviour. Evo primjer na WP8.1 aplikaciji Swarm. Prvi put sam izašao preko Windows tipke, drugi puta preko back tipke. http://www.gfycat.com/GeneralVacantCavy
![]() |
![]() |
#637 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Može preporuka najboljeg playera za koji znate da normalno vrti titlove? Bs player sam koristio dok sam bio na drugom OS-u no ovdje ga nema koliko vidim..
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 05.09.2014. u 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Premium
|
Da, kad budem imao 17kn na računu ![]() Baš gledam malo i stvarno očito nema funkcionalnog besplatnog playera koji podržava titlove. Pa što je to tako teško napraviti ili je sve poanta da se kupuju aplikacije koje se plaćaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Omicron Alpha resident
|
VLC player je in the works, isto kao i foobar2000
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
nego sad si me podsjetio na jednog frenda koji je svojevremeno kupio novog golfa s ful opremom pa kad sam ga pitao jel uzeo kasko rekao mi je da neda on pare za to.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Omicron Alpha resident
|
O bože kakve vi gluposti valjate. @gnujko - netko je trebal napraviti i Android aplikacije pa opet su free. Windows Phone ima blesav nativni Video, ostale platforme nude besplatne kvalitetne aplikacija i čovjek bi očekivao da i WP, kao platforma koja treba korisnike, isto ima barem približnu alternativu. Nema ako ne daš pare. Super način privlačenja novih ljudi. I to je realna kritika a ne napadati čovjeka jer ne da pare za nekaj kaj je svugdje normalno naći for free.
![]() |
#643 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije nikakav problem dat 17kn, vjerojatno ću i dat čim nadoplatim bon, ali poanta je upravo ono što je rekao mario u postu iznad ovog mog.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
The mighty pirate
|
Nećeš takvu aplikaciju nigdje nać free i vrijedi tih 17 kn, pa i više. To sam vidio sad dok pokušavam na Android tabletu riješiti da vuče filmove s NAS-a. Na Androidu ti za pokretanje filma s mrežnog diska trebaju DVIJE aplikacije i još ne mogu povuć titlove.
![]() |
#646 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Rutu koju sam napravio na here.com, i napravio "collect", i imam ju u svojem collectionu, kako da ju otvorim u here drive+ na mobitelu?
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ma testno sam napravio rutu ne here.com, sa nekoliko waypointova izmedu, i sad me zanimalo da li bas tu rutu napravljenu u browseru mogu otvoriti na mobu. Ovo preko favoritsa i da se vide na mapi je jasno...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
The mighty pirate
|
Aha, misliš na "via" točke. Nema toga na mobitelu, bar zasad. Postoji zahtjev, ulogiraj se pa glasaj. http://windowsphone.uservoice.com/fo...in-here-maps-h
![]() |
#650 |
Omicron Alpha resident
|
![]() |
#651 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
@ atomic MoliPlayer Pro - kupljen kad je bio na -50% Prognoza San Andreas Nijedan od tih aplikacija mi nije navedena ni na popisu na windowsphone.com
![]() |
#652 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#653 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Kontaktirao sam prije 2 tjedna. Rekli su da će vidjeti za San Andreas, a da ove dvije nikako ne vide. Poslao sam ispis s PayPal-a, ali nije baš pomoglo. Cijelo vrijeme sam na UK regiji.
![]() |
#655 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@akoj Meni je lega sa 920 imao isti problem jer je ne neku foru obrisao mob sa microsoft accounta, ugl kupio je 10ak aplikacija i niti jednu nije vidio na windowsphone.com Nakon razgovora sa supportom su mu vracene sve aplikacije bez problema. Također ja sam primjetio da me za neke appove koje imam traži da kupim i onda kada kliknem kupi samo se instalira, bez da mi ponovno naplati za app |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
fucking Cortana, kažem joj "scan qr code" i ona mi gugla, ilitiga binga ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|