|
![]() |
#631 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Kiev će prema svemu sudeći dobit sličnu reputaciju kao Cleveland. ![]() Može se s Pepsi, već treća partija s 3 killa: ![]() ![]() ![]() (30 aviona skinuo - ni traga "Clear Sky" bedžu) Zeznuta je za igrat, ali super kad se navikneš. Cleve je bio skok sa Omahe, ovo je više souped up Omaha sa puno jačim topovima. Odnosno povratak stalnom mijenjanju brzine i smjera. Oklop je u istom rangu, tako da sam i po prvi puta one-shotan od strane Colorada (plunging fire / 0.5.1 AP, bio sam možda 5° nagnut prema njemu na skoro full HP). Najveći problem su sporo okretni topovi. Tek sa gun upgrade (zadnja stvar koju staviš) sjedne na svoje. Sve prije toga je BB gdje moraš unaprijed razmišljat jer se kupole sporo okreću. BB bez oklopa... Gun upgrade plus BFT omogućava da topovi prate metu i pri punom kormilu u jednu stranu. Meni osobno naj sexi brod po izgledu. Još mi samo fali AFT kao na Cleve-u s njenim kapetanom za domet +7km za AA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Da se i ja prikljucim rantu, jucer prvi put igrao nakon patcha, 4 runde sa yamatom - (minus) 400.000 creditsa, nema dovoljno BB da radim stetu na njima, i jos kad pucam, blizu max range-a (25km) totalno mi razbaca granate, tak da mi pola salve padne s jedne strane broda, a pola s druge. Kad smanjim udaljenost ulete mi 2-3 Ataga koji me zapale ko primorje ljeti i još mi na kraju rade i dmg sa AP granatama!!! A meni uleti mogami, zaleti se u otok, meni je full broadside, 9km udaljenost, uspijem ga pogoditi sa 5 od 9 granata, i što mu napravim, 6k stete...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#633 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Sinoć otljučah Kiev...zverka..Naravno, zahtjeva kosntantnu full koncentraciju i konstantno mijenjanje smjera, baš kao i ostali ruski DD ali to je to. THE gunboat. Sad razmišljam dal ići na njemačke krstarice (stao na t4) ili nešto drugo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Aha, probao sam i ja 2 runde sa Fuso. Nemogu pogodit more sa full salvom a ne brod. A kad pogodim broadside sa 8/10 napravin 1k dmga, nebitno jel na cruiseru il na BBu, dmga model je nikakav. Tako sam iz zivaca preskocio premium dan, nabijem ga. Jucer sjeo jednu rundu u Mogami, neupgradean brod jer se nema para. Odma 4 killsa, HE je radio lud dmg, a sa Ap sam izbusio Tirpa i Nagata.... Sa ovakvim smecem od gameplaya nemam volje grindat Fusoa do Nagata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
DBS
|
Navodno će danas pogledat o čemu se radi. Valjda jedan jedini službeni komentar na hrpu postova na ovu temu. Vidjet ćemo. Slično kao Pepsi. Jednom zaboraviš promijenit smjer i gotov si. Drži razmak u stalno gledaj mini mapu da se neki BB/CA ne prišulja. Kakav mu je oklop, jel kao ostali DD ili ima neke rezerve? |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Sremium
|
Citiraj:
Jel ima neko Nurnberga? Navodno je to sweet spot za njemačke krstarice... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
DBS
|
Što se tiče Nurnberga i njemačkih CA. Imam dojam kako je ovaj zajeb zvan Patch 0.5.1 nastao upravo radi njih. Prije tog patcha igram sa New Mexico i ako nisam 2-3 Nurnberga Citadelao sa jednim pogotkom - u fakin' pramac. Točnije vrh pramca, i liku ode pol HP-a! Ono što se trebalo dogoditi u tom trenutku je over penetracija. Kao što se sad događa sa svim CA na mjestu gdje je inače citadela. Jedan lik tvrdi da im je njemački nagnuti oklop bio prekompliciran za trenutnu mehaniku borbe. Zato su njemačke CA ko od stakla, a sada su BB ko od stakla. ![]() Isto sam čuo da je Nurnberg sweet spot. Yorck navodno ima najsporiju rotaciju kupola od svih CA i komatozan je. Vrlo vjerojatno ga treba kao snajpera igrat sa udaljenosti. IIRC domet mu je preko 17 km što je više od većine CA (ne računam Cleveland sa AFT skillom). |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
DBS
|
Kaj je najbolje, ništa od toga nije bilo u onim test verzijama od prethodnog vikenda. Barem tako kažu oni koji su probali. GG WG. Meni osobno leže sve tri vrste igranja koje sam probao. Ninja IJN DD sa torpedima, support i DD / CA screening sa USN CA i USN BB koji iako su spori su dosta okretni. Ponajviše mi je legao New Mexico taman pred patch. Da bi nakon patcha imao seriju od 8-10 izgubljeih partija za redom... Znao sam sa jednim frendom Čehom igrat u diviziji. Ja u NM, on vozi Fuso. On snajpa jer ima domet a ja rješavam bliže mete. Još ako nas prati koji CA. Vrh vrhova. Do patcha 0.5.1. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 |
Sremium
|
Kod Nurnberga je zanimljiv taj raspored kupola gdje je najjači iza tako da je idealna situacija za njega rokanje dok se odmiče od mete. I još ima odličan range za CA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 | |
DBS
|
Odmicanje i izmicanje je otprilike kako se igra Pepsi. ![]() Da, domet im je preko 1km u prednosti čak i naprema T8 CA. Mislim da tek New Orleans dođe blizu. Kad i ako srede ovaj zajeb, i ja mislim do Nurnberga ić sa njemačkim CA. EDIT: Citiraj:
http://forum.worldofwarships.eu/inde...54#entry670654 Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 09.11.2015. u 13:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |
Sremium
|
Evo stiglo objašnjenje na ruskom forumu: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Sad mi je još manje jasno. Znači imali su bug koji su pokušali ispravit, a samim ispravljanjem tog buga ili greške pojavio se drugi bug ako sam dobro shvatio? Ispravite me ako sam u krivu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Litra. 09.11.2015. u 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Sremium
|
Citiraj:
evo slikica s ruskog linka: ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 09.11.2015. u 15:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Premium
|
nemaju tu šta promatrat, kad bb pogodi ca sa 6-7 km ima da ga raspolovi bez obzira koji to ca bio, sa new mexicom i fusom bio užitak igrat do patcha a poslije užas. omaha i kuma me razvale dok ja omahi skinem 3000 hp-a. nema šanse da preživiš borbu protiv 2 ca koji su manji tier a pogotovo sa jednakim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Premium
|
ne mora to bit single shot ali nikako ne može bit 1500 dmg-a po salvi, bb mora u 3-4 salve sredit ca na 6-7 km pogotovo ako su niži tier jer će te zapalit jedno 20 puta u međuvremenu, jučer počnem game i prvi susret sa ca i zapali me samo s jednim shellom iz prve i tako u nedogled. jasno mi je da mora biti balans u igri ali sad su ga bome zahebali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
![]() glavno je spamat he shellse i to je to.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
DBS
|
Drugim riječima balans su složili oko buga u igri. Sada kada je bug popravljen (što je bilo očito da ranijim primjerom citadele u pramac njemačkim krstaricama) igra je natrag u beta verziji lol. Nadam se popravku. Do tada mi New Mexico stoji u luci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Sremium
|
Jel moguće da je u biti tek sad overpen proradio? Jel ako rokaš AP izbliza po boku krstarice....a topovi na BB velikog kalibra...s druge strane hrpa BB igrača reportira da s AP ne mogu ništa dok HE prži HP samo tako... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 09.11.2015. u 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Meni se i prije dogadjao overpenetration na cca 2-3/5 pogodaka i to na svim tipovima cak i BBovima. Glupo je napravljeno u igri da mi vise treba pogodaka sa BBom da unistim DD nego neki BB ili Cruiser ,a u stvarnosti sa toliko pogodaka bi od DDa ostao svicarski sir. Trebalo bi uvest flooding damage , engine damage i ili nesto slicno za overpenetration jer ovako nema smisla. Nisam igrao na zadnjem patchu, ali izgleda da nema smisla da igram jer igram 90% sa BBima |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Mene su jučer pojeli pensacola i nurnberg u B hull nagatu. Prije sam se veselio cruiserima u BBu, sad bježim od njih ko vrag od tamjana, blesavo skroz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Sremium
|
evo ga...oglasili se devsi... IZVORNI LINK-GUGL translate Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#657 | |
DBS
|
Krivi prijevod Google-a. Točno glasi: Roll back to the model of damages 0.5.0 is not planned. Navodno ga zeza negacija u ruskom lol. Enivej. Igrao večeras dvije runde sa New Mexico i obje izgubio. Ako se želite naživcirat kad dođete s posla, upalit WOWS i vozit BB. ![]() Ni druge igre koje sam sa Mutsukijem igrao, ni sa Pepsi nisu bolje prošle jer BB kojeg pratim nemre dilat štetu okolo. Ja sam u najbolju ruku 1000 po granati dao sa NM-om. Još jedna noć izgubljenih partija iza mene. Win rate mi je pao sa 59% na 56% od kad je patch vani. Na pauzi sam od WOWS dok neki k. ne poprave. EDIT: Za Gnujka: Kiev je i inače OP, ali s 0.5.1 OP na kvadrat. Ako ga vidite na protivničkom timu. Kill it first! ![]() Video objašnjava i zašto svi najednom capaju baze. Barem iz mog iskustva. Cap = hrpa XP-a. EDIT2: LINK Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 10.11.2015. u 00:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() A jos 15 dana premiuma ce izgleda propasti...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Sremium
|
Thore...ljudi begaju ko muve kad me vide u Kievu hehe...svaka partija bar 2-3 komada roknem a nekad i više...i još nemam sve modove otključane i kapetan na retrainingu...a sad dal je OP neznam...Kupole mu lako odu, slično kao Ognevoyu... Nije okretan kao US i IJN DD u tom tieru ali s kormilo perkom je nešto bolje...Ja bi prije rekao da mu mehanika igre odgovara..spamanje...Jako je brz, oko 43 čvora plus speed perk skoro 46...brutala...Kad ga updejtam idem se sadomazohirat s njemačkim CA... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 10.11.2015. u 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Sremium
|
Evo konačno se oglasio dev za EU regiju i propisno "preveo" post sa ruskog foruma....vezano za novonastalu situaciju.. http://forum.worldofwarships.eu/inde...clarification/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|