|
![]() |
#631 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Sry, nikad nisam imao collectors/special edition pa neznam.. Ak je vec napravljen acc samo se ulogiras i startas lika. Ak nije imas onaj kod koji ti se nalazi unutra i to te pita kad otvaras acc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Guest
|
ok to ću valjda rješit... no reci ovo za servere i rase, elementalist-ranger ok? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#633 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako je lik vec igrao, znaci ima aktivan(koristen) acc, treba ti samo rec email na koji je regao igru, i pass BTW Ne svida mi se kako su rijesili misije, u prvom dijelu /Proph su misije bile lijepo oznacene na mapi pa kad si dosao u grad si znao da je sad tu misija, a sada mos mislit, rijesi par questova pa tek onda ti se pojavi strelica na liku da mozes u misiju,sva sreca da imam mapu di su oznaceni gradovi sa misijama ![]() EDIT: Heroji i henchovi su zakon,sada ima mozes sam rasporedivat skilove i djelit A.P.-e i malo su pametniji EDIT:2 Konacno sam dobio white dye i to taman kad mu pala cijena na 10 k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Guest
|
ljudi a jel za mene njuba bolje pvp il pve? mislim ono niš se ne kužim u te magije likove i tak... kolko sam skužio u pvp nema nikakih misija, odma dobiš dost jakog lika i ideš se tuć s ostalima igračima dok u pve obavljaš misije učiš nabildavaš lik i tak... ? al i dalje se bojim da to nie ko oblivion, hodaš sam po ogromnom svijetu, ddosadnooo... ajde ti mi sniper wolf reci jel guild wars dost bolji od obliviona, sjećam se vidio sam negdje da i oblivion igraš.... |
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
|
Meni je gw bolji od icega sto imam na kompu ![]() ![]() za pocetak prelazi pve, pvp je mnogo kompliciraniji i prelazenjem pve dijela ces i otkljucati nove skillove itd.. ranger-ele je sasvim ok. Nema tu sad neke klase koja moze ownat sve ostalo. Sve ima svoj counter. Tak je napravljena igra ![]() Za pocetak bi ti preporucio monka kao secondary zato sto ima rechargivi ressurection i zna se healati, ak ti poslje treba za nesto prebacis na ele (kasnije u igri) |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Guest
|
niš od guild warsa, ovaj nie našo karticu nit s emože sjetit maila i passa, slao sam mail nc softu objasnio im sve ono majke mi ne lažem ali, dear goran, we cant give you any password... tak da piši propalo može bacit ovaj special edition al sutra mi drugi frend bude donio wow a ja skino sa interneta 10 day trial pa bumo probali to ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Guest
|
ovako... ![]() dal ima neka dobra duša koja bi mi dala(posudila) svoj guild wars password ovo sa activaion card ili dao svoj mail i pass na par dana(ono, ako ne igra, ili mu guild wars stoji samo na stolu ko ovom mom frendu...) da ja to probam, majke mi samo na par dana dobar sam pošten čovik dokad se dogovorimo tada brišem account.... ajde ziher ima neko al onmo fakat samo na par dana neću se odjednom izgubit sa foruma radit nevolje sa accountom il sl.... počeo bih ispočetka igru na pve par dana da skužim to i onda samo probo pvp i brišem account... : sweating |
![]() |
![]() |
#639 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
osoba a: mm? osoba b: ss osoba a: kk ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Elementalist/Mesmer je uberleet kombinacija, iako možeš ići kao elementalist/bilošto ako se držiš samo elementalist atributa. Elei sami po sebi imaju odličan energy management pa ti sekundarna klasa niti nije potrebna. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 | |
Premium
|
Citiraj:
Trpi, kaj se davanja podataka o accoountu tiče - to zaboravi - nitko normalan ti to neće dati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Premium
|
Vec par dana igramo neki 2 thumpera 2 paragorna 1 je incioming a drugi nesto .. drugo, i 2 blessed light monka. Jako dobar holding build.. sad prob je u tome kaj nam lacka dmg jako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Guest
|
gemmy, cataphract, ko bu mi dao na kraju? |
![]() |
![]() |
#645 |
Guest
|
cataphract, podaj mi to ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
Igrao sam lineage 2 guild wars i wow online. 1. gw ne spada u mmorpg kao sto su wow i la2 2. jedini gust igranja mmorpga, po meni, je to sto ima masa ljudi s kojom mozes raditi masu stvari. u gw imas nesto ljudi po gradovima ali kada iazdjes iz grada samo vodis svoju ekipu. jedini pvp je u arenama i to moras imati dobro istreniranu ekipu da nesto napravis. to je najveci minus zbog kojeg sam presao igrati gw. 3. lineage2 je odlican s nekim ogranicenjima.. recimo nema protivnicih rasa. mozes pvp u arenama sto je glupost. ali mozes i ubiti bilo koga na server u kojem slucaju postajes crven i dropas iteme kada te ubiju. (spell singer 72lv sa full A setom i dropam chest za koji sam krv piso, pa odusto od igre, top lv je 80 ali to je koma dostici). sve te nedostatke nadoknadjuje wow. bez obzira na sve dobre i lose strane wow je daleko iznad svih sa 7mil igraca... TBC dolazi u 1mj i taj broj ce rasti i rasti... moj savjet je da probate sve 3 igre pa vidite sami kako vam koja lezi. i upozorenje ako se navucete na wow zaboravite na privatan zivot. wow je ubica zivota ![]() Tu sada ima masa stvari o kojima se da raspravljati. ja ne kazem da je wow bolja igra !!! samo kazem da je meni bolja od la2 i gw!! zato nemojte spamat kako je wow smece i slicno. slobodno iznesite neko misljenje za ili protiv gore navedenih igara.
![]() |
#648 |
Guest
|
cataphract, pa kae? oš dat il ne? ak ne reci. |
![]() |
![]() |
#650 |
Guest
|
meni treba za prophecies. |
![]() |
![]() |
#651 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
@smigl: gledaj to ovako: GW je budget igra a to vuče za sobom neke nedostatke (manje servera, instancirani svijet...) i to je neizbježno, WoW se plaća ali za to dobivaš punu uslugu ![]() Nadam se da više neće bit ovakvih nesporazuma... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Premium
|
Pa i ja dobijem punu uslugu za Guild Wars. Ne kužim što si htio reći. edit Trpi, sori ali nemam buddy key. Upravo sam pregledao cijelu GW:F CE kutiju i nisam našao buddy key. Mislio sam da imam.. Sori još jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
sto da napisem ?!
|
evo ja počinjem igrat u ponedjeljak pa me zanimaju preporuke što da uzmem, što da budem (warrior itd.) preporuka guilde neke savjeti ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
|
Za pocetak se kloni mesmera monkova i slicnih jer za njih treba ipak nesto vise exp-a za igrati kako treba (treba znati sto je enhancend, hex, diversion, backfire, sto radi prot spirit i tak to ![]() u igri nema najbolje kombinacije primary/secondary za lika i sve ovisi o tome kako igras tj na sto ciljas.. www.guildwiki.org is your friend! |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
ako oces najbrze prijeci igru, kreni s monkom, uvijek su trazeni a nije tako tesko ga za igrati... ako sam ja mogo preci s monkom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Premium
|
I ja sam ih prešao prije par tjedana. Zatim sam se vraćao odraditi "master" reward na onima na kojima nisam uspio iz prvog prolaza. Dobio "protector of elona", a odmah s time i KOABD. Sada mi još fali 1.2% za Elonian Grandmaster Cartographer i to planiram srediti preko vikenda. Paralelno igram dervishicu s kojom namjeravam doći do Survivor titule. S eleicom idem lagano da dođem do elite sunspear armora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Premium
|
I ja sam ih prešao prije par tjedana. Zatim sam se vraćao odraditi "master" reward na onima na kojima nisam uspio iz prvog prolaza. Dobio "protector of elona", a odmah s time i KOABD. Sada mi još fali 1.2% za Elonian Grandmaster Cartographer i to planiram srediti preko vikenda. Paralelno igram dervishicu s kojom namjeravam doći do Survivor titule. S eleicom idem lagano da dođem do elite sunspear armora. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|