Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.11.2006., 21:34   #631
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Sry, nikad nisam imao collectors/special edition pa neznam..

Ak je vec napravljen acc samo se ulogiras i startas lika. Ak nije imas onaj kod koji ti se nalazi unutra i to te pita kad otvaras acc.
Staro 07.11.2006., 01:25   #632
trpi
Guest

ok to ću valjda rješit... no reci ovo za servere i rase, elementalist-ranger ok?
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.11.2006., 02:27   #633
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Ako je lik vec igrao, znaci ima aktivan(koristen) acc, treba ti samo rec email na koji je regao igru, i pass

BTW Ne svida mi se kako su rijesili misije, u prvom dijelu /Proph su misije bile lijepo oznacene na mapi pa kad si dosao u grad si znao da je sad tu misija, a sada mos mislit, rijesi par questova pa tek onda ti se pojavi strelica na liku da mozes u misiju,sva sreca da imam mapu di su oznaceni gradovi sa misijama

EDIT: Heroji i henchovi su zakon,sada ima mozes sam rasporedivat skilove i djelit A.P.-e i malo su pametniji

EDIT:2 Konacno sam dobio white dye i to taman kad mu pala cijena na 10 k
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2006., 03:18   #634
trpi
Guest

ljudi a jel za mene njuba bolje pvp il pve? mislim ono niš se ne kužim u te magije likove i tak... kolko sam skužio u pvp nema nikakih misija, odma dobiš dost jakog lika i ideš se tuć s ostalima igračima dok u pve obavljaš misije učiš nabildavaš lik i tak...

?

al i dalje se bojim da to nie ko oblivion, hodaš sam po ogromnom svijetu, ddosadnooo... ajde ti mi sniper wolf reci jel guild wars dost bolji od obliviona, sjećam se vidio sam negdje da i oblivion igraš....
  Reply With Quote
Staro 07.11.2006., 07:30   #635
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Meni je gw bolji od icega sto imam na kompu ukljucujuci obliviona
za pocetak prelazi pve, pvp je mnogo kompliciraniji i prelazenjem pve dijela ces i otkljucati nove skillove itd..
ranger-ele je sasvim ok. Nema tu sad neke klase koja moze ownat sve ostalo. Sve ima svoj counter. Tak je napravljena igra
Za pocetak bi ti preporucio monka kao secondary zato sto ima rechargivi ressurection i zna se healati, ak ti poslje treba za nesto prebacis na ele (kasnije u igri)
Staro 08.11.2006., 04:15   #636
trpi
Guest

niš od guild warsa, ovaj nie našo karticu nit s emože sjetit maila i passa, slao sam mail nc softu objasnio im sve ono majke mi ne lažem ali, dear goran, we cant give you any password... tak da piši propalo može bacit ovaj special edition
al sutra mi drugi frend bude donio wow a ja skino sa interneta 10 day trial pa bumo probali to iskreno, nekak nadam se da mise neće svidjet, da ću ostat vjeran codu i fpsima, al opet neš me tako vuče ka wowu i guild warsu, kae tu tolko dobro zakaj se melje tolko o tom zakaj ljudi postau ovisnici
  Reply With Quote
Staro 08.11.2006., 06:14   #637
trpi
Guest

ovako...
dal ima neka dobra duša koja bi mi dala(posudila) svoj guild wars password ovo sa activaion card ili dao svoj mail i pass na par dana(ono, ako ne igra, ili mu guild wars stoji samo na stolu ko ovom mom frendu...) da ja to probam, majke mi samo na par dana dobar sam pošten čovik dokad se dogovorimo tada brišem account....

ajde ziher ima neko al onmo fakat samo na par dana neću se odjednom izgubit sa foruma radit nevolje sa accountom il sl.... počeo bih ispočetka igru na pve par dana da skužim to i onda samo probo pvp i brišem account...

: sweating
  Reply With Quote
Staro 08.11.2006., 08:21   #638
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Mislim da ti ja imam onu karticu 2 tjedna/10 sati igranja Proph/Fractions
Ako uspijem nac ti posaljem na PM
Staro 09.11.2006., 08:30   #639
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
Pa kakve su to kratice

Nikad cuo za nista od toga,bice da moram probat igrat malo PvP

Ako ima koji dobar guild di ima nasih javite da se prebacim
Ma koji pvp čovječe, ovo su kratice koje ćeš stalno gledati u pve. Evo kako izgleda standardna komunikacija u timu:

osoba a: mm?
osoba b: ss
osoba a: kk

Cataphract je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2006., 08:33   #640
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
ok to ću valjda rješit... no reci ovo za servere i rase, elementalist-ranger ok?
Pa buš si peta fural uokolo?
Elementalist/Mesmer je uberleet kombinacija, iako možeš ići kao elementalist/bilošto ako se držiš samo elementalist atributa. Elei sami po sebi imaju odličan energy management pa ti sekundarna klasa niti nije potrebna.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.11.2006., 08:35   #641
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Citiraj:
Mislim da ti ja imam onu karticu 2 tjedna/10 sati igranja Proph/Fractions
Ako uspijem nac ti posaljem na PM
Mislim da i ja to imam. Ako ti ne nađeš, onda javi pa ću mu ja poslati svoj.

Trpi, kaj se davanja podataka o accoountu tiče - to zaboravi - nitko normalan ti to neće dati.
Staro 14.11.2006., 13:43   #642
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Vec par dana igramo neki 2 thumpera 2 paragorna 1 je incioming a drugi nesto .. drugo, i 2 blessed light monka. Jako dobar holding build.. sad prob je u tome kaj nam lacka dmg jako
Staro 14.11.2006., 13:55   #643
trpi
Guest

gemmy, cataphract, ko bu mi dao na kraju?
  Reply With Quote
Staro 14.11.2006., 16:10   #644
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
gemmy, cataphract, ko bu mi dao na kraju?
kod bratica mi je, moram kod njega po to pa ti dam
Staro 14.11.2006., 22:50   #645
trpi
Guest

cataphract, podaj mi to
  Reply With Quote
Staro 15.11.2006., 03:40   #646
smigl
pur3 pwnage
Moj komp

smigl's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Igrao sam lineage 2 guild wars i wow online.

1. gw ne spada u mmorpg kao sto su wow i la2
2. jedini gust igranja mmorpga, po meni, je to sto ima masa ljudi s kojom mozes raditi masu stvari. u gw imas nesto ljudi po gradovima ali kada iazdjes iz grada samo vodis svoju ekipu. jedini pvp je u arenama i to moras imati dobro istreniranu ekipu da nesto napravis. to je najveci minus zbog kojeg sam presao igrati gw.
3. lineage2 je odlican s nekim ogranicenjima.. recimo nema protivnicih rasa. mozes pvp u arenama sto je glupost. ali mozes i ubiti bilo koga na server u kojem slucaju postajes crven i dropas iteme kada te ubiju. (spell singer 72lv sa full A setom i dropam chest za koji sam krv piso, pa odusto od igre, top lv je 80 ali to je koma dostici). sve te nedostatke nadoknadjuje wow. bez obzira na sve dobre i lose strane wow je daleko iznad svih sa 7mil igraca... TBC dolazi u 1mj i taj broj ce rasti i rasti... moj savjet je da probate sve 3 igre pa vidite sami kako vam koja lezi. i upozorenje ako se navucete na wow zaboravite na privatan zivot. wow je ubica zivota

Tu sada ima masa stvari o kojima se da raspravljati. ja ne kazem da je wow bolja igra !!! samo kazem da je meni bolja od la2 i gw!! zato nemojte spamat kako je wow smece i slicno. slobodno iznesite neko misljenje za ili protiv gore navedenih igara.
-[G5]-
-[DDR3 1333MHz 4GB (2x2GB) Kingmax, CL9.0 ]-
-[Samsung 2243NW ]-
-[ Hitachi 250gb ]-
smigl je offline   Reply With Quote
Staro 16.11.2006., 08:44   #647
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Moje je mišljenje da je WoW smeće. Zato ga niti ne igram. EOD
Staro 16.11.2006., 13:59   #648
trpi
Guest

cataphract, pa kae? oš dat il ne? ak ne reci.
  Reply With Quote
Staro 17.11.2006., 08:44   #649
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Nije me bilo online jučer. A imam ti samo buddy-key za Prophecies+Factions. Ovaj za Nightfall sam potrošio.
Staro 17.11.2006., 08:53   #650
trpi
Guest

meni treba za prophecies.
  Reply With Quote
Staro 17.11.2006., 09:38   #651
LuXor
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor smigl Pregled postova
Igrao sam lineage 2 guild wars i wow online.

1. gw ne spada u mmorpg kao sto su wow i la2
2. jedini gust igranja mmorpga, po meni, je to sto ima masa ljudi s kojom mozes raditi masu stvari. u gw imas nesto ljudi po gradovima ali kada iazdjes iz grada samo vodis svoju ekipu. jedini pvp je u arenama i to moras imati dobro istreniranu ekipu da nesto napravis. to je najveci minus zbog kojeg sam presao igrati gw.
3. lineage2 je odlican s nekim ogranicenjima.. recimo nema protivnicih rasa. mozes pvp u arenama sto je glupost. ali mozes i ubiti bilo koga na server u kojem slucaju postajes crven i dropas iteme kada te ubiju. (spell singer 72lv sa full A setom i dropam chest za koji sam krv piso, pa odusto od igre, top lv je 80 ali to je koma dostici). sve te nedostatke nadoknadjuje wow. bez obzira na sve dobre i lose strane wow je daleko iznad svih sa 7mil igraca... TBC dolazi u 1mj i taj broj ce rasti i rasti... moj savjet je da probate sve 3 igre pa vidite sami kako vam koja lezi. i upozorenje ako se navucete na wow zaboravite na privatan zivot. wow je ubica zivota

Tu sada ima masa stvari o kojima se da raspravljati. ja ne kazem da je wow bolja igra !!! samo kazem da je meni bolja od la2 i gw!! zato nemojte spamat kako je wow smece i slicno. slobodno iznesite neko misljenje za ili protiv gore navedenih igara.
Pliz nemojte postat GW vs. WoW vs. neznamjašto postove ovdje, prednosti i nedostaci svake igre su opće-poznati, i nema potrebe to još naglašavati. Na kraju krajeva, ovaj thread je napravljen da bi se raspravljalo o njegovom naslovu (čitaj: Guild Wars), a ne flej...bože moj, raspravljalo tko je bolji, jači, ima večega i sl.

@smigl: gledaj to ovako: GW je budget igra a to vuče za sobom neke nedostatke (manje servera, instancirani svijet...) i to je neizbježno, WoW se plaća ali za to dobivaš punu uslugu

Nadam se da više neće bit ovakvih nesporazuma...

LuXor je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2006., 15:25   #652
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Pa i ja dobijem punu uslugu za Guild Wars. Ne kužim što si htio reći.

edit

Trpi, sori ali nemam buddy key. Upravo sam pregledao cijelu GW:F CE kutiju i nisam našao buddy key. Mislio sam da imam.. Sori još jednom
Staro 22.11.2006., 12:25   #653
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Ja vec presao sve misije na nightfallu
Sada se vratio na opet proph
Staro 22.11.2006., 12:56   #654
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Nema tog nastavka koji moze konkurirati prophecies-u..
Staro 22.11.2006., 13:51   #655
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

evo ja počinjem igrat u ponedjeljak pa me zanimaju preporuke što da uzmem, što da budem (warrior itd.)
preporuka guilde neke
savjeti ?!
Željac je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2006., 21:07   #656
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Za pocetak se kloni mesmera monkova i slicnih jer za njih treba ipak nesto vise exp-a za igrati kako treba (treba znati sto je enhancend, hex, diversion, backfire, sto radi prot spirit i tak to ) - ili ranger ili warrior..
u igri nema najbolje kombinacije primary/secondary za lika i sve ovisi o tome kako igras tj na sto ciljas..
www.guildwiki.org is your friend!
Staro 22.11.2006., 21:53   #657
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ako oces najbrze prijeci igru, kreni s monkom, uvijek su trazeni a nije tako tesko ga za igrati... ako sam ja mogo preci s monkom , salim se... monk je zeznut, pogotovo ako igras protiv EvIL gvg a tcom ti sere i lagga ti, GG...
Staro 22.11.2006., 23:28   #658
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

H3lld u kojem si guild-u? Koji ste rank? Koji si ti rank u HA? Jel radite gvg? Ja bas nedavno dosao na r5..
Staro 24.11.2006., 15:04   #659
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Citiraj:
I ja sam ih prešao prije par tjedana. Zatim sam se vraćao odraditi "master" reward na onima na kojima nisam uspio iz prvog prolaza. Dobio "protector of elona", a odmah s time i KOABD. Sada mi još fali 1.2% za Elonian Grandmaster Cartographer i to planiram srediti preko vikenda. Paralelno igram dervishicu s kojom namjeravam doći do Survivor titule. S eleicom idem lagano da dođem do elite sunspear armora.
Staro 24.11.2006., 15:05   #660
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Citiraj:
I ja sam ih prešao prije par tjedana. Zatim sam se vraćao odraditi "master" reward na onima na kojima nisam uspio iz prvog prolaza. Dobio "protector of elona", a odmah s time i KOABD. Sada mi još fali 1.2% za Elonian Grandmaster Cartographer i to planiram srediti preko vikenda. Paralelno igram dervishicu s kojom namjeravam doći do Survivor titule. S eleicom idem lagano da dođem do elite sunspear armora.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno