|
![]() |
#631 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Glavni krivac za ovu nesreću je definitivno bio čovjek sa lizalicom, ali možda se to nebi niti dogodilo da nemaju hebeno crne uniforme. |
![]() |
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
ma glavni je krivac što nije sjela plaća ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#633 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
#634 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Točno, Alonso može koristiti bilo koji motor od ovih 8 koji su već bili upotrebljeni ove sezone, a Alonso i Massa su ovdje koristili nove motore samo zato jer je to najzahtjevnija utrka za motore do kraja sezone, a i valjda u cijeloj sezoni, tako da po meni nema panike što se tiće motora u Ferrariju. |
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Za M7 nije bilo službenih priopčenja da je oštečen, a na M8 se je išlo isključivo zbog zahtjevnosti Monce prema motorima, a neki su to krivo protumačili pa su pokrenuli glasine kako je taj motor uništen, a vidimo i kod Masse, on nije imao udes u Belgiji pa je svejedno išao na M8, još jedamput ponavljam, zbog zahtjevnosti Monce prema motorima. Dakle M7 i M8 i kod Masse i kod Alonsa imaju još dvije utrke, dok M6 ima još jednu što će biti dovoljno u najboljem slučaju, a i koliko znam motor M1 ili M2 je bio zamijenjen zbog čudnih očitanja tijekom treninga pa ako se je to u Ferrariju da nije kritična greška u motoru, taj motor se može koristiti barem još 2 utrke. |
![]() |
![]() |
#637 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Ako pogledamo malo tablice, vidi se da je većina momčadi zbog karakteristika steza koristile po jedan friški motor i na belgiji te monci. Isto tako se može vidjeti da je ferrari-jev motor sposoban odvesti pet utrka za redom kao i ostali. Zadnje izmijenjeno od: Gile. 17.09.2010. u 10:48. |
![]() |
![]() |
#638 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
#639 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Formula 1 stiže u Hrvatsku Utrke svjetskog prvenstva formule 1 stižu u Hrvatsku i to s druge strane Medvednice, u Bistru. Načelnik općine Bistra Krešimir Gulić odbio je to tome jutros razgovarati no, Radio Sljeme ekskluzivno doznaje da predsjednik Svjetske automobilske organizacije Jean Todt u ponedjeljak dolazi na sastanak s predsjednicom Vlade Jadrankom Kosor na kojem bi se trebali utvrditi i konkretni rokovi. A, da je konačni dogovor vrlo blizu potvrđuje i jučerašnja odluka Vlade kojom se daje potpora projektu izgradnje polivalentnog sportskog centra unutar gospodarske zone Bistra. U Gospodarskoj zoni Bistra trenutno je milijun i 200 tisuća četvornih metara građevinskog zemljišta za koje je donesena potrebna prostorno-planska dokumentacija, te su ishođene lokacijske dozvole i potvrde glavnih projekata kompletne infrastrukture. Projekt polivalentnog centra sastojao bi se od natjecateljske staze za kružne utrke svjetskog prvenstva formule 1, otvorenog i zatvorenog karting centra, hotela s velnes centrom i bazenom, heliodroma te ostale neophodne infrastrukture i dodatnih sadržaja. (vjr) - 17.9.2010 http://www.radiosljeme.com/ Zadnje izmijenjeno od: viper. 22.09.2010. u 08:50. |
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da, to je inače trebalo biti tu kod mene, u blizini Samobora... :/ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#644 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#645 |
Guest
|
|
![]() |
#646 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne bi bilo loše kad bi makar Grobnik proširili i nadogradili stazu. Po meni ne bi bilo uopće loše, čak dapače bilo bi odlično, kad bi se vozila ikakva utrka iz značajnijeg prvenstva za automobile (npr. FIA GT, WTCC...) a kamo li F1 u Hr. Citiraj:
![]() Tko zna, vidjet ćemo uskoro hoće li biti išta ili ništa.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#647 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
2010 FORMULA 1 SINGTEL SINGAPORE GRAND PRIX Singapore (Qualifying) Steta za Massu posto je Alonso dobar. Vettel i McLareni dobri, a Webber zaspao. |
![]() |
![]() |
#649 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#650 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Meni osobno je ovo jedna od šugavijih sezona F1-ako se ovak nastavi nebu dugo potrajalo.
![]() |
#651 |
Je suis Schumi
|
Još samo da Hamilton na startu opali šamarčinu bejbi fejsu sa letećim bikom i kuš bolje! ![]() Utrka bi mogla bit dobra. Možda Webberu opet zapne mjenjač na startu, pa ga uspije i Gospodar Schumacher proć ![]() ![]() PS, danas danas bas nesto citam u novinama kako bi Prasičko mogao dobiti nogu sa HRT-a. ![]()
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 25.09.2010. u 18:06. |
![]() |
![]() |
#653 |
Je suis Schumi
|
Mislim da ne. Lani je dobio nogu u Ferrariju, dobio veliku otpremninu od Ferrarija (puna godisnja placa), imao na stolu ponude Mercedesa i McLarena i opet otisao u WRC. Tako, da cisto sumnjam da ce se vratiti i to bas u Renault, koji bas i nije najbogatiji, osim ako se nije predomislio i odlucio da bi vozio za manju placu od par mil. eura kao Vettel, Rosberg... Uz to izjavio je da bi zelio voziti konkurentan bolid, sto Renault trenutno nije, a pitanje je hoce li i biti ![]() Po svemu tome ja uz Kubicu u Renaultu i dalje vidim Rusa ![]()
#655 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
|
OK, link drži vodu, ali u prijenosima ne primjećujem da je hejter/ferrarist. Mislim da su obojica pristojni komentatori.Istina, Blažičko nekad zna nešto krivo reć ali ništa prestrašno nije napravio. IMO Bit će nam puno gore kad nesposobnjakovići sa Nove i RTL-a krenu vodit Formulu 1. |
![]() |
![]() |
#658 |
Super Moderators
|
Prasićko je sve samo ne nepristran i objektivan komentator ![]()
#659 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Moram priznat da su meni oba OK, Blažičko malo manje. Meni je Slavko Cvitković bio paćenje. Ali mi padne volja za životom kad Blažičko počme komentirat cure... |
![]() |
![]() |
#660 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ovo za Dinamo nebum komentiral jer bi bio ot a sumnjam da bi izbjegao koju neprimjerenu riječ o dotičnom. Očekujem dosadnu trku danas, nadam se da sam u krivu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|