|
![]() |
#6541 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
nikuda mi se nezuri
![]() |
![]() |
#6542 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ej, da li ima neka dobra dušica koja bi share account a da više ne igra? Na dan/tjedan/mjesec? ![]() Ako da dajte se pls javite u PM pa ćemo riješiti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6543 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Jucer sam prodao odlican Unity koji je prije kostao cca 450 M za 360 M....pale su cijene. Treba mi jos IAS-a na barbu, a ovaj Unity mi je bio s visokim CHD te CC, a treba mi sada onaj s 8 IAS te 4.5 CC (tu gubim cca 3 k damage-a nego na ringu s CHD, ali treba mi jos IAS-a pa cu zrtvovat malo DPS-a). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6544 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6545 |
Premium
|
Ma prodajem gear od barba jer ga trebam malo preslozit, ali ocito je da cu tokom slaganja novog geara biti ostecen za malo DPS-a. Damn. Kupio sam danas odlican Unity za nekih 290 M, sada trebam zamjenit belt, glovese pa cu onda vidjeti sta dalje. Problem je sto je i ovaj belt te glovesi jako skupi pa ih prvo idem utopit i onda kupujem novo, makar teska srca se odvajam od njih. ![]() Wiz mi je npr. tako fino slozen da s malo vise od 200k DPS-a radim vise nereda nego barb s preko 300k DPS-a. Radi toga idem malo preslozit neki gear pa da opet malo zaigram s barbom posto mi vec nedostaje WW i sav damage koji je sposoban napravit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6550 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Htio bi uzet origianl d3, di je najjeftinije uzet samo key? Tj ima tko od vas da prodaje key ili netko iz hr da mu uplatim na tekući i to je to? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6556 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() A što se tiče expanzije nema još datuma al ak AH ukidaju 18.03. vjerojatno neće izbacit prije toga no tko zna. Nekako mi se činilo da će s RoSom ući "čisto" sve fino aktivno, Loot 2.0, Smart dropovi i AH-free. No još nisam naletio na slično pa sam možda i fulao. Zadnje izmijenjeno od: fedaykin. 08.11.2013. u 16:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6557 |
Guest
|
Da Go2Arena, stvarno su korektni. Inače očekivana evolucija igre u expanziji. |
![]() |
![]() |
#6559 |
Guest
|
novi paragon sistem , loot, klanovi,craftanje...evolucija D3 u D3 2.0. |
![]() |
![]() |
#6562 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#6563 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
hm imam jedno pitanje.....Da li je moguće recimo kad izađe expansion za D3, registrirati ga na različiti account od ovog na kojem mi je vanilla D3. Razmišljam si o tome već duže vrijeme jer sam D3 kupio od jednog lika i rado bih barem expansion imao na svojem accountu s original podacima. Muči me to da li će mi dat uopće da instaliram tako. Kakva je situacija sa starcraftom 2? Jel potrebno imat original i sve expansione na jednom accountu ili ih se može imat na različitima i svejedno instalirat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6565 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6566 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Čuo se s blizzard agenticom rekla je da je nemoguće nažalost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6568 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
S time da nisam bas neki novi igrac vec igram od kako je izasla igra. Mozda nema ljudi kao u startu, ali ih jos uvijek ima hrpa, a kada izade ROS i kada dode loot 2.0 biti ce masovna navala i to s razlogom. Osobno mi jos uvijek nije dojadio + s nekim likovima nisam ni igrao pa imam jos hrpu gameplaya ispred sebe (ako je gledati prijasnje nastavke onda je rijec o godinama igranja ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6569 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |