|
![]() |
#6541 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
edit: da, na kompu ![]() Zadnje izmijenjeno od: blackened. 16.02.2014. u 10:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6542 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Na kompu refresh rate 24hz?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6543 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#6545 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
mene isto zanima setup ovih playera, jer mi je slika sa wdtv-a uvijek bila bolja nego s kompa, ima previse tih postavki u playeru i postavkma graficke kartice da to isus ne moze pohvatat. i onda jos postavke u samoj telki, show program. RGB standard/nonstandard, pa moras u postavkama od graficke staviti full RGB 4:4:4, pa pogasiti sve dodatne opcije, pa ugasiti ITC processing, ma katastrofa. ja imampanasonic plazmu i borim se jos da dobijem sliku kakvu zelim. nikako ne mogu sloziti optimalan brightness, ako na telki smanjivam ne dobivam dovoljno, a ako u samom player smanjivam je efekt puno bolji, ali su stupnjevi sa prevelikom razlikom. Koristim GOM platyer i ako mi je brightness na 50 onda mi je malo preblijedo, a prvi ispod je 48 gdje mi je pa opet za dlaku pretamno. treba mi 49 i bilo bi savrseno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6546 |
Premium
|
Da slazem se da je trzavije sve ali opet ja to koristim samo kad pustam filmove. Ja skinem bs player te s njim sve kodeke sto mi nudi i onda samo pustanje preko vlc-a. Nista drugo ne cackam osim tih 24hz. I ista je kvaliteta kao kad pustim sa usb-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6547 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Amigosi trebao bi preporuku za tv...po mogucnosti 40-42'' full hd...najcesce koristim u svrhu gledanja filmova te par domacih programa...cijena je 4000-5000 hvala unaprijed
![]() |
#6550 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pred spavanje sam se baš razveselio. Panasonic P42X20 se odjednom ugasio i samo blinka crvena lampica ravno 7 puta i to se ponavlja. Kod prvog paljenja zasvijetli zeleno, ali se ne upali nego ima seriju od 7 blinkova. Ono što sam pročitao nimalo ne raduje pa molim da mi netko kaže na koliku cifru da se pripremim, ako se uopće isplati... Zadnje izmijenjeno od: simba. 18.02.2014. u 23:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6551 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
ako je to ono sto je bilo i meni,a je...to ti je ploca napajanja otisla,meni su u sluzbenom serviu trazili 1500kn( s tim da im ostavim pokvareni dio) ili 2000 bez njega...s tim da je to bilo prije godinu dana! nisam popravljao niti sam imao volje,gledao po netu rezervnu plocu,nasao jedan ducan u americi...platio 600kn,ali izgleda da ne odgovara ili zbog drugacijeg modela u americi ili zbog njihovog napona! sve u svemu...trazi novu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6552 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Milina... Ali s obzirom da ti praktički daju 500 kn za neispravnu ploču to bi moglo značiti da ih repariraju (naravno sebi) pa sam malo potražio i našao ovo LINK Zvat ću danas majstora da pogleda pa da vidim šta je točno. Jbt, nekad su majstori prelemili cijeli TV, danas samo izvade ploču, ubace drugu, oderu te i teraj dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6553 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
nekad je i na ploci bilo 10 puta jednostavnija pronac uzrok kvara danas se iz "3 plocice sastavljaju" pa neznas vise di vodovi sve idu ili neidu. Na badcaps forumu je bilo malo o tom modelu televizora samo sto je covjek imao 4 red blinka no kako je testirao dosao je do 6 i 7...koliko se sjecam iz bosne je decko i manje vise se radilo o problemu s napajanjem. BTW nitko nema nikakvu preporuku za televizor na gornji post?
![]() |
#6554 |
Premium
|
fre@ak - pogledaj si LG 42 LA620S, tv nije top topova ali s obzirom na cijenu mislim da je sasvim ok. Sa tvorničkim ISF modom daje dosta vjerne boje, čak bi rekao bolje od prosjeka u toj klasi led-ova, smart funkcije su brze, 3d je isto čisto ok. Mana ko i svakom IPS-u kontrast po mraku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6556 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
može li preporuka tv-a za apartmane? krenuli smo s adaptacijom pa da maknemo ća crt-ove. moraju imati dvb-s2 i dvb-t, a poželjno dvb-t2 tuner da ne moram za 2 godine kupovat t2 receiver kad italija pređe na t2. vga(!!) ulaz potreban, kao i analogni line out, jer će tv bit spojen na linijicu. usb potreban, da čita sve po mogućnosti. dijagonala između 40 i 46", ne mora bit nikakav highend model, samo da se nešto vidi, i da ja mogu pogledat neki film kad nemamo turiste. bi li se dalo nać nešto takvoga u kategoriji do 5 000 kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6557 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
6.400,00kn -->
Panasonic TX-P46GT30E spec --->5.500,00kn jel to dobra prilika u odnosu na nove modele i uz hvaljenu ST seriju !? Frend traži telku a ja više nisam u toku sa novim modelima i naletim na starije modele (2011) nekad perjanice Panasonika nakon VT serije.
Panasonic TX-P50G30E spec.---> 6.400,00kn Panasonic TX-P46GT30E spec --->5.500,00kn jel to dobra prilika u odnosu na nove modele i uz hvaljenu ST seriju !? Zadnje izmijenjeno od: MIK. 19.02.2014. u 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6558 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
@ sasuke Modeli od LG LA 620S Dobar izbor za tu lovu i malo skuplji model LA 640S pa po izboru. Od Samsunga OVO Sve zavisi št perferiraš ali bilo koji da izabereš za tu lovu su OK. Imam LG LA640S model i super sam zadovoljan s obzirom na cijenu, a ni model LA620S nije ništa slabiji, a jeftiniji je i mislim da ima sve što trebaš. Naravno pogledaj ima li ih gdje jeftinjih(nabava) i za keš se sigurno može dobiti neki popust. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6559 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Imam u starom stanu 46GT30 i zadovoljan sam s njom, meni je užitak gledati filmove na njoj. G30 sam vidio, ali mi je osobno ružna. Pitanje je garancije na te stare modele, kada sam ja kupovao GTicu, bila je dvije godine, a novi modeli imaju pet godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6560 |
no fear
|
Bilo je i prije akcijskih garancije od 5g. na Panasonicove modele. Dizajn je takav kakav je, za sliku znam da je odlična. Kad sam prije gledao G30/GT30 i ST30 slika je nebo i zemlja a naročito kad se gleda iz kuta. Zanima me kakav je G30/GT30 u odnosu na ST60 kojeg se dosta preporuča i jel isplativo uzeti dobar stariji model u odnosu na nove modele gledano na kvalitetu slike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6562 |
Premium
|
Da, ali za 5500 kn ne znam da li može dobiti 42" ST60. Imao sam staru 42" Panasonic plazmu iz 2006. kad sam se uselio u novi stan i bilo je skakanje s konja na magarca prijelaz sa 46" na 42". Osobno, radije uzimam malo lošiji (relativno) panel nego manju dijagonalu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6563 | |
|CTS|MeanBoss|
|
Citiraj:
http://www.salonatech.com/panasonic-...-p42st60e.html sa 5godina garancije te izadje 5770...ja super zadovoljan...i za razliku od ekupi.hr i njihove cijene od 5500kn uz ovu iz salonatech dobijes 3d naocale...u ekupi ne dobijes! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6564 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
drugi specsi mi se čine ok, smart, dlna, internet. kakvi su philipsi? pfl nešto serija mi je bila zapela za oko pred 2 godine, neznam kakvi modeli su sada aktualni. ovaj samsung kojeg si linkao imamo, ista serija ali drugi model. dobar tv, ali dynamic dimming ne možeš ugasit, i ne podržava usb snimanje. Zadnje izmijenjeno od: sasuke_the_king. 19.02.2014. u 23:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6565 | |
Premium
|
Citiraj:
Opet, preporuka za kupovati Panasonic je Sancta Domenica, kontaktiraj ih mailom, reci da tu telku možeš dobiti po toj-i-toj cijeni i siguran sam da će je korigirati. A vikendima prije Nove godine i Uskrsa imaju u fizičkim store-ovima akcije tipa -10% na sve, samo treba biti strpljiv i potrefiti. ![]() Nego, 3D na 42", kako to izgleda? Probao sam na 46", nije me se baš dojmilo, a nisam bio daleko od telke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6566 |
|CTS|MeanBoss|
|
salonatech sam kontaktirao mailom,expesno dobio odgovor da tv imaju,da je dobavljiv u roku 24sata,uplatio im novce,tv sutradan bio u kuci! ako se ne varam direktno s msan-ovog lagera mi je isporucen! za 3d mogu rec da sam i vise nego ugodno iznenaden...pogledao do sad avatar,croods,epic...iskreno nisam ocekivao ni priblizno ovako ugodno iskustvo...i u mene je razdaljina nekih 2,5m! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6567 | |
no fear
|
Citiraj:
O samom ugođaju ovisi i što se gleda i kakav je materijal. Animirani filmovi (blu ray) u 3d-u izgledaju zakon dok filmovi kako koji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6568 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Pozdrav! Ne pratim baš situaciju na tržištu televizora pa bih vas zamolio za savjet/preporuku oko kupnje. Mjesto na kojemu bi televizor bio smješten je dimenzija 800x620 (znači po dijagonali nešto ispod 40 inča). Neka granica što se cijene tiče je do cca 2300 kn. Udaljenost od televizora do mjesta sa kojeg gledam je nekih 2,5 m. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6570 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|