|
|||||||||||
|
|
#65551 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Vi tu bacate u smeće gume iz 2018, a evo kod Vulkala su tek vruće, na akciji DOT 2018 ![]() https://www.vulkal.hr/samo-do-isteka...hlJjx4vTjuZkv0 |
|
|
|
|
|
#65552 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Cijene su preko 50% jeftinije za dvije tri koje sam ja našao, fakat korektno. |
||
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#65553 |
|
Fresh Juice
|
Pa jasno, malo zajebanicije A sad da gumu iz 2018 možeš vozit još 5 godina bez problema, ne znam, teško. Koliko god ona bila dobro skladištena u Vulkalu. Ovo je samo prodaja da ne ide na otpis. Čak će i pokrit te gume još. A i nisu sve baš po 50% i preko. Ovih par kaj sam pogledao su po 30% u odnosu na dot 2022 (npr. ova Pirelli, 133 vs 193 eur) Zadnje izmijenjeno od: Juice. 27.01.2023. u 14:53. |
|
|
|
|
|
#65556 |
|
Fresh Juice
|
Super. S njom u garažu i na čuvanje kad će zatrebat. |
|
|
|
|
|
#65559 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Razmišljao sam o ovom scenariju i ja ali su mi zimske tek druga sezona. Očekujem da ću ih voziti još dvije godine. Rekao bi da bi onda ove vozio tek 2026. što je fakat onda fakat stara guma. Ovo je super deal za one koji sada trebaju gume. |
|
|
|
|
|
#65560 |
|
49%winner
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#65561 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#65562 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2019
|
Ne znam za vas, svako ima svoje mišljenje i iskustvo, no meni zimska guma starija od 3-4 godine neće više na auto pa da je ne znam kako očuvana i povoljna. Sve to još prolazi na li-la temperaturama, no kada malo stisne minus, ne hvala lijepo. Ovo što je neko gore pisao o vožnji u grču, totalno je pogodio, prepoznao sam se 100% u opisanoj situaciji. Ista stvar meni se prošle godine dogodila , ženin auto, kaže auto me baca na ubrzanju u pretjecanju, kroz kružni (kontam ulje), u običnom zavoju, ja odmah slažem u glavi ono žena, pretjeruje+pojma nema, krivi mod vožnje, pretjeruje sa gasom, nije se navikla na auto, bla-bla...gledam ripne super, guma zdrava, sve pet, jedino što je dot četvrta sezona (garažirane kod ovlaštenog u Mercedesu, svi papiri od promjena u pretincu)...probam i ne vjerujem. Katastrofa. Odmah Vulkal, došle nove, namontirano, auto za ne prepoznati. Kao na tračnicama drži putanju. Kvaka je u tome da smo prije imali jedan auto koji sam uglavnom ja vozio na posao (cca 90km dnevno), i nikada mi gume nisu prelazile treću sezonu (ljetne čak dvije), i morala je ići izmjena zbog potrošenosti. I nikada ovakvih gluposti. Ona sa svojim ne prelazi ni približno toliko, i...jbga. Škola. Dot majka i ![]() Da, ne sjećam se točno koja marka gume je bila, ali sigurno se ne radi o nekom Matadoru i sl. (dobili smo set sa autom, rabljeni auto, nije uvoz, kupljen u Škoji). "Bolja" marka neka je bila (imam negdje i poslikano, jer smo po tim naručivali nove). Zadnje izmijenjeno od: Iluzionist. 27.01.2023. u 16:56. |
|
|
|
|
|
#65563 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo detalja o Ćiribuu. Osobno se baš ne bi kladio na njih. https://www.netokracija.com/chiriboo-platforma-205335
|
|
|
#65566 |
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Točno to, a kad ionak u svemu kopira iritantnog Mata Watsona, onda mu je ovo taman. ![]() Na stranu da ime te njegove platforme ima više zajedničkog s nekom dječjom igraonicom, nego auto-industrijom. ![]() Chiriboo - platforma i popratna aplikacija omogućuju modernim roditeljima da na nekoliko sati ostave djecu u igraonici, dok odrasli obavljaju šoping. ![]() ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 AMD Ryzen 5 7600 | Scythe Kotetsu SCKTT-1000 | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 64GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x14TB WD Red Pro | Fractal Define 7 Compact | Seasonic SSR-550PX Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 28.01.2023. u 14:12. |
|
|
|
|
|
#65567 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajd ekipa s Renolima, ima kakav tool za igrat se opcijama/kodiranjem na Renolima kao što je tipa NCS Expert/ISTA+ za BMW? Htio bi probat pogasit neke stvari na Cliu.
|
|
|
#65568 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ne radi im link na "Rješenja". Aha, sad vidim u HTMLu da je dropdown koji ne radi u Firefoxu. |
|
|
|
|
|
|
#65570 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
probaj i ti tako! |
|
|
|
|
|
|
#65571 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
|
|
|
#65572 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Hoću vidit mogu li ubit start-stop funkciju i ubit da je klima po defaultu aktivna. I jasno vidit ima li kakvih drugih fora funkcija za kodirat. Inače u dvije godine što ga imamo jedino se upalila TPMS lampica sad na zimu i to je to. Fakat nemam zamjerki na auto.
|
|
|
|
#65573 | |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2017
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#65574 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#65575 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
|
|
|
|
|
#65576 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Europa uvodi rigorozne mjere za vlasnike plug-in hibrida: Gradom samo na struju? Najbolji dio: Citiraj:
Sta reci ![]() |
|
|
|
|
|
|
#65578 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Ništa, nebitna vijest za balkan i daleka budućnost. ![]() Ako ti se baš ide u sami centar Rima ili Pariza sa autom - kupi električni ![]() Meanwhile in Dojčland: https://www.index.hr/vijesti/clanak/..._i_komentari_d Ne bi me čudilo da uskoro proglase sve te električne aute kao totalni promašaj pa nazad na dizel/benzin. ![]() Rade nekakve projekcije za 10-20 godina, a realno ne znaju šta će sutra sami propisati i koji energent će gurati.
|
|
|
#65579 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
To ludilo je zahvatilo cijelu Njemacku. Tim zelembacima je ispran mozak (ne samo u pitanju ove tematike) i posto poto pokusavaju prisiliti izmjenu na struju prek noci - kaj nejde i ostavit ce dosta ljudi osiromaseno. Neznam bas dokle ce to bas tak ici. Tko zna mozda misle na taj nacin dodatno punit gradske kase - tko hoce benzincem ili dizlom u grad - moras imat il specijalno dopustenje ili - plati. |
|
|
|
|
|
|
#65580 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Greentardi provode svoj mali fašizam. Bude ih to koštalo prije ili kasnije. |