|
![]() |
#6513 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
i ja bih se hladio da znam da za 800, 1000 ili sta ja znam vec koliko, mogu nac solidnog i funkcionalnog sim dualca. al posto ne mogu, jbg rođo. |
![]() |
![]() |
#6515 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa ako vas zanima samo ili gotovo samo Dual sim, što ne bacite oko na Prestigio mobitele? Imate raznih dijagonala, doslovno sve aktualne dijagonale, odličnih karakteristika i cijena.. |
![]() |
![]() |
#6516 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Prestigio je ok ali je ipak dosta skuplji od "naših" kineza. |
![]() |
![]() |
#6517 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#6518 |
Premium
|
dosta skuplji, a u konacnici od velikog broja uredaja i dosta losiji. za zopom, lenovom, neom, thl-om...istog cjenovnog ranga se ne moze uopce mjeriti |
![]() |
![]() |
#6519 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#6520 |
Premium
|
ne ne, ne govorim za moto, vec za prestigio ![]() iako meni osobno eu, kineska ili marsovska garancija...sve mi je isto ako ne mogu to ostvariti kod nas, tako da sam spreman recimo i moto g narucit iz kine ako je 300 kn jeftiniji na ustrb te garancije kina/eu |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6522 |
Premium
|
o tome ti pricam, rang tronsmarta ili cubota a cijena lenova. e jbg, onda cu radije lenovo. |
![]() |
![]() |
#6523 |
Antimićanin
|
Nisam oprobao tronsmart ali sam vidio da su fotke na prestigiju jednako loše kao i na mom Alcatelu koji je isto Kinez. Ali Alcatel OT Idol ima premium feel izradu pa izgleda da je miljama ispred prestigija, a manje košta. |
![]() |
![]() |
#6524 |
Premium
|
A ja sam pak sa svojim i više nego zadovoljan.. Samo mi je postao prevelik i želim se vratit na 4.3-4.5".. |
![]() |
![]() |
#6525 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Ja danas stavio Tele2 karticu (do sad sve isprobavao preko WiFi-a) i ima samo EDGE, ali interneta nema uopće. Ista kartica u mom Lenovu A850 ima 3G i internet koji doslovno leti Nikakve postavke u APN-u ne pomažu, niti promjena ROM-a Čak mi na novom ROM-u od 16.3. ne radi WiFi uopće. Najbolji mi je njihov prvi ROM. Edit: da sam se prije požalio - prije bi riješio .... Imao sam krive postavke, sad radi, a u 3G ne ide, jer ovdje gdje sam sad očito nije 3G na 2100 MHz, a mlais ima samo 850 MHz-a Zadnje izmijenjeno od: dak0001. 23.03.2014. u 22:42. Razlog: riješio problem |
|
![]() |
![]() |
#6526 |
Premium
|
Da, ipak su postavke... Meni ima tri ge, a i ja sam na njihovom prvom romu. Ima i onaj iz 2.mjeseca, ko fol update, al ono je ubi boze |
![]() |
![]() |
#6527 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Nakon čudnog kašnjenja pošiljke-singapurske. Stigao mi oštećen uređaj sa minideala. Paypal rok prošao,na mail ne odgovaraju a na chat kada im šaljem ne vraćaju. ZAMISLI!!! Izbjegavati u širokom luku i inače dobro paziti odakle se uzima i kakav je afterservice (90% je nikakav ![]() |
![]() |
![]() |
#6528 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Ja sam jučer sa minideal-a naručio UMI X1 pro i već su mi poslali TN a prije toga sam naručio dva mobitela od njih i sve je bilo u redu za mene su oni OK. |
![]() |
![]() |
#6529 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1+1 postaje sve zanimljiviji. Posebno interesantan mi se čini kapacitet baterije. http://www.gsmarena.com/oneplus_one_...-news-8118.php
#6530 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ja stvarno ne shvaćam ljude kojima se ovako nešto dogodi! Neznam jesi krcat parama (sumnjam obzirom da kupuješ kineze) ili nisu tvoje! Pa kada se približava rok na paypal-u jednostavno pokreneš case. Na taj način si miran narednih 45dana. A ne ovako da ti odleprša parsto ili više tisuća kuna! Sve jedno, probaj kontaktirati paypal i probaj nekaj iskemijati i ljudi, nemojte čekati da vam se dogodi ovo isto! Nema potrebe, paypal je tu na strani kupca uvijek.
![]() |
#6532 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
#6534 | |
Premium
|
Citiraj:
PP rok je 45 dana, ali možda se je i taj rok povećao nakon što se povećao eBay rok (onih 30 dana od procjenjenog datuma dolaska).. |
|
![]() |
![]() |
#6535 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Uređaj je došao 42. dan. Nakon nekoliko dana ekran ne reagira. naravno da se dogodi da uređaj ima manu al kakav je to afterservice. Ni da pokusaju pomoći ništa. Ipak s garancijom bi uvijek uzeo kineza. |
![]() |
![]() |
#6536 |
Premium
|
Ako je tebi prošao rok za dizat slučaj i ako si još ostavio kakav feedback (kao što se radi na eBay-u), to je to.. PayPal više sa tobom nema nikakve veze.. Ostalo se rješava sa trgovinom preko garancije ukoliko ista postoji.. |
![]() |
![]() |
#6537 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6538 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#6539 |
Premium
|
evo na antelifeu je danas neki shopping festival, a na akciji su nama dosta poznati i popularni modeli, između ostalog imaju iocean x7 hd za 148,50, Lenovo VIBE S650 138, inew v3 165, hongmi 161, zopo zp780 145, umi x1 pro 117 |
![]() |
![]() |
#6540 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Može li se sa tog španjolskog skladišta naručiti u HR, dostavljaju li u lijepu našu? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|