|
![]() |
#6481 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() Svi do 15.2.2014 su bili WCDMA 850/2100 , ovi novi su 900/2100. Novi opet imaju FW 1.0.1 ali sad više nije CXQ_1.0.x nego inewV3_1.0.1. OTG na ovom za čudo radi bez dodatnih intervencija, ali zato GPS ne radi ![]() Na CPA forumu imaš nekoliko ljudi koji su mislili valjda da je to onaj stari 1.0.1 pa su ih išli flashat i napravili brick. Sad imaš upozorenja po forumu da se više ne pokušavaju flashati sa postojećim "starim" verzijama 1.0.3/4/5 zbog nekakve moguće "hardwerske nekompatibilnosti" , dok njima ne dođe u ruke neki primjerak pa da vide o čemu se radi. Ja ti ne znam točno, nisam expert, ali vidim da s tim ima previše zaj****ije samo da bi ga natjerao da rade osnovne funkcije i zato sam napisao da je to poluproizvod. |
|
![]() |
![]() |
#6482 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
@pokra89 To samo dokazuje da si imao više sreće nego ja ![]() Zadnje izmijenjeno od: c-shadow. 21.03.2014. u 20:23. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6484 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Do koliko para traži mob |
![]() |
![]() |
#6486 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja bi se rado riješio svog Zopota, sve je to super divno i krasno ali fala but no fala. To je kao kad mujo navrši 18 godina i dobije pare za svoju prvu kurvu, ode sav oduševljen, misli kako će to biti super divno krasno, i na kraju za 50 eura dobije ćoravu babu s krastavom vaginom. Obavio je on posao, ali na kraju priče, nit on presretan, nit je baba milijunaš.
#6487 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6488 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
It's getting better - ostavio sam mobitel na prozoru nek stoji tražeći satelite i kad sam se vratio našao sam ga ugašenog. Baterija je iscurila što samo po sebi nije neobično. Stavio sam ga na punjač i upalio da probam još nešto što sam u međuvremenu pročitao CPA forumu, ali sad više ne radi WiFi . Pokazuje ikonu ali je siva (ne pokazuje nivo signala), pokazuje da je spojen na router i moju mrežu, signal je kao excellent ali ne propušta promet. ![]() EDIT: Nije bilo SIM kartice u njemu pa sam sad stavio karticu da si skinem što mi treba s 3G. Čim se upalio 3G odjednom se pojavio i WiFi. Urnebes ![]() |
![]() |
![]() |
#6490 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
i koj se kinez isplati uzeti? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6491 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Uzeo sam si Jiayu G2F ( 120$ ) i sestri Jiayu F1 ( 70$ ) preko AliExpressa. To je sada kao neki best buy i sada nađem da ovaj moj G2F ima PenTile matrix display. Jel to stvarno toliko očajno kao što svi govore na portalima naspram standardnog RGB-a? Inače uzeo sam ga zbog 4,3" ekrana i hd rezolucije. To je valjda jedini mob koji nije ogromnjak a da ima pristojne specifikacije i da ne košta puno. |
![]() |
![]() |
#6492 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Evo ovo za pariranje samsungu http://www.ibuygou.com/p-original_xi...-4648-usd.html a ovo za pariranje HTC one http://www.ibuygou.com/p-original_xi...-5517-usd.html i ne da samo pariraju nego ubijaju. Mi2s je sada na akciji i to ti je dobra kupnja, Mi3 još bolja, ako imaš love. |
![]() |
![]() |
#6493 |
Premium
|
instalirao xposed framework i gravity box na mlais mx28, i nakon reboota mob ostane na onom pocetnom logu mlais i ni da mrdne iza toga. ikakvo rjesenje? |
![]() |
![]() |
#6495 |
Premium
|
vec jesam, pise installation aborted i sve po starom |
![]() |
![]() |
#6496 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Koristio sam Note 2,G2 i iPhone 4s u zadnje vrijeme.sad sam kupio Mi3 i mogu samo reci:itekako se moze nositi s bilo kojim modelom u svakom pogledu,posebno u brzini,kvaliteti izrade i podrsci,a i sve ostalo je na visokom nivou... |
![]() |
![]() |
#6499 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Pozdrav,sad mi je upravo zapeo za oko gore navedeni jiayu g2f..ima li kakvih problema s njim u RH sto se tice interneta i ostalog?ima li problema opcenito?kakvi su dojmovi..zapeo mi je za oko cubot gt99 ali sad vise neznam koji da uzmem jer jiayu ima 4,3" ekran sto je prednost |
![]() |
![]() |
#6500 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
#6501 |
Premium
|
Vlasnici mi3ce, koliko vam sati u baterija drzi, kako ukupno tako i na screen onu? |
![]() |
![]() |
#6503 |
Premium
|
Mlais mx28
Evo dva dana se igram s mlaisom, nakon mnogih procitanih recenzija, a vec sam bio narucio mob, nisam bio bas optimist, i svakim danom skepticnost je sve vise i vise rasla. Medutim, moram priznat da nije tako lose koliko sam mislio. Izrada je na nivou duplo skupljih kineza, gorilla 2, metalni obrub, jedino sto je poklopac pre pre tanak. Dizajn je isto dobar, dosta je tanji recimo od neo-a n003, jedino sto baterija nije onako superiorna kako sam ocekivao. Nije losa, al od 2500mAh sam ipak ocekivao vise. Jbg, navikao sam na 40h i 7.5h screen ona, i sad mi je sve ispod toga razocaravajuce. Ni gps nije toliko ocajan kako sam citao, ostavio sam ga na balkonu, i uspio je cak nesto i nac. Za 114 dolara-sjedi, prosao si! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6505 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6506 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Heh da, ... izvini, letimično pogledah i od Mi3 mi se učinilo da je Mi2S =/ Znači pojeftinio je u zadnjih mjesec dana Mi2S još dodatnih 100$ ![]() Imam sreće kooo ... =( I još ne mogu rootati ovaj svoj jer ima zadnji update. =( |
![]() |
![]() |
#6507 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6510 |
Premium