|
![]() |
#6451 |
Guest
|
meni ok radi na medium |
![]() |
![]() |
#6452 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
jbg možda sam trebo pri instalaciji instal. ipak win 64bit i bok.... ma.. pogledam iza sebe i kažem ko ga j....e. sve igre rade vrhunski osim tog "vrhunskog bf3" tak da dok ide ide. enivej thx na pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6453 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nisam ni skužio da je update BetterBattleloga uveo teme za Battlelog ![]() Ne-loše za malo promjeniti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW, baš sam neki dan pokušao igrati sa minama na jeep-ovima i zabijat se u enemy armor, a vidim da su to patchali (jeep eksplodira, odnosno mine se detoniraju čim izletim iz njega kad hoću da odjuri u tenka)
![]() |
#6454 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Znači još jedan aspekt zabave u ovoj igri je razbijen, a nista opet time nije popravljeno niti dobiveno. Keep 'em coming. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6455 | |
|
Citiraj:
Tko zna kad su to patchali. Ja sam tek neki dan probao i nije uspjelo. Mine detoniraju i ja poginem čim stisnem izlazak iz jeepa. Ali stvarno igra ima toliko puno večih problema i ne-balansiranosti, a oni idu tako nešto "popravljati". Al dobro, 870 MCS sa Frag Roundsima i C4 na jeepu još rade ![]()
![]() |
![]() |
#6456 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Da li radi jeep pun C4 ? Pitam posto te stvari nisam radio u BF3 ali omiljena poslastica u BF1942 mi je bila nakrcati Kubelwagen Expackovima i lagano se odvesti u neprijateljsko "gnezdo" ![]() EDIT: Ah, tek sad vidim da je hammer vec odgovorio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6457 |
|
![]() |
#6458 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
i meni se to desava kad clockam jesi li mozda rijesio sa kojim drugim driverima ili se ne moze to rijesiti.... ![]()
![]() |
![]() |
#6459 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Sad je gore 12.3 verzija drivera, ali ako se dobro sjećam na verziji prije mi se to nije događalo. Nažalost, nešto sam lijen u zadnje vrijeme, pa mi se nije dalo vraćat na prošlu verziju. Sad stavljam 12.4. Nakon testiranja javim rezultate.
![]() |
#6460 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
hah..isto ti je..imam i ja 12.4 isto se desavam zato sam tebe pitao mozda si nasao neke starije...meni se to nije desavalo na onim beta february 24 i 28..ali mis e neda to stavljat opet....:P
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6462 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
U čemu? Ja sam bio na 12.2, sad sam na 12.4 jer imam neku naviku ne stavljat svaki mj drivere, i normalno mi je afterburner nakon restarta prepoznao nove drivere i vratio oc gpu-a koji sam imao i na starim driverima.
![]() |
#6463 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Igra mi je predobra al dobro da nisam kupio za mp, jel mi snigleplayer steka, kak god stavim 800x600 1280x1024 isti mi je fps al imam uzasne dropove i laggove, proc mi je core2duo 2.53 a grafa sapphire hd5770. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6464 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6465 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6466 |
|
Naravno da možeš najnormalnije aktivirati C4 sa daljinskim, ali fora je 3 puta veća kad ubijeni u killfeed-u vidi da si mu tenk raznjeo sa 870 MCS shotgunom ![]() Za zayebanciju dušu dalo, samo na 24/7 Gulf of Oman gdje ima najviše vozila i opleti sa Jihad Jeepovima ![]()
![]() |
#6467 |
Bazinga
|
U CCC-u i MSI-u max gpu clock je 850. Skinuo sam Trixx i s njim je sve u redu. Malo sam igrao BF s 55 MHz većim gpu taktom i nije bilo nikakvih problema.
![]() |
#6468 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jel sam meni dok je load izmedju rundi grafa ode na 99% usagea? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6470 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6471 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Svaka mu čast iako znamo da je trud uzaludan... DICE/EA i PB se nikada neće ozbiljno pozabaviti tematikom, nada preostaje jedino u nekom revnom community memberu koji je usput i programer pa napravi neki anti-cheat mehanizam baš za ovakve cheatove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6473 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jučer sam prvi put ispao iz igre sa nekom bezveznom greškom: "Something technical went wrong." No shit, ja mislio da je nešto duhovno zgriješilo. Nisam primjetio ništa čudno u ovih 10 dana na temi, pa mi nije jasno šta je bilo. Očito je "Something philosophical went wrong" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6477 |
Misanthrope
|
Imam problem kad igru pokrenem dok mi je Afterburner upaljen. Dođe na onaj prvi loading screen i onda se minimizira i smrzne. Ne mogu podignuti prozor već samo ugasiti igru preko task managera. Bez AB se pokrene bez problema.
![]() |
#6478 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Isključi low level hardware access u settingsu ab-a.
![]() |
![]() |
#6479 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Prije par dana igram s ekipom versus na ESL-u i stavim link od war servera na kojem smo trebali igrati u team speak chat. Svi koji su kliknuli na link su automatski logirani u battlelog sa mojim korisnickim racunom. Nekima je cak sve postavke i kontrole unutar igre poslozilo kako ja imam. Meni je pisalo da mi je origin u offline modu jer sam logiran na drugom racunalu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6480 |
Misanthrope
|
|
|
Oglas
|
|