|
![]() |
#6362 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koliko vidim nemam vise stalno "rasuming" 😊 (update za gdr1)
Zadnje izmijenjeno od: Facelessone. 20.08.2014. u 05:28. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6363 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo meni L920 upravo javila da je stigao 8.1 update. Ajd da i to vidimo. Čekao sam redoviti update jer mi se nije dalo zezat s DP-om
#6364 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Dostupan Cyan za Lumia 920 "Croatia - Country Variant".. znaci one kuljene u Tele2 i slobodnoj prodaji ![]() Zasad samo OTA, nema ga jos na NaviFirmu. |
![]() |
![]() |
#6365 | |||
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
https://dev.windowsphone.com/en-US/O...ption_overview Neslužbeni changelog: Citiraj:
Citiraj:
![]() Dobro kaj nisam ništa flashao preko Navifirma, idem ja lijepo downgrade-ati na WP8 pa rokaj na Cyan ![]()
![]() |
#6366 |
Moderator
|
Zasad sve šljaka OK, malo mi je retardiran redizajn photo galerije i ne znam zašto Cortana neće radit. No ionako je ne bi baš pretjerano koristio. :/
#6367 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
Međutim, kad sam htio probati UK Cortanu morao sam skidati language pack za GB, nakon toga je proradila i britanska Cortana.
![]() |
#6368 |
Moderator
|
Baš zato mi je i čudno da ne radi. Jer znam da je za Kanadu u Alpha fazi i jedino kaj moraš napravit je stavit speech na ENG US ili ENG UK http://www.wpcentral.com/activate-co...-and-australia Kad i regiju prebacim na US onda radi, vratim regiju na Canada i nula bodova. No kao što rekoh, nije mi od neke presudne važnosti tak da me ne tangira previše ![]()
#6369 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]() Zaboravio sam reći da trebaš imati WP8.1 Update 1 da bi ti Cortana radila u Kanadi.
![]() |
#6370 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Jučer curi sletio OTA 8.1 na Lumiji 520 na Tele2 mreži... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6371 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Opet ja i problemi sa explorerom. nakon reseta na tvornicke, broj crasheva se smanjio, ali dosao je novi problem - decode error na svakom videu kojeg pokusavam otvorit. Sluzbeni cyan je gore. Ne znam kaj da radim vise...
#6372 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zanima me jel Win 8.1 phone intuitivniji od Androida? Ima li bolje rjeseno pohranjivanje appova izmedju interne memorije te sd kartice? Treba li za upravljanje datotekama dodatni app ili je to rjeseno u sustavu? Jel dovoljno 512mb rama za normalno koristenje za razliku od Androida? Raspitujem se za sestru kojoj android ne lezi bas, a ja se pak uopce ne razumijem u win phone. L630 je zapela za oko. Hvala! |
![]() |
![]() |
#6373 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1. osobno mislim da je droid nešto intuitivniji od WP-a, ali to je moje osobno mišljenje 4. 512Mb je sasvim dovoljno jer je hardverski daleko manje zahtjevniji od Androida
#6374 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
Minus je u tome kad radim na nekom Androidu instinktivno isprobavam svajpati sve živo pa se razočaram ![]() 2.) WP8.1 je sredio appove na SD kartici IMHO bolje nego Android. 3.) Imaš službeni app zvan Files te uz neke novije modele dolazi predinstaliran (modele koji dolaze sa Update 1, vjerojatno od HTC-a One nadalje) L630 je izvrstan mobitel, osobno smatram daleko bolji od Androida u tom cijenovnom rangu.
![]() |
#6375 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Narušava li se jamstvo stavljanjem DP-a? Formalno to nije nikakvo rootanje ili slično, već instalacija službene aplikacije i update mobitela.
#6376 |
Moderator
|
#6377 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
uglavnom, stav Mobisa (Nokia servisa) je da se ne gubi... al svakako, ako i flashas DP, mozes se vratit na sluzbeni FW preko Nokia Software Recovery Tool-a (u slucaju potrebe tj. reklamacije)... znaci mozes slobodno puknit DP i vratit se na sluzbeni FW, ako ti se DP ne svidi (ili ako saljes na servis) ![]() jedini drawback je sto pri vracanju na sluzbeni FW gubis sve podatke na mobu (pa moras radit backup/restore) ![]() edit: ako imas Samsunga, procedura je slicna.. neko je linko, prije par strana, proceduru za vracanje na sluzbeni FW... za HTC ne znam :/ Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 20.08.2014. u 20:13. |
|
![]() |
![]() |
#6378 |
Omicron Alpha resident
|
Napravih restore na WP8, dignuo na Cyan i stavio Update 1. Usrah se kad je Nokia Recovery Tool instalirao OS. Odem sa kompa na 2 minute, vratim se natrag i vidim BSOD na kompu i crveni ekran na mobu. Srce me strefilo ![]() USB driver je uzrokovao BSOD ali od druge je sve prošlo kak spada. My work is done. ![]()
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 20.08.2014. u 20:30. |
![]() |
![]() |
#6379 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ativ S je u pitanju. Poslao sam mail na Links (gdje je kupljen), pa ću vidjeti - oni će me vjerojatno preusmjeriti na Europatrade. Nije problem za backup/restore, evo baš sam ga danas hard resetao jer mi se nakupilo u System preko 8GB sranja, a to ne mogu očistiti... Evo sad je na 2.5GB Kontakti su syncani preko Live accounta, fotke i ostalo imam na SD kartici, aplikacije reinstaliram, par settingsa se mora poštelati nanovo, no vrijedi mi "čišćenja" memorije ![]() Danas sam bio "na rubu" da ga stavim, ali sam odlučio još malo pričekati ![]() Nisam baš vičan petljanju s firmwareima i sl., no dobro je znati da postoji slamka spasa ako nešto pođe po zlu. Službenoj verziji ni traga ni glasa ![]()
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 20.08.2014. u 20:39. |
|
![]() |
![]() |
#6380 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Može mala pomoć za nooba. (pojma nemam o Windows Phone OS-u) Evo danas sam napokon kupio Lumiu 625 i prije vikenda se neću baš pozabavit sa njom. Molim vas za početak par odgovora i preporuka za bespaltne aplikacije: 1. File manager (nešto jednostavno za ulazak u datoteke, SD karticu i slično) - očito je Files dobar? 2. Dali postoji tapatalk za pregledavanje foruma? 3. Gmail aplikacija? 4. Nešto kao "market" odnosno Play store za aplikacije? Hvala za sad.. |
![]() |
![]() |
#6382 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() 3. Odi u email+accounts i namjesti google racun
![]() |
#6383 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#6384 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Za prvo postoji,al ne koristim,pa ce ti drugi preporuciti,tapatalk postoji,upravo pisem preko njega.Gmail imas,doduse nesluzbene aplikacije,ali normalno radi.Market ili trgovinu ces pronaci u meniju mobitela ili mozes preko kompjutera "daljinski" poslati aplikacije na svoj mob. |
![]() |
![]() |
#6387 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Ak se wp pokaze boljim, ko zna, mozda i ja doletim vama ![]() Moram te razocarat, al android je po tom pitanju puno bolji... |
|
![]() |
![]() |
#6388 |
Premium
|
Gdje ima za ispipat L625 uživo, da vidim malo ekran i tak to, u Zg?
#6390 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |