Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.08.2013., 16:59   #6301
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
može netko pomoć mi napravit hellfire ring, da se ne jebem bezveze s uberima, na MP10 netko tko može roknut te gadove.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/20406776
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2013., 18:12   #6302
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Možete pljuvat do sutra, u odnosu na D3 sve ostale "hack &slash" igre
sve ostale igre tog tipa su kao Dinamo u LP prethodnih godina u odnosu na Real.
Možete me vrijeđat, nazivat trollom i ostalim infantilnim budalaštinama, ali ako je
moja volja da dam i 700 kn za D3 expanziju, to je samo moja i isključivo moja stvar,
nisam dužan se pred nikim pravdati i zaboli me klinac.
Kao i većina tu radim 6 dnevni radni tjedan,imam "normalan" život, dvostruko sam punoljetan i nisam nikakav "balavac i freak, troll".
Meni je jednostavno D3 jedan od vrhova PC gejminga, moje razbibrige u (malo) slobodnog vremena i zaboli me tko o tome što misli.
Ako netko ima sa tim probleme, zaboli me znate već što.
Ne prisiljavam nikog da igra D3, niti me baš briga za to.
Al neki od "napisa" , tj, međusobnog, čak i "kompetitivnog hračkanja", vrijeđanja ljudi koji ga igraju..itd. su samo refleksija nekih frustracije nekolicine budala i živo mi se hebe za njih, ja jedva čekam LOOT 2.0

You go girl!!

picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.08.2013., 19:32   #6303
BELIAL
Premium
Moj komp

BELIAL's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Naravno da nemozes pratiti ekipu po skilu/levelu/itemima ako nemaš ekspanziju....ali meni bi vec i ovo bio veliki pomak da uvedu....daj zamisli da u 10 ranova uspijem dobiti neki item koji mi je bolji od onoga kaj nosim (kojeg sam moram kupiti na AH)......ajme srece

da to je istina, nemogu tako nesto zamisliti, nisam nasao upgrade od kada sam dingao 60, sve sa AH
BELIAL je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2013., 19:49   #6304
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Jao, vec vidim kad najave CE onaj lijepi krasni da ce me zagolicat..dobreno cu morat se potrudit da se oduprem
Staro 22.08.2013., 20:27   #6305
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Uzet, uzet preorder!!! a onda bar još 1000h igranja..
Staro 22.08.2013., 20:45   #6306
praskatonick
Banned
Moj komp

ma kad riješe drop, bit će gušt igrat, meni je sada u kurcu igra jer što god da mi padne ne vrijedi ni kurca. sve što valja na mom liku sam si kupio s AH, to mi je totalni fail. nema uopće ćari igra, kada ti je drop očajan. ovu igru je gušt igrat, baš zbog dropa. odmah si motiviraniji za play čim ti padne nešto dobro, pa odmah nastaviš dalje u nadi da će ti još nešto pasti, a toga u D3 nema. drop u D2 je isto bio loš, ali kad bi palo nešto dobro sva muka bi ti se isplatila, a ovdje 300 sati igre, 200 komada legendarya a s nijednim ne mogu ni jednog lika opremit, već craftat ili stavit na AH u nadi da će mi netko za neku siću kupit.

ali evo, nadam se da će to do kraja godine riješit ovim novim pathcem kojeg su najavili, to bi stvarno podiglo gušt igranja. ovako samo farmaš farmaš i farmaš, a nikad ništa dobro ne padne.
Staro 22.08.2013., 20:52   #6307
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Ako se prisjetite D2 (stalno se vraćamo na njega) niti on baš nije bio rapsodija prije ekspanzije. Nakon ekspanzije i još 2-3 patcha je tek sve sjelo na svoje mjesto. To što smo mi takvu zakrpanu igru igrali od 2005-2012 nas je samo razmazilo

Naravno, i dalje mislim da su iz toga mogli naučiti i potruditi se za nastavak. Što je ono sad, da će biti dvije ekspanzije?
Staro 22.08.2013., 21:45   #6308
praskatonick
Banned
Moj komp

js mislim da bi moglo biti dvije ekspanzije, i nadam se tome, samo da kažem stave neku razumnu cijenu. a ne da nam oderu kožu, ma pokrpat će oni sva ova sranja što su napravili, ali normalno da su ljudi opravdano nezadovoljni, ipak kada neka igra izlazi nakon toliko vremena i očekivanja, očekuje se puno, a oni tek sada krpaju ono što su svi očekivali da će biti dio igre od samog starta.

i živo me zanima taj drop kako će izgledat, kada uvedu taj loot 2.0 ! to bi stvarno moglo popravit dojam o igri osjetno, samo se nadam da će to dobro ispolirat sve prije nego izbace van da nema nikakvih štekanja i propusta već da to bude na korak do savršenstva.
Staro 22.08.2013., 22:18   #6309
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Kako su do sada radili, promjenili 3 sefa razvoja, zaustavili patchanje D3 i nabili sve sta imaju za popravit gameplay u expanziju sta ce doc za godinu dana.

Em ista stvar kao i za SC2, expanzija iste cjene ko original...da se useres od muke.
Da barem srede to sta si rekao, al oni samo muzu pare. Nije ih bilo ni najmanje sram izbacit onakav poluproizvod i onda patchat zajeban gameplay koji je osakacen bio u startu.
Sad jel tu kriv blizz ili activision, nas kao krajnje korisnike ne treba bit ni najmanje briga.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2013., 23:37   #6310
praskatonick
Banned
Moj komp

slažem se, šta nas briga u kakve su se oni probleme uvalili? kupac odnosno igrač, kad nešto kupuje očekuje gotov proizvod, stvarno su nas nasamarili. i još kažu, dobit ćete besplatno 2.0 loot. je kak da ne, pa to je trebalo biti odmah u igri, a ne da čekamo godinu i pol dana, pas vas j. stvarno svašta, od blizarda se očekuje neka ozbiljnost, a na kraju ispadne da neke kompanije koje su još zelene, ozbiljnije pristupe kupcima odnosno igračima nego oni. stvarno žalosno. iako kažem, igra čak i nije loša već je jednostavno prerano puštena u pogon, da nisu imali potrebu ugađat activisionu i fanovima, već to doradit do samog kraja ili kako ja kažem savršenstva onda bi im svi ovdje palčeve stiskali, ovako se svađamo međusobno jel ili nije igra loša. ono što je najgore, sjebali su povjerenje kod hrpe ljudi, i teško će ga tek tako vratit nazad. ali neka, drugo nisu ni zaslužili nego da ih masa ljudi odbojkotira. nitko ne voli, kada ga napraviš budalom.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.08.2013., 23:57   #6311
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Onaj ko je zelen se potrudi da stvori brend i reputaciju. Blizzard to sve ima i da izbace govno kupit ce ga 5 mil. ljudi i oni su toga svjesni..tako to ide valjda
Staro 23.08.2013., 08:53   #6312
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Bas tako, male firme se ubijaju da steknu reputaciju, a velike ne jebu 2% sta se redovito poseru na cijeli playerbase.

Odavno su se ljudi naucili da kupe igru i onda prijavljuju bugove, halo, jesi ti beta tester njima? Ti njima placas da im beta testiras proizvod na kojem oni dizu pare. Koliko je toga prikazano u D3 trailerima prije izlaska, runeovi i tona stvari i onda to nestane.

Nisam primjetio da je blizz izdao obavjest, znate one male feature sta smo reklamirali za igru...e njih, e totalno smo ih makli. Pardon? Jel to nesto kao lazno reklamiranje?

Cijela igra se vrtila oko RMAH, zato nije ni sjena u odnosu na D2. Loot tablice prilagodjene ocajnom sistemu, padaju class specific itemi sa krivim rolovima... totalno neozbiljno. Sad se to skriva iza RNG, a u stvarnosti je sranje.

Svelo se na beskonacno farmanje istog podrucja za astronomsko male shanse da padne item, a jos da uopce ima statse da su imalo korisni.
Balans medju likovima nema ni smisla komentirat, 90% rolalo barbara jer je sprint +ww = omfgwtfwin.

Jedna stvar sta mi je uvijek bila zabavna, WoT ima couner koliko je igraca online, ima i Eve Online, a D3 sta je prodan u milionima primjereka taj broj krije ko zmija noge. Dovoljno da vidim buddy listu, nigdje niko online mjesecima

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2013., 09:31   #6313
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Pa kad nema smisla jedno te isto vrtiti u beskonacno, dobro,ima ali jednom mora dosaditi.

Nekoristenjem AH je jako tesko napredovati u igri, bas radi loseg dropa, znam jer sam igram s 5 klasa (u zadnja dva mjeseca mozda 2 sata ukupno) i kad sam zadnji put odvrtio s barbarom 4 dana u nizu po 8-10sati dnevno i nijedan jedini item da je pao da ista valja, odustao sam od igranja, do iduceg patcha ili ekspanzije.

Meni je Diablo 3 jako dobra igra, samo je drop uzasan, a AH namjerno nezelim koristiti pa dok se drop nepromjeni ja je necu nesto ni igrati, tu i tamo pokrenuti.
Staro 23.08.2013., 14:01   #6314
praskatonick
Banned
Moj komp

da i meni pola "frendova" off line već jako dugo, neki su off line i godinu dana.

stvar je u tome, da ljudi jednostavno nemaju motiva farmat kada ništa ne pada. ko je lud da farma i farma i farma, za 1000 žutih rare, za trilion plavih i sivih, i za 200 legendarya od kojeg možda ponavljam možda jedan valja, i to ne za lika s kojim igraš.

mislim stvarno kakav zajeb od blizarda, ne kažem da je u D2 bio nešto strašno bolji drop, ali trud se isplatio, ovdje se možeš trudit koliko hoćeš sve što valja od itema je na RMAH. i možeš ti farmat bijesomučno, 1000 sati opet ćeš biti na istom. sjebali su igru s time, ali evo ima nade da će to popravit jedva čekam da vidim kako to šljaka, da ne bi bilo po onoj od Wislona end then we double it! a itemi i dalje sranje, bez obzira što je drop pomnožen puta dva.
Staro 23.08.2013., 14:48   #6315
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
..a ovdje 300 sati igre, 200 komada legendarya...
ček ček, ti si u 300 sati igranja dobio 200 legandary-a? Hebate cuk pa ja imam cca 200 sati igranja, 3 (tri) legendary itema sam dobio od kojih su 2 shit, dok je jedan bio dobar za kolegu tj njegovog wizzarda. hmmm
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2013., 17:36   #6316
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
ček ček, ti si u 300 sati igranja dobio 200 legandary-a? Hebate cuk pa ja imam cca 200 sati igranja, 3 (tri) legendary itema sam dobio od kojih su 2 shit, dok je jedan bio dobar za kolegu tj njegovog wizzarda. hmmm

ma to ti je sreca i nist drugo, igram/igrao hardcore s WD, do levela 60 sam dobio najmanje 10-tak legendarnih, sve mali leveli, mislim 52lvl najjaci predmet koji mi pao

na softcore s 5 klasa ako sam ukupno dobio 5 legendarnyih do lvl60, nisam vise
Staro 23.08.2013., 17:42   #6317
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Dajte mi recite, ima li netko problema sa FPS dropom još uvijek? Meni na Rakkis crossingu kad se dođe do onog dijela s vatrom počne štekati za nevjerovati, još kad rulja bude na tom mjestu, jao. 12FPSa kaže ingame brojač...

Promijenio sto grafičkih drivera, windowsi su bili nedavno reinstalirani, niš ne pomaže :/
Staro 23.08.2013., 19:10   #6318
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
neda mi se guglat tvoju konfu.....ali uglavnom to je normalno...i meni se redovito događao fps drop dok sam igrao....i kolko sam vidio po netu isto ekipa ima takvih problema...
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2013., 19:13   #6319
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

i5 760 8GB 7850 2GB SSD, uglavnom, čini se da ima veze sa relacijom driveri zvučne - driveri HDMI zvuka. Prije na 4850 kartici mi se nije događalo to, a sad moram na bar 64 kanalni zvuk staviti u opcijama igre...

I dalje kad bude rulja, bilo gdje, padne FPS drastično. Ko da igram Crysis 6.
Staro 23.08.2013., 19:23   #6320
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
i5 760 8GB 7850 2GB SSD, uglavnom, čini se da ima veze sa relacijom driveri zvučne - driveri HDMI zvuka. Prije na 4850 kartici mi se nije događalo to, a sad moram na bar 64 kanalni zvuk staviti u opcijama igre...

I dalje kad bude rulja, bilo gdje, padne FPS drastično. Ko da igram Crysis 6.
neznam s čim ima točno veze...ja znam da nisam imao fps dropove dok nije došao jedan od pečeva...odonda mi se to događa i koliko vidim vecini se to događa.....tako da je to feature koji pripisujem blizzardu
Staro 23.08.2013., 21:26   #6321
praskatonick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova

dobio sam sigurno toliko, jer mi svaki dan padnu dva tri. a igram skoro svaki dan već godinu dana, dakle sam si zbroji.

mp7 igram, sada kad sam napravio hellfire ring mp6.

sranje su itemi, tu sam najviše razočaran od igru. RMAH je uništila draž igre, meni je neopisiv gušt kad ti dropa nešto dobro, a kažem ti nije mi jedan jedini item dobri još pao a imam i preko 300 sati igre, jer sam i s ostalim likovima prešo igru. dakle, stvarno jedno veliko razočaranje. sumnjam da će išta bolje biti, kada i dođem do tog famoznog paragon 100 levela. trenutno sam 84.
Staro 23.08.2013., 21:28   #6322
praskatonick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Dajte mi recite, ima li netko problema sa FPS dropom još uvijek? Meni na Rakkis crossingu kad se dođe do onog dijela s vatrom počne štekati za nevjerovati, još kad rulja bude na tom mjestu, jao. 12FPSa kaže ingame brojač...

Promijenio sto grafičkih drivera, windowsi su bili nedavno reinstalirani, niš ne pomaže :/

meni je fps dobar, mislim dobar ne vidim koliki je al ja taj rokis crosing prolazim sasvim fino, dapače ide mi glađe nego neki drugi djelovi acta 3. ne znam jel to do grafičke, ili do internet veze, ali stvarno ne osjećam taj problem s fpsom na tom djelu, čini mi se da idem jednako brzo ko i na onim ostalim djelovima acta 3.

btw, kakav program ste vi instalirali za gledanje tog FPS(da mi stoji gore u kutu dok igram info o tome)? jel ima koji besplatan, jer ove neke moram platit koliko sam skužio.
Staro 23.08.2013., 21:43   #6323
fedaykin
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
btw, kakav program ste vi instalirali za gledanje tog FPS(da mi stoji gore u kutu dok igram info o tome)? jel ima koji besplatan, jer ove neke moram platit koliko sam skužio.
Options > Key Bindings > pa skrolaj malo do System i Toggle Framerate Display, pa si stavi što hoćeš, mislim da je F4 bilo default.
fedaykin je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2013., 22:37   #6324
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor fedaykin Pregled postova
Options > Key Bindings > pa skrolaj malo do System i Toggle Framerate Display, pa si stavi što hoćeš, mislim da je F4 bilo default.
Ili jednostavnije Control + R unutar igre
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2013., 23:38   #6325
fedaykin
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Ili jednostavnije Control + R unutar igre
Eh, da, bilo nekad, ali sam promijenio i zaboravio što je bilo po defaultu

Anyhow, jel netko čitao tj. ima li nekih naznaka što će biti s uberima, organima, ključevima, demonic essencima...
Btw. evo Josh Mosqueira obavio još jedan interview
fedaykin je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2013., 23:52   #6326
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Možete pljuvat do sutra, u odnosu na D3 sve ostale "hack &slash" igre
sve ostale igre tog tipa su kao Dinamo u LP prethodnih godina u odnosu na Real.
Možete me vrijeđat, nazivat trollom i ostalim infantilnim budalaštinama, ali ako je
moja volja da dam i 700 kn za D3 expanziju, to je samo moja i isključivo moja stvar,
nisam dužan se pred nikim pravdati i zaboli me klinac.
Kao i većina tu radim 6 dnevni radni tjedan,imam "normalan" život, dvostruko sam punoljetan i nisam nikakav "balavac i freak, troll".
Meni je jednostavno D3 jedan od vrhova PC gejminga, moje razbibrige u (malo) slobodnog vremena i zaboli me tko o tome što misli.
Ako netko ima sa tim probleme, zaboli me znate već što.
Ne prisiljavam nikog da igra D3, niti me baš briga za to.
Al neki od "napisa" , tj, međusobnog, čak i "kompetitivnog hračkanja", vrijeđanja ljudi koji ga igraju..itd. su samo refleksija nekih frustracije nekolicine budala i živo mi se hebe za njih, ja jedva čekam LOOT 2.0
Ahahah, nikad nisam razumio ljudi koji imaju potrebu pravdati se drugim članovima foruma. Mislim čemu. Ali da, reci ti njima. Ja ne znam koji vrag stalno prigovaraju tom D3 kako ne valja,a čovjeće odeš u banku, uzmeš nenamjenski kredit i fino opremiš lika- još ti i blizzard ubaci grijani sic dok igraš. Pogotovo sada s ekspanzijom, ovo će biti ludilo. Evo noćima ne spavam ljudi moji, mislim si " pa kako će biti dobar taj novi expansion za D3" i tako mi dođe jutro.
Fkt ljudi nije uredu, i čovjek dobro kaže. Ma da košta tisuću eura , opet bi dao za igru, a za opremanje lika dižem kredit u švicarskim francima. I još jedna stvar- ne postoji niti jedan RPG u povijesti koji može stati u istu rečenicu s D3, to se isto slažem. Pa evo, da su kupujem na karticu stvari za lika. Pa ljudi, tko to može platit'?
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2013., 23:54   #6327
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
alt + F4.

I vi isto ste pacijenti i ne znate trolat više, razočaran sam =(
Staro 24.08.2013., 09:37   #6328
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
alt + F4.

I vi isto ste pacijenti i ne znate trolat više, razočaran sam =(
Nemoj tako zajebavati ljude, još to stvarno napravi, i ako igra hardcore ode lik
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2013., 11:03   #6329
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

hahah nisam ni skužio.....da bude stvar bolja ja sam mislio ctrl-c napisati pa sam se suzdržao u zadnji tren
Staro 24.08.2013., 15:56   #6330
praskatonick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor fedaykin Pregled postova

stavio sam si F4, ma odličan mi je FPS, gotovo cijelim putem na raking crosing mi u desnom donjem kutu 100 fps-a, čak sam jednom zgodom vidio 116.

par puta mi je bilo 90 i nešto sitno, ali uglavnom ispod 90 ne pada fps.

jedino na actu 1, whepping holow mi je niži od 70-90 se kreće. uglavnom jako zadovoljan, nisam ni znao da imam tako visok fps. svi govore da je 60 poželjno, a ja derem osjetno iznad toga.

hvala na uputama.

ps- evo nakon još jedno runa po ranking crosu, čak mi se kreće na pojedinim djelovima 130-140 fps-a. može biti da je do grafičke, vama što imate slabiji fps, jer meni stvarno glatko ide. nema razlike u odnosu na ostatak acta 3.

Zadnje izmijenjeno od: praskatonick. 24.08.2013. u 21:17.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno