|
![]() |
#6271 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Koristim original HTC auto punjač, do sada je punio sve mobitele koje sam stavio na njega bez problema (samsung i HTC), i mogao je voziti navigaciju na sebi, mobitel bi se više punio nego praznio. Možda to više nije nešto bitno, ali bilo je kada sam imao HTC Desire. Kineske kopije nisu mogle napuniti mobitel tolko koliko je mogao on povući kada radi ekran i gps. |
![]() |
![]() |
#6272 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ma mislio sam da postoji neka firma koja radi punjače, ali da je specializirana baš za to i da su u tom najbolji. Nešto kao Samsonite za kofere, Lock & Lock za kutije za hranu, Tag Heuer za satove ili Sennheiser za slušalice. Dakle htio bi takav microUSB punjač koji ima lifetime ili 10 year warranty, jer firmi koja ga je proizvela nikako nije u interesu da se ikad pokvari. Zaštite sam naveo zato što nikad ne znaš kakve su instalacije tamo di spajaš punjač, pa da ga to spasi da ti ne rikne u nedjelju na lokaciji bogu iza nogu. Pošto je microUSB danas standard bilo bi zgodno imati jedan žilavi "smartcharger" na koji se uvijek možeš osloniti.
|
Oglas
|
|
![]() |
#6273 |
Guest
|
Djizus. Pa pričamo o glupom punjaču ![]() |
![]() |
#6274 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Android mobiteli
Auto punjač od Griffina sa dual usb priključkom. Samsung , Sony , HTC i Apple punjači pune bez problema na Iphone i GNex. Htc ima dobre auto punjače ali krepaju kad se koristi tanki kabel tj. manje presjek
__________________ |
![]() |
![]() |
#6275 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Zna li netko kako da vratim stock rom na huawei y300.Ima na bug forumu uputstvo koje sam slijedio kad sam isao rootat,a sad sam zapeo skroz.Sad bi nazad na stock jer otkad sam stavio ovaj custom zvuk od zvucnika mi je slabiji? I da,ako netko zeli mob dajem ga za 500kn ovakvog sa custom romom jer nemam zivaca se vise zezat s tim,star je 3 mjeseca i bez ogrebotine
#6276 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Ja nisam probao jer nemam taj mob. |
|
![]() |
![]() |
#6278 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pojavili se screenovi KitKata kao i neke od novosti kojih će biti u njemu http://blog.gadgethelpline.com/andro...tkat-hands-on/
#6279 |
Premium
|
A da se vratite na temu? Nije mobitel, već igraća konzola, ali je na Androidu. Ouya dolazi u Europu. Predviđena cijena oko 100 EUR http://www.gamasutra.com/view/news/2..._in_Europe.php
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 04.10.2013. u 07:01. |
![]() |
![]() |
#6280 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
znači da bude kod nas oko 1000kn a radije dam još nešto gore i uzmem rabljeni xbox 360, ps3 ili wii |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6281 |
Premium
|
A cijene igrica? Uračunaj i njih u kalkulaciju, pa ti Ouya možda ispadne ultra jeftina.
#6284 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Novi androidi, nazalost samo u Japanu... |
![]() |
![]() |
#6285 |
Premium
|
Još malo Nexusa 5 https://plus.google.com/116452280548...ts/gBu2KJUp891
#6286 |
Guest
|
Odličan potez http://www.tomsguide.com/us/google-s...ews-17676.html |
![]() |
#6287 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Poprilično dobar popust za Samsung galaxy S3 samo je problem sto salju samo u SAD http://www.wirefly.com/android-phones/?r=androidpolice2 |
![]() |
![]() |
#6289 |
Premium
|
Trebam preporuku za neki entry level smartphone, ali obavezno mora biti NOVI IZ DUĆANA ili u Simpa/BonBon prepaid paketu. Jedini uvjeti su da se može koristiti kao mobilni hotspot i mobilni storage, pa bi bilo poželjno da prima microSDHC od 32 GB ili više. Sve ostalo je nebitno ukoliko diže cijenu uređaja. Cilj je proći što jeftinije. Preferiran brand je Samsung, ali sve opcije su otvorene. Pomagajte!
I LIKE TO WALK ALONG THE BEACH WITH A RAGING HARD ON. IT'S FUNNY TO SEE THE REACTIONS. ![]() Zadnje izmijenjeno od: The Man. 11.10.2013. u 13:00. |
![]() |
![]() |
#6291 |
Premium
|
Zar nema ništa povoljnije? Imam već dobar primarni mob (Galaxy Note), a ovo kupujem za gore navedene namjene i da mi posluži za pozive/poruke kad se nalazim na području gdje Vip nema normalan signal.
#6294 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
#6295 |
Premium
|
#6297 |
Premium
|
I N5 je flagship pa neka takva bude i cijena. Nažalost, bojim se da će ona kao takva biti dosta neatraktivna. EDIT: nakon tableta, Amazon ulazi i na tržište mobitela http://www.theverge.com/2013/10/15/4...e-amazon-phone
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 16.10.2013. u 07:50. |
![]() |
![]() |
#6298 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Alcatel One Touch Idol - integrirana baterija
Kažu da mobitel ima nekakvu integriranu bateriju. Šta kad baterija crkne? Mobitel u smeće? Zanima me jel netko ima iskustva s mobitelima s takvim baterijama? |
![]() |
![]() |
#6299 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
kakve veze ima hoce li baterija crknut ili nece..imas garanciju! to jedino znaci da baterijj nemozes vadit iz mobitela bez malo vidanja,nema onaj poklopac kao neki mobiteli! uostalom...iphone ima inregriranu bateriju,nisam bas cuo da su krepavale! |
![]() |
![]() |
#6300 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hmm ja sam se nadao da će nastaviti sa jeftinijim mobitelima i rušiti cijenu ovim skupim brandovima ali vraga oni odoše na tamnu stranu - ništa onda ćemo se okrenuti kineskim koji su sve jeftniji i bolji ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|