Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.08.2013., 23:44   #6271
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Čekaj, ljudi stvarno misle platit još 300 kuna da bi nakon 2 godine dobili igru kakva je trebala bit kod originalnog releasea?

realno, meni jedino nisu jasni igrači WoW. pa tu se svaki jebeni mjesec kešira lova, Diabla platiš 100 eura za pun kurac sati igre. i to s ekspanzijom. meni osobno je i dalje ova igra u svom žanru broj jedan, ali činjenica je da su neke stvari zajebali, i da po meni nisu igru trebali izbacivat van dok to sto posto ne bude gotovo proizvod. ovako tek sada godinu i pol dana nakon, dobivamo najave da će igra za jedno pola godine biti ono što je trebala biti na početku, kao i to da će ekspanzija biti zanimljiva. a realno trebali su čekat još godinu dana da je do kraja ispoliraju i stave sve što treba u nju, i onda barem dvije godine razmaka do ekspanzije ovako sve rade zbrda zdola. a čini mi se samo zato jer hoće ugodit igračima što prije, a tako se to ne radi, neka ljudi čekaju pusti ih nek se prže na vatri pa kada igra nudi ono što se od nje i očekuje onda release.

no dobro, ako sve na kraju isprave, a ide u tom smjeru da će ispravit sve ono što su zakenjali neću im više kritike sipat.
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2013., 01:20   #6272
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Naravno svatko ima pravo sam odlucit sta ce sa svojim novcima, ali dati 150-300 kuna za jednog novog lika...wtf? i eventualno nekakav novi act, drugaciji surrounding.

Primjer a) HON / DOTA2- svakih par tjedana izadje patch sa jednim ili vise novih likova sa svojim posebnim skilovima i animacijama i efektima

primjer b) POE / TL2- pravi end game sa random generiranim mapama

Sve igre osim TL2 su besplatne (a ta je koliko, 5 dolara?)

Osobno bih se osjecao kao idiot da dam tolke pare za ustvari nista novo.. Blizardu vise nedam crno ispod nokta, dabogda propali
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.08.2013., 03:16   #6273
praskatonick
Banned
Moj komp

po meni, ekspanzija u vrh glave 200 kn može bit, jer je samo jedan lik i samo jedan novi act. realno, to ne bi ni toliko trebali naplatit, kad se uzme u obzir da su ljudi 55 eura dali za original, dakle u vrh glave nekih 20-30 eura bi ekspanzija smjela bit. sve iznad toga, je pljuavanje u facu svim fanovima ove igre. a boga mi, ne igra se samo radi novca već i gušta, pa neka i o tome malo vode računa.
Staro 22.08.2013., 07:48   #6274
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ti ko da s marsa padaš..kakvih 200 kuna, 10 eura ili 3 kikirikija? Pa zna se kako se kreću cijene blizzardovih ekspanzija...300 kuna i to je to...

Jesi ti ikad igrao wow? Nemoj molim te ni uspređivati contente od jednog i drugog, jer je to smješno....istina platiš wow ali zato i nekog boga dobiješ....čovječe da dan ima 48 sati nebih stigao sve napraviti u wowu kaj si zacrtam

S tim da koliko su razvijali diablo 3, da nakraju izabace ovakav poluproizvod di ekipa čeka novi patch da bi imali volje igrati...

Nemojte ljudi biti smješni....dajte malo cijenite svoju lovu...i ja dajem da se razumijemo puno para na svakakve gluposti ali barem znam da su gluposti...
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2013., 08:02   #6275
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Da, spominjanje wowa u kontekstu da se placa i da je to lose..pa to je po meni najbolja stvar, ako ti se svida igra, bilo koja, pa da je nogomet ili wow, i placas ju mjesecno al zato bogami svaki patch bude ko ekspanzija, i tko voli nek izvoli, ko nece placat nek igra nesto drugo. Da diablo ima mjesecnu pretplatu ako nista bar bi izdavali novi content preko peceva i nebi ju zapustili ko kako je sad.
Staro 22.08.2013., 08:10   #6276
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Upravo to....čovječe jedinicu sam igrao sve dok nije izasla dvojka, 2000g....a dvojku sam igrao aktivno negdje do 2004-2005......a ovaj poluproizvod nemam volje igrati vec nakon godine dana i onda mi ovi majstori propagande pricaju kako je to sve odlično....za poludit
Staro 22.08.2013., 08:24   #6277
BELIAL
Premium
Moj komp

BELIAL's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Kupit cu exp cisto zato sto se nadam da ce bit ono sto je D3 trebao bit od pocetka, loot 2.0, paragon 2.0 i loot runs bi to mogli ostvarit, al vjerovatno ce samo oept bit razocaranje

A ima nekih stvari kao Mystic koji su bili najavljivani za D3 pa su odustali jer "nije bilo potrebe" iliti "moramo nesto sacuvat da ljudi kupe exp"

ko da isti ljudi nisu radili D2 i exp i nisu naucili sve pogreske na tome (ah da, nisu...)
BELIAL je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2013., 08:36   #6278
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Evo 10 min gameplay videa...

izgleda jebeno...

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=PsgUzcAAuUQ
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2013., 08:47   #6279
fedaykin
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor BELIAL Pregled postova
Kupit cu exp cisto zato sto se nadam da ce bit ono sto je D3 trebao bit od pocetka, loot 2.0, paragon 2.0 i loot runs bi to mogli ostvarit, al vjerovatno ce samo oept bit razocaranje)
Nećeš morati kupovati expanziju samo radi toga, to ce biti dostupno ranije. Potvrdili blue postom na forumu a najvjerojatnije patch dolazi nakon Blizzcona u studenom.
Tak da i oni s D3classicom će moći dobiti ono što su trebali godinu i pol ranije.

A sad što se tiče cijene, Blizzard= 299kn sve ostalo su puste želje.

WoW je kategorija za sebe a i u D3 se moglo zaraditi kao što je netko gore već napisao, i ja sam si vratio uloženo i to davno i bez neke muke. Sad još samo treba rasprodat' sve što se nakupilo viška
fedaykin je online   Reply With Quote
Staro 22.08.2013., 10:03   #6280
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor fedaykin Pregled postova
Tak da i oni s D3classicom će moći dobiti ono što su trebali godinu i pol ranije.
Ajde, to je već nešto
Interpol je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.08.2013., 11:57   #6281
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Strašno.. Sa onim legendarnim oružjem za Wizza iz videa ću imati 3mil dps..
Jedva čekam..
Staro 22.08.2013., 12:12   #6282
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
da se kopiram sa "drugog" foruma, u vezi Loot 2.0

mene zanima kako oni misle ukombinirati Loot 2.0 u kojem su itemi lvl70+ ,ako je trenutni char lvl cap na 60?
čemu onda uopće dizanje cap-a na 70 lvl u ekspanziji? za veći e-penis? da ljudi odigraju još 10 sati više?

imho , bilo bolje da patchem naprave nešto ala Loot 1,5. , "dorade" dropove zasada tako da imaju smisla, class specific.
i da ubace koji mod u igru , nešto tipa "ograničeni" softcore/hardcore bez AH=nazovimo ga recimo Clean Mod

tako da recimo u startu pri izboru lika možeš birati, ili igrati sa AH ili bez , odabereš tu Clean verziju ,na koji bi ubacili Ladder.

jer i sad se to "može", ali je sustav RNG-a takav da je stvarno teško igrati bez da ijednom ne potražiš i kupiš nešto na AH.

tako bi zadovoljili i one koji su za i protiv AH ,a i one koji drukaju za Ladder sistem
Staro 22.08.2013., 13:57   #6283
praskatonick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Ti ko da s marsa padaš..kakvih 200 kuna, 10 eura ili 3 kikirikija? Pa zna se kako se kreću cijene blizzardovih ekspanzija...300 kuna i to je to...

Jesi ti ikad igrao wow? Nemoj molim te ni uspređivati contente od jednog i drugog, jer je to smješno....istina platiš wow ali zato i nekog boga dobiješ....čovječe da dan ima 48 sati nebih stigao sve napraviti u wowu kaj si zacrtam

S tim da koliko su razvijali diablo 3, da nakraju izabace ovakav poluproizvod di ekipa čeka novi patch da bi imali volje igrati...

Nemojte ljudi biti smješni....dajte malo cijenite svoju lovu...i ja dajem da se razumijemo puno para na svakakve gluposti ali barem znam da su gluposti...

ja govorim šta bi trebali napravit, jer to ne vrijedi 300 kuna. kao što ni WoW ne vrijedi pretplate, ali kad ste vi tako jako mudri samo ih plaćajte i financirajte njihove pohlepne guzice.

igrao sam WoW dok je bio ono što je trebao biti, a to je Frozen Trone itd. od kad su krenuli na ovo MMORPG sranje, nisam ga ni tako i nema tih para ni kvalitete igre, za koju ću ja plaćat mjesečnu pretplatu, nisam ovca.

isto tako, malo previše kenjate po D3. ne znam kako samo imate obraza reći, da je igra dosadna. daleko od toga, da ima nekakvih ludih novih sadržaja u odnosu na 2ojku, ali nije dosadna sigurno. ima se tu šta za radit, i provest minimalno 500 sati isprijed nje, što je za 400 kuna i više nego ok. koliko si uložio u igru, toliko si i dobio. da ne govorim o ovom fanaticima, što su zaradili preko igre i osjetno više od 400 kuna, prodavajući iteme na RMAH. prema tome, manite se ćoravog posla, i pripremite pare za ekspanziju jer koliko god kenjali, bez blizardove igre ne možete.
Staro 22.08.2013., 13:59   #6284
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Sto se to ima za radit kad dodes lvl 60 u D3?

I pestani kenjat po wowu kojeg vidim nisi ni igrao, trollas.
Staro 22.08.2013., 14:08   #6285
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Frozen Throne nema veze s WoWom. Nemam šta branit WoW jer sam istog mišljenja da mjesečna pretplata na igru nema smisla, ali je apsurdno spominjat Warcraft3 i uspoređivati ga s WoWom.

Kako stvari stoje kupit ću ekspanziju iz istog razloga zbog kojeg sam i d3: igrat ću ga jer mi je zabavno potrošiti sat vremena na klanje. Iako se slažem s manjkom sadržaja igre, jebiga, ipak je D3 jedina igra koju stvarno zaigram i mogu ju uvijek odigrati dok kad jednom prijeđem npr bioshock, nemam više što raditi
Staro 22.08.2013., 14:13   #6286
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
ja govorim šta bi trebali napravit, jer to ne vrijedi 300 kuna. kao što ni WoW ne vrijedi pretplate, ali kad ste vi tako jako mudri samo ih plaćajte i financirajte njihove pohlepne guzice.

igrao sam WoW dok je bio ono što je trebao biti, a to je Frozen Trone itd. od kad su krenuli na ovo MMORPG sranje, nisam ga ni tako i nema tih para ni kvalitete igre, za koju ću ja plaćat mjesečnu pretplatu, nisam ovca.

isto tako, malo previše kenjate po D3. ne znam kako samo imate obraza reći, da je igra dosadna. daleko od toga, da ima nekakvih ludih novih sadržaja u odnosu na 2ojku, ali nije dosadna sigurno. ima se tu šta za radit, i provest minimalno 500 sati isprijed nje, što je za 400 kuna i više nego ok. koliko si uložio u igru, toliko si i dobio. da ne govorim o ovom fanaticima, što su zaradili preko igre i osjetno više od 400 kuna, prodavajući iteme na RMAH. prema tome, manite se ćoravog posla, i pripremite pare za ekspanziju jer koliko god kenjali, bez blizardove igre ne možete.
Znači ukratko nisi igrao wow , pa si samim time nekompetentan da se o tome raspravljamo .Ok pošteno, takionak ovdje nije tema wow...ajmo na đavla.....

Imam obraza i ponovo cu reci, MENI je D3 nakon nekih 350-450 sati igre (znam da je to sića pogotova ako nemaš milijun sati) dosadan, monoton, nezanimljiv i osim štancanja PL nema se kaj tu za raditi....

Svaka čast ekipi kojima je diablo zanimljiv i kvalitetan proizvod....Jel sad ok?

p.s ne uspoređivati frozen throne i wow...ispadaš smješan
Staro 22.08.2013., 14:28   #6287
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Diablo 3

Da se mene pita (a ne pita se naravno) svaka igra moze imat pretplatu. Jer ono sto placas i dobijes. Da ovaj gore sto pojma nema o wowu ide ga spominjat, da zna da ti u tjedan dana nemozes obavit 40% stvari koje se nude, onda bi znao za sta se mjesecno placa 10ak eura. Al ovo nije wow topic i nema smisla raspravljat o njemu, a jos manje s nekim ko blage veze nema nego samo trabunja. Nazalost stanje u gaming industriji je takvo da se samo gleda zarada, pa onda kad je vec tako, nek mi naplate, al nek mi i daju (kao sto mi wow daje svakim patchem)
Staro 22.08.2013., 14:53   #6288
praskatonick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
Sto se to ima za radit kad dodes lvl 60 u D3?

I pestani kenjat po wowu kojeg vidim nisi ni igrao, trollas.

pa nisam igro, ali znam da je sranje. a ti ko njegov fan, ne možeš ni biti realan. da mi ga dadnu za 200 kuna, onda bi ga igrao, ali da ću mjesečno davat 100 kuna, ej u vrijeme najgore krize u svijetu i kada ljudi kopaju po smeću i traže plastične boce, nema teorije. kada budemo imali standard SAD i EU, možda, ponavljam možda do tada doviđenja pretplate i ostale igre s pretplatom.

što se tiče diabla, ne kažem da je sad nešto pretjerano zanimljiv, ali u svom žanru ima svega par igara koje mu mogu parirat, i šta bi vi još? njega treba uspoređivat s igrama, koje su sličnog tipa a ne s igrama koje nemaju nikakve dodirne točke, npr vi ste tu prvi spomenuli taj WoW, a pošto se ja volim svađat i trolat, naravno da vam nisam ostao dužan. papci jedni.
Staro 22.08.2013., 14:54   #6289
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Isto tako sam zaboravio napisati.....ako ce loot 2.0 i paragon 2.0 i loot runovi biti dostupni u vanilli diablu zasto bih uopce kupovao expansion? Onak 300 kuna za jednog lika i jedan act a diablo je bio koliko ono? 450 kuna sa 5 likova i 4 acta ?

Ajme meni majko mila

:facepalm

Ali eto da nebih samo pljuvao po diablu....apsolutno podrzavam i svidja mi se ovo uvođenje ovih stvari u vanillu.....kad vec nisu bili to u stanju napraviti u zadnjih milijun godina :P
Staro 22.08.2013., 14:59   #6290
praskatonick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Znači ukratko nisi igrao wow , pa si samim time nekompetentan da se o tome raspravljamo .Ok pošteno, takionak ovdje nije tema wow...ajmo na đavla.....

Imam obraza i ponovo cu reci, MENI je D3 nakon nekih 350-450 sati igre (znam da je to sića pogotova ako nemaš milijun sati) dosadan, monoton, nezanimljiv i osim štancanja PL nema se kaj tu za raditi....

Svaka čast ekipi kojima je diablo zanimljiv i kvalitetan proizvod....Jel sad ok?

p.s ne uspoređivati frozen throne i wow...ispadaš smješan

gle, ja poštujem vas i vašu želju da dokažete nama da je igra sranje.

ali ja samo želim reći to, da ipak nije toliko loša koliko vi pričate, a i sam sam kritičan prema tome što nema offline moda što je uvedena RMAH, što nam nisu napravili 6 actova a ne 4, ja sam najozbiljnije očekivo više actova. jednostavno, štedljivi su na nama i ne daju baš previše sadržaja za uložene pare. i to sam otvoreno krtizirao, ali generalno gledano igra nije fail a vi tvrdite da je. ja se s time ne mogu složit, pogotovo ako sada ubace ovaj loot 2.0 i neograničen paragon level ne možeš reći da neće biti izazovno igrat, evo meni je glavna mana igre ta šta je drop očajan, palo mi je 200 legendarya nijedan nije valjo za nijednog lika, to je glavni propust igre. ne igram igru 500 sati, da mi ne padne ni jedan dobar drop!!!!!!

ali evo to govore da će popravit pa ćemo vidjet, isto tako ne želim si opremat lika preko RMAH već preko igre, kada igram da mi nešto samo od sebe dobro dropne. a baš zbog te RMAH, i je tako loš drop pretpostavljam. isto tako itemi, rečeno je da će biti podešeni i poboljšani u odnosu na ovo što sad imamo, i stvarno to dobro izgleda ako je sudit po onome što je blizard izbacio neki dan. siguran sam da nakon tog novog patcha, s lootom 2.0 i ostalim contentima igra više neće biti dosadna gotovo nikome, i fail je kao što sam reko što nas to sve nije dočekalo odmah na početku, a nije samo zato jer su brzali da ugode fanovima koji su ih nestrpljivo davili da što prije izbace igru, i onda dobiješ ovo što smo mi dobili, polovni proizvod koji će tek nakon godinu i pol dana biti dovršen proizvod.
Staro 22.08.2013., 15:03   #6291
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Citiraj:
pa nisam igro, ali znam da je sranje. a ti ko njegov fan, ne možeš ni biti realan.
Evo tu napustam raspravu svaku daljnju. Ti si znaci fan svake igre koju igras? Ti si tu dokazao koliko si zatucan. Ja love imam, i za 500kn da je pretplata. Kakvi su standardi ne zanima me, igranje je skup sport (pc je skup sam po sebi + igre).

Ubiti vjerojatno imas 13 godina pa necu dalje se trosit. Kupi si 10 metara materijala za štrikanje, nisam nikad strikao ali znam da je super!

Kako znas da je sranje ako nisi igrao? Molim odgovor na ovo pitanje, ali vjerojatno ces ga zaobici.
Staro 22.08.2013., 15:07   #6292
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Citiraj:
i pripremite pare za ekspanziju jer koliko god kenjali, bez blizardove igre ne možete.
Ko je fan sada? Malo se sam sa sobom dogovori, pa onda prosipaj isprazne mudrolije.
Staro 22.08.2013., 15:34   #6293
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Dame i gospodo molim pogledajte ovu sliku

http://i.imgur.com/TfoNygI.jpg?1

Khm...Dakle tu vidimo shemu sto ocekivati u ekspanziji, oh wait!
Pa to su stvari koje su izrezane iz oriđiđi igre is sad se pojavljuju kao 'nove' stvari u eskpanziji.
Kao sto slika kaze jeste se zapitali kako igra koja je 7 god u developmentu ima tak malo sadrzaja. Well played sliko, well played indeed.

Pametnom dovoljno.

I zato ocekujem da exp bude flop pa da se Blizz malo razmisli sto je tu poslo po krivu. Ostaje mi nada da ljudska glupost nece prevladati, sto znaci da je to vec izgubljena bitka.
Hellhound je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2013., 15:40   #6294
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Citiraj:
Autor Hellhound Pregled postova
Dame i gospodo molim pogledajte ovu sliku

http://i.imgur.com/TfoNygI.jpg?1

Khm...Dakle tu vidimo shemu sto ocekivati u ekspanziji, oh wait!
Pa to su stvari koje su izrezane iz oriđiđi igre is sad se pojavljuju kao 'nove' stvari u eskpanziji.
Kao sto slika kaze jeste se zapitali kako igra koja je 7 god u developmentu ima tak malo sadrzaja. Well played sliko, well played indeed.

Pametnom dovoljno.

I zato ocekujem da exp bude flop pa da se Blizz malo razmisli sto je tu poslo po krivu. Ostaje mi nada da ljudska glupost nece prevladati, sto znaci da je to vec izgubljena bitka.
O boze dragi...nisam imao pojma za ovo....svaka cast na slici...
Staro 22.08.2013., 15:58   #6295
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Diablo 3

Da bilo je to sve u planu, pratio sam detaljno u ono vrijeme, i stisnuo ih je naravno activision s datumom i blizzard je morao skresat igru jer nije bilo vremena. I sve to je trebalo doc kroz peceve, PvP arene su bile najavljene i onda samo nestale nakon nekog vremena, pa su odlucili sad to sve lijepo jos jednom prodat pod expansion pack.
Staro 22.08.2013., 16:30   #6296
ivan77
Guest

Možete pljuvat do sutra, u odnosu na D3 sve ostale "hack &slash" igre
sve ostale igre tog tipa su kao Dinamo u LP prethodnih godina u odnosu na Real.
Možete me vrijeđat, nazivat trollom i ostalim infantilnim budalaštinama, ali ako je
moja volja da dam i 700 kn za D3 expanziju, to je samo moja i isključivo moja stvar,
nisam dužan se pred nikim pravdati i zaboli me klinac.
Kao i većina tu radim 6 dnevni radni tjedan,imam "normalan" život, dvostruko sam punoljetan i nisam nikakav "balavac i freak, troll".
Meni je jednostavno D3 jedan od vrhova PC gejminga, moje razbibrige u (malo) slobodnog vremena i zaboli me tko o tome što misli.
Ako netko ima sa tim probleme, zaboli me znate već što.
Ne prisiljavam nikog da igra D3, niti me baš briga za to.
Al neki od "napisa" , tj, međusobnog, čak i "kompetitivnog hračkanja", vrijeđanja ljudi koji ga igraju..itd. su samo refleksija nekih frustracije nekolicine budala i živo mi se hebe za njih, ja jedva čekam LOOT 2.0

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 22.08.2013. u 16:35.
  Reply With Quote
Staro 22.08.2013., 16:45   #6297
praskatonick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Ko je fan sada? Malo se sam sa sobom dogovori, pa onda prosipaj isprazne mudrolije.

o čemu pričaš ti, pa ti si fan jer igraš diablo 3. ja za razliku od tebe, znam uživat u onome što sam platio bez da sipam mudrolije ovdje.

kritike sam reko, i svoje mišljenje o igri sam reko tako da tu moja rasprava s vama prestaje.
Staro 22.08.2013., 16:48   #6298
praskatonick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Evo tu napustam raspravu svaku daljnju. Ti si znaci fan svake igre koju igras? Ti si tu dokazao koliko si zatucan. Ja love imam, i za 500kn da je pretplata. Kakvi su standardi ne zanima me, igranje je skup sport (pc je skup sam po sebi + igre).

Ubiti vjerojatno imas 13 godina pa necu dalje se trosit. Kupi si 10 metara materijala za štrikanje, nisam nikad strikao ali znam da je super!

Kako znas da je sranje ako nisi igrao? Molim odgovor na ovo pitanje, ali vjerojatno ces ga zaobici.
vidio sam na youtube, to su sve osmisli samo da vas izmuzu ko krave.
Staro 22.08.2013., 16:49   #6299
BELIAL
Premium
Moj komp

BELIAL's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Isto tako sam zaboravio napisati.....ako ce loot 2.0 i paragon 2.0 i loot runovi biti dostupni u vanilli diablu zasto bih uopce kupovao expansion? Onak 300 kuna za jednog lika i jedan act a diablo je bio koliko ono? 450 kuna sa 5 likova i 4 acta ?

Ajme meni majko mila

:facepalm

Ali eto da nebih samo pljuvao po diablu....apsolutno podrzavam i svidja mi se ovo uvođenje ovih stvari u vanillu.....kad vec nisu bili to u stanju napraviti u zadnjih milijun godina :P
jer ces se ti setati okolo sa 1k dmg 1handerom dok ce se ovi s exp setati s 3k dmg 1handerom, 10 skillova / runa vise itd itd

isto takos e moze igrati orginal WoW bez ijedne expanzije jos uvijek, al koja je poanta toga, sta ces 10 god farmat MC, i D2 se moze igrat bez exp al to je onak nezamislivo
BELIAL je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2013., 16:56   #6300
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Citiraj:
Autor BELIAL Pregled postova
jer ces se ti setati okolo sa 1k dmg 1handerom dok ce se ovi s exp setati s 3k dmg 1handerom, 10 skillova / runa vise itd itd

isto takos e moze igrati orginal WoW bez ijedne expanzije jos uvijek, al koja je poanta toga, sta ces 10 god farmat MC, i D2 se moze igrat bez exp al to je onak nezamislivo
Naravno da nemozes pratiti ekipu po skilu/levelu/itemima ako nemaš ekspanziju....ali meni bi vec i ovo bio veliki pomak da uvedu....daj zamisli da u 10 ranova uspijem dobiti neki item koji mi je bolji od onoga kaj nosim (kojeg sam moram kupiti na AH)......ajme srece

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno