|
![]() |
#601 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Hmmm....najradije bih sutra nazvao t-com i nesto malo izmuljao da mi dignu brzinu! ![]() Ideje!? ![]() Dali mogu oni nekako tamo vidjeti koliki mi je download toga file-a bio!? Jer ako ne mogu vidjeti, mogu komotno reci u SZK da je download manji od 2 Mbit..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
SZK ti moze promjeniti brzinu jedino ako zalish na veci paket. nema toga ide mi sporo - mozete mi malo povecat. nemoze se vidjeti kojom si ti brzinom skinuo taj file. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#603 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Koliko znam, ako na njihovoj stranici i meni u ugovoru pise 4Mbit, onda mora biti bar priblizno 4 Mbit.....a ne da mi paljenjem MaxTv-a brzina se sreze u pola! Sutra zovem SZK. I da, sto se tice kablovske u mojoj zgradi......sta sam ja imao onda kada sam zivio u centru!? Kako sam na najobicnijem antenskom, zajednickom kablu od cijele zgrade koji je isao sa krova imao vise od 30 programa u centru grada!? Koja je to fora bila?! Kako je moguce da ja na obican kabal i na obicnu antenu sa zgrade, koja je uz to zajednica i nitko nista posebno ne placa imam toliko programa......MTV, Fox Life, CNN, History Chanel, Z1, Euro Sport, Zone Reality, Pro 7, Pink.....sve nase programe..... Kako je to onda bilo moguce i sta je to onda bilo....a kablovska nije!? Satelitska nije sigurno!? Uz to su programi imali titlove i sve! Sada, na ulazu od zgrade imam plasticnu kutiju koju koliko sam skuzio mogu lako otvoriti jer je plasticna i ima onaj veliki plasticni safar koji se lagano skine tj. samo se okrene i kutija se otvori pa mogu vidjeti sta je to. Mora biti opcija kablovske da ga hebes jer je to placeno....ako nista drugo za vikend idem susjedi! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Premium
|
ne pishe 4 Mbit pishe DO 4 Mbit EDIT: a i sam velish da ti file s T-Com stranica skida nazivnom brzinom tako da su ti shanse da sto napravish po tom pitanju ravne nuli. ukoliko cak to i uspijesh provuci kao kvar/izlazak tehnicara na teren on ce napraviti mjerenje na centrali i utvrdit ce stvarno stanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
pozz.. promijenili su mi maxtv prijemnik prošli mjesec.. umjesto onog ružnog sivog motorolinog, dobio sam ovaj cool crni siemens modem je bežični zyxel P660 s dva IPTV izlaza jel ja mogu spojit ovaj stari prijemnik na drugi IPTV izlaz i provuć u drugu sobu (da mi punica ne popije mozak) ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Premium
|
ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Premium
|
ono.. imam dva prijemnika doma, ali NEEE.. ja moram otić tamo i kupit TREĆI prijemnik.. i platit kolko ono ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Premium
|
1600 kn (ako se ne varam) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesi ih probao zvati i praviti se blesav jer imas 2 uređaja pa zasto kada spojis drugi nece pa nece se spojiti. ![]() Edit: A problem je sta moras to odma platiti a 1600kn nije malo .... sta nebi bilo im bolje da daju na rate jer mozda bi cak netko to onda i uzeo.
![]() |
#612 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
hm...pitanje: ![]() kod cure sam slozio maxtv(dobio onaj crni siemenes i THOMSON ST780) i primjetio sam da je DL veci dok je maxtv ugasen(to mi je i logicno) - nekih 6.5 Mbit umjesto 4. ali ono što mi je čudno je to da barem po speedtestu upload bude veci dok je maxtv UKLJUČEN - bude oko 450 Kbit pa na kraju padne na 200 a dok je maxtv iskljucen je 200-250Kbit. u thompsonu pod DSL connection pise Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 832 / 7.840... pa mene zanima zasto ja nemogu ostvarit taj UL a DL mogu? u cem je caka? :S ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
ne bi trebao moci ostavriti ni jedno ni drugo. maxtv i adsl koriste razlicite konekcije prema centrali (ne ide maxtv preko adsla kao sto neki misle). Tako da je sasvim logicno da ne mozes ostvariti te brzine. sto se tice uploada, vjerojatno je neka greska kod njih kad ti dopusta vise nego sto imas, vjerojatno ce ti ubrzo to ukinit |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
mislim da sam imao situaciju da je netko uzeo max tv i ukopcao stari modem c010 i da mu je bila znatno veca brzina, nazalost, ne sjecma se tocnih detalja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
pozdrav... imam jedno pitanje uz max tv... možda je već i bilo o tome priče... naime, imao sam max tv na 3 mjeseca i vratio ga.... sad me zanima da li se može kupiti negdje drugdje neki max tv uređaj i doma si ga spojiti tako da mogu gledati one osnovne programe, a da se pritom za gledanje programa ne mora ništa plačati t-comu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Premium
|
ne .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
pitanjce... dobio poshtom reklamu od TComa o MaxTV nagradnoj igri di mogu dobit LCD TV... chital sam i pishe da u njoj mogu sudjelovati samo novi korisnici i oni koji prijedju sa probnog roka na komercijalno korishtenje.... isto sam pogledal i na njihovoj stranici, i isto to pishe... sad mene zanima ako netko zna, buduci da to nigdje ne pishe: jel postojeci korisnici mogu sudjelovati u tome ili je to mamac za ove koji ga josh nemaju (MaxTV ![]() thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Premium
|
Citiraj:
1460kn je usluga.. koja uključuje aktivaciju i obaveznu kupnju drugog STB-a ne može se dobit samo aktivacija, nego je obavezan cijeli paket.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
jedno pitanje... imam stari onaj STB (scientific atlanta), zasad donekle sve radi, znači nemam baš nekih problema.. dal siemens bolji? ima kakve razlike da ih nazovem i da im kažem da mi ga promijene? |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
|
zamjena je samo moguca ako je uredjaj pokvaren. siemens je bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
|
po hardwareu |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
A taj Simenas ima isto onako vanjasko napajanje ili je napokon napajanje u njemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() Uzeli smo si danas MaxTV (da, znam, prodali dusu vragu)... Pise da uz MaxTV samoinstalacijski paket dobivamo i MaxADSL samoinstalacijski paket. Koji modem/router se dobije u tom samoinstalacijskom paketu? To mi je bitno zato sto imam doma 3 kompa koja moraju biti stalno spojena na net. Hoce tu biti kakvih prolema? (ma gotovo sam siguran da ce biti ![]() I kaze mi zena da cemo paket cekati barem 2-3 tjedna... zasto tako puno? Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Može li se MaxTV signal prenositi wlanom? Zapravo, zanima me mogu li router imati u jednoj prostoji, a da se top box wlanom spoji na njega? Pretpostavljam da top box nema wlan (njemački t-scum & konkurencija ih imaju). Na koji način omogućiti da top box dobije wlan signal? Spajanjem nekog AP pa top boxa na njega?
![]() |
#627 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
jel imao mozda tko ovakav problem? kad sve uredno spojim pise mi "error configuring the network"? sve lampice uredno svijetle kako pise u priručniku.uređaj se siemens stb 7710 a modem je zyxel p660 hw d3 p.s. sad sam gledao i kad nije kabel od modema do STB-a spojen sve je isto. stvarno ne kuzim u cemu je problem
![]() |
#629 |
Bazinga
|
sad kad sam spojio na INTERNET prikljucak (a prije je bio spojen na IPTV) sad taj dio uredno prođe i pise loading settings.nakon nekog vremena pise nesto tipa no time server configured.nakon jos nekog vremena i to se makne i onda trazi updejte.to naravno ne nadje i onda ko da se resetira (na tv-u je na par sekundi slika crna) i onda se pogase sve lampice na STB-u osim stand bye i one prve, i zatim se pojavi onaj početni ekran samo sto jos u desnom gornjem kutu pise ucitavanje...nakon opet nekog vremena pise -300 if the problem persists contact your ISP...
![]() |
#630 |
Bazinga
|
izgubio volju i zivce na "predani" rad djelatnika t-konja i vratio im ono smece sto oni zovu STB
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|