|
![]() |
#601 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
pozdrav!probao sam sve verzije xs++ i moj zaklkjucak je sledeci...za db2010 najbolje se pokazao xs1.5.sa k750/w800 radi savrseno.sa db2020 brute force nekad radi i do 4 sata,dok je xs2.2 za db2020 kao stvoren.ne radi brute force i flash traje nekih 10-ak minuta.dodao bih postupak nadogradnje k800 na k810.najbolje koristiti xs2.2.erom cid mora biti 52.k810 firmware je cid52 tako da ako je vas 49 ili 51 xs2.2 ce vas pri konektovanju telefona pitati da nadogradite cid.mozete ga nadigraditi i preko seus-a,ali to je sporiji i dosadniji posao.skinite k810 firmware po svom izboru i flesujte telefon sa njim.nema nikakvih caka i zackoljica,jednostavno flesujte telefon sa novim firmware-om i to je to.meni radi savrseno,bez ikakvih bagova,dobio sam i track id koji napokon radi.nisam nasao emea2 file system za k810,pa ako neko ima neka ostavi link.ako ste raspolozeni da probate acostic i camera drajvere koje ja koristim samo recite.najbolji su na koje sam do sad naisao.evo malo firmware-a http://forums.se-nse.net/index.php?s...c=10984&st=200 k800 modding http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=5797 sve sto vam moze zatrebati http://www.iprotebe.cz/ http://toyds.4shared.com/ torrent sa brdom fajlova http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=11640 nadam se da ce vam koristiti ovi linkovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
sta radti kad joistick počne da slabije hvata narebe (kad pocne da crkava) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#604 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ja shebo tipkovnicu na d750 pa ako neko ima za donirat/prodat takvu nek mi se javi i da je iz zg ![]() sta se tice joysticka nema pomoci na servis promjena,mozes ga probat ocistit al nece puno pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
LJUDI TREBAM POMOĆ....NAPRAVIO SAM SVE TOČNO KAKO JE GORE NAPISANO NA MOM K750 I SADA KADA STAVIM KARTICU U NJEGA NAPIŠE MI DA NEMOŽE KONFIGURIRATI POSTAVKE I NEKA POTRAŽIM POMOĆ PRUŽATELJA MOBILNE MREŽE...... ![]() ![]() ![]() ![]() ŠTA SAM IŠAO ČAČKATI UOPĆE ![]() Koristio sam XS++ v2.2!!!! AKO IKAKO ZNATE POMOZITE MI!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Registered User
|
Tri puta sam već išao korak po korak.....ali sada mi je već dosta sutra je novi dan...pa ću probati kada se naspavam.....ovoaj post koji sam citirao je na prvoj stranici di smo sada! |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Registered User
|
Probao sam opet sa xs++ 1.5 i ništa....napiše mi " CONFIGURATION ERROR. PLEASE CONTACT YOUR NETWORK OPERATOR OR SERVICE CENTAR" POMOZITE DI SAM POGREŠIO? |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
..::..u prolazu..::..
|
Idi na prvu stranicu i sve ispočetka radi točno korak po korak ,znači flash fs,costumizacija pa flash main i nebi smilo bit problema ali obrati pažnju kad ti X++ da naredbu u procesu flashanja da istu izvršiš znači isključi mob. izvadi bateriju i ponovo uključi u onih 30 sec kad flashas.Uglavnom polako bez panike i mora uspiti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 |
Registered User
|
Evo uspio sam srediti mob i sada radi ali sam si morao staviti emeu1 sa samo engleskim jezikom ali nije bitno.....sada mi je lakše...barem znam da radi....budem ga dao frendu koji ima servis moba da mi ga odkodira.... HVALA SVIMA NA POMOĆI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Premium
|
mogu li promijeniti camdriver bez flashanja mobitela u w800 ili u bilo koju drugu verziju? moj k750i je sa brandiran t-mobileovim softwareom. kad pokusam izmijeniti driver kamere u xs++ (2.2) stane kod activating filesystem i nista se ne dogadja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
|
Može li netko opet uploadat: CID36 firmware (tnx to Rams) w800_r1bc002_main_eu_emea_cid36 w800_r1bc002_fs_emea2_cid36 I Pacth za poklopac kamere HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 | |
|
Citiraj:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=7699
![]() |
![]() |
#615 |
Registered User
|
Kada hocu da upload-ujem nove ikone sa xs++ v1.5 na k750, izbacuje mi neku gresku. ----------------------------------------------------------- 15:39:00| Ready for operation! 15:39:03| You must choose a way in!Error: FSX failed. 15:39:03| ++ Error: FSX failed 15:39:05| Disconnected... Unplug the phone ---------------------------------------------------------- ja sam ikone stavio u files_to_upload/tpa/preset/system/menu, ali nece. Da li neko zna o cemu se radi? Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#617 |
Registered User
|
Uradio sam sve kako treba, ali telefon vise nece da se ukljuci! Izvadio sam bateriju i vratio ali nista. Moze li neko pomoci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Registered User
|
ponovo flesuj main firmware i upalice se.ako nece da se upali znaci da fajl nije ispravan ili nesto nisi dobro uradio.u fsx u fajlovima za brisanje na listu dodaj /tpa/preset/system/menu/menu.ml mozda je doslo do greske pri prelepljivanju menu.ml fajla.zato je sigurnije prvo izbrisati stari pa onda uploadovati novi |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
|
Flashaj main ili ako to ne upali onda sve iz početka flashiraj ,nebrini nemožeš na ovaj način shebat mob. a kad radiš FSX onda moraš prvo čekirati kod costimizacije metodu znači staviš kvačicu na break in metodu a zatim ideš na FSX i uploudaš s X++ šta trebaš.
![]() |
#620 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
posto jos nisan uvatija vrimena da flesan mob sad iman jedno pitanje ako bi ga flesa kako je sve objasnjeno na prvoj stranici meni mob ne bi radila kartica 098-t-mobil jesan li u pravu Ovisno o CIDu koristite odgovarajući firmware - za primjer je korišten VIP(Vodafone) k750i CID49 RED meni je na mob kartica od 098 sto mi je jako bitno,koji friver treban koristiti CID49 firmware w800_r1bc002_main_eu_emea cid49 w800_r1bc002_fs_emea2 cid49 CID36 firmware (tnx to Rams) w800_r1bc002_main_eu_emea_cid36 w800_r1bc002_fs_emea2_cid36 evo slika-informacije koje mi je izbacija xs++ http://rapidshare.com/files/64693837/image-0.bmp ako mi ko moze reci koji friver treban koristiti bija bi zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
naravno da možeš ako su ti driveri za w800/k750 u files_to_upload/ifs/settings/camera/tu stavi novi driver i s xs-om ubaci u mob,primjer Citiraj:
![]() |
![]() |
#623 |
Premium
|
heh, "uspjelo" je s xs++ 1.5, medjutim sad nemogu upaliti mob, restoranje GDFS-a ne pomaze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Registered User
|
Hvala uspeo sam sa flash |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#628 |
Registered User
|
E, da li je moguce ubaciti sat za vreme bored ikone za bateriju kao na k800i? Gde se sve mogu skinuti ikone za meni? A flash-ovo sam k750 u w800. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ljudi sto se događa ako mi se usred flesanja prekine comunikacija između mobitela i racunala. pitan zato sto mi se dok prebacivan podatke na racunalo sa mobitela cesto prekida veza. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|