Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.07.2007., 16:21   #601
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
FERNANDO!!!

bilo mi je zao sto ne znam talijanski, da cujem sto su si lijepog rekli
Staro 22.07.2007., 16:25   #602
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Neeee opet ovaj uzme pobjedu .... Šteta

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.07.2007., 16:29   #603
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Ovako se dugo nisam naživciro. Mrzim Alonsa i ono njegovo arogantno pokazivanje na bolid i "štetu" poslije trke, mrzim Prasička na način koji je to proargumentiro, kao: "Massa tako ti se ne vozi, znaš?". Mrzim ih oboje. Jako.
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 16:29   #604
marq20
Premium
Moj komp

marq20's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
SCHUMI VRATI SE da nemogu ovoga cigana nazivat kišnim čovjekom
marq20 je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 16:30   #605
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Fernando care
Ralfu bi najbolje bilo da zasuće malo rukave i da sredi Heidfelda, kako prljavo
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 16:50   #606
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Uzbudljiva trka. Krajnji rezultat mi se ne svidja. Steta sto je onaj medjed pobjedio. Sta je uopste bilo sa Massom, zbog cega je vozio onoliko sporije od Alonsa? Bili su na istim gumama, isto su bile (ne)zagrijane jer su ih promjenili istovremeneo........
Heroj trke (ili bolje rece vikenda) opet Hamilton.
Staro 22.07.2007., 16:54   #607
Rain Man
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Dobra utrka danas. Alonso zasluzeno prvi. Massa je slabiji na kisi, a velka steta sto Raikonnen nije ostao na stazi do kraja. Najjaci je onaj prvi zavoj, naredali se na onom sljunku poslije pljuska ko pred krcmom.
Rain Man je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 16:55   #608
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Da, heidfeldu danas nije trebalo dati da vozi, a po mom ni masi. Mislim plavim zastavama su mahali hamiltonu a on se nije mako, pa kake su to fore, pa izmedju mase i hamiltona su mogli se vozat svi oni koji su izletili bez problema. Nije ni hamilton sunce, recimo po mom nije bas uredu sto ga je ona dizalica vratila u utrku. Alonsu . A kimi stvarno nema srece. Inace odlicna utrka. I jedan komentar nasih komentatora, ali nesjecam se kome je bio upucen, ali je glasio vako nekako: I na kraju je bio kraj. Ili nesto slicno .
Momir je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 16:56   #609
marq20
Premium
Moj komp

marq20's Avatar

Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Uzbudljiva trka. Krajnji rezultat mi se ne svidja. Steta sto je onaj medjed pobjedio. Sta je uopste bilo sa Massom, zbog cega je vozio onoliko sporije od Alonsa? Bili su na istim gumama, isto su bile (ne)zagrijane jer su ih promjenili istovremeneo........
Heroj trke (ili bolje rece vikenda) opet Hamilton.

moguće da mclaren brže grije gume, (ovo dalje sa teškim srcem pišem) ipak je presudilo ciganovo iskustvo na kiši
Staro 22.07.2007., 16:58   #610
marq20
Premium
Moj komp

marq20's Avatar

Citiraj:
Autor Momir Pregled postova
heidfeldu danas nije trebalo dati da vozi, a po mom ni masi. .

zbog čega massi?????
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.07.2007., 17:07   #611
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
zanimljiva utrka danas,,,,, kisa ih je sve totalno izmjesala,,,,,,, ovo s Alonsom i Massom na kraju mi bas i ne izgleda kao da se Massa zabio u njega jer je on nekako isao "ravno" kako je usao u zavoj a alonso je uletio i manje vise sam svoj bolid nasadio na massin kotac,,,,,,,, anyway nista strasno to je bio samo "blagi" dodir,,,,,,, za razliku od sranja koja je Nick radio to je bilo prestrasno
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 17:08   #612
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Citiraj:
Autor marq20 Pregled postova
zbog čega massi?????
Ko sto ti ocito volis ferrari tako i ja volim mercedes. I onaj udarac u alonsa, da je meni to napravio nebi zavrsio tako kako je. Masa je jaci na rijecima od alonsa. Znaci kad nemos biti brzi udari ga. Mozda je to u mojim ocima malo preuvelicano, ali tako je. Uglavnom masa me iznenadio, da se onim svoim glasicem zna i svadjati, ali nekako je nizi od alonsa i bilo bi ljepo viditi da su se malo zakacili.
Staro 22.07.2007., 17:11   #613
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
alonso je unistio massu. terminator pokazao mu je gdje mu je mjesto. uglavnom iza
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 17:14   #614
marq20
Premium
Moj komp

marq20's Avatar

tko kaže da ga je namjerno pogodio
Staro 22.07.2007., 17:19   #615
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Ko sto ti ocito volis ferrari tako i ja volim mercedes. I onaj udarac u alonsa, da je meni to napravio nebi zavrsio tako kako je. Masa je jaci na rijecima od alonsa. Znaci kad nemos biti brzi udari ga. Mozda je to u mojim ocima malo preuvelicano, ali tako je. Uglavnom masa me iznenadio, da se onim svoim glasicem zna i svadjati, ali nekako je nizi od alonsa i bilo bi ljepo viditi da su se malo zakacili.
je bilo bi zanimljivo ko i borbe patuljaka... a pojedem ih oba za doručak
što se mene tiče Hamilton je pogriješio kad je izgurao Kubicu al je bio čistih ruku kad mu Ralf nije ostavio mjesta i uletio u njega. također i Massa, koji je držao svoju putanju i eventualno malo proklizao po kiši do Alonsovog bolida...
a mrzim prokleti HTV i njihov prijenos jer moram gledat one pedercine u studiju umjesto konferencije kasnije... a to je isto jedan od zanimljivijih dijelova
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 17:21   #616
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Bar netko da je sretan što je Alonso dobio . Ali brijem da je bolid bio ohoho brzi, ne bi se Massa samo tako dao. Ili je Massa mozda nestabilan po kiši ili su gume ko će ga znat, ali bolid nije sigurno kriv - ipak je to Ferrari . Šteta za Hamiltona, jednom ostane bez bodova i ode odlična sezona u vjetar. Kimi, što reć, baka mu je sigurno sretna što je izašo iz bolida, padala je kiša, još će dobit upalu pluća . LOL za K.O. zavoj. Inače dobra utrka.

Winkelhock je car .
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 17:28   #617
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Citiraj:
Autor marq20 Pregled postova
ipak je presudilo ciganovo iskustvo na kiši
ah, zagriženi ferrarijevac. al tako se ne vrijeđa dvostruki svjetski prvak, a osobito kaj je to bio dok je još Šumi vozio!!
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 17:28   #618
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

PAŽNJA PAŽNJA!
Formula 1 nije sport u kojem se gleda tko je ljepši, tko ima ugodniju osobnost, tko ima bolje obojan auto, čija mama bolje prede crnu vunu, tko bolje pleše na narodnjake i sl. Netko vas je bezobrazno slagao.
Kada onaj čiko mahne crno-bijelom zastavom, tko tada prijeđe ciljnu crtu taj je najbolji.
E sad kad znamo pravila ajmo se okrenuti današnjoj utrci...
Danas je Alonso poderao u zadnjim krugovima Massu kao svinja masnu krpu.
Da se razumijemo, ne navijam za nikoga nego guštam u dobrim vožnjama. A ovo je bila odlična vožnja. Tko drug'čije kaže kleveće i laže.
Šta me briga ko je cigan, tko hladni Finac (gle čudnog Finca, valjda bi trebao staviti sombrero i pjevati lakukarača na podiju), tko može biti prvi samo kad je na pole-u (kao da je osvojiti pole ravno okretanju palačinki, tko to ne može) tko dovodi tatu u boks i sl.
Neki očito imaju uvrnuta razmišljanja glede ovog svega.
Staro 22.07.2007., 17:38   #619
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Po mom mišljenju osobnost vozača je i jedna od najvažnijih stvari, kako izvan staze, tako i unutar nje. Nije isto da li će netko hladnokrvno ili slučajno "odugrnut, lupit" kolegu vozača na stazi, kao Heidfeld naprimjer, ali dobro to zasad nemogu znati da li je bilo namjerno ili slučajno. Uglavnom my point is da ima pokvarenih i prljavih vozača kojih to i čini djelom njihove osobnosti. Nisu oni roboti pa da "samo voze". Alonso je pošten na stazi, ali previše priča gluposti i previše si umišlja, dopušta neke stvari. Nije on zlatna buha.
Staro 22.07.2007., 17:40   #620
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Danas je Alonso poderao u zadnjim krugovima Massu kao svinja masnu krpu.
Da se razumijemo, ne navijam za nikoga nego guštam u dobrim vožnjama. A ovo je bila odlična vožnja. Tko drug'čije kaže kleveće i laže.
Dobro sad nećemo pretjerivat, trebo ga je poderat dok je staza bila suha i dok je Massa bio ispred 7-8 sekundi.

Citiraj:
Šta me briga ko je cigan, tko hladni Finac (gle čudnog Finca, valjda bi trebao staviti sombrero i pjevati lakukarača na podiju)
Ono što je Alonso plesao danas na podiju nije lakukarača, nego neki Dance ples, brijem da je u glavi vrtio Insomniu 2005 od Faithlessa .

OT ON:Trebali ste gledat Simpsone jučer, Homer je učio NFL igrače kako otplesat tochdown i to . Vidiš lik protrči kroz zadnju liniju, uzme roštilj i ispeće onu jajastu loptu na njemu . To je dobra fora.
OT OFF.
Staro 22.07.2007., 17:42   #621
Rain Man
Premium

Nitko ne moze biti najbolji u svemu. Nije Alonso bio brzi od Masse ili Raikonnena kad je bilo suho, nije Massa bio brzi od Alonsa kad je bilo mokro. To ne znaci da je Alonso DALEKO bolji vozac od Masse. Vrijedanjem na osnovu nacionalne, rasne, vjerske ili tko zna kakve cete se jos sjetit pripadnosti rade budalu od sebe oni koji to rade. Tocka. Svi bi to radili bolje, brze, kvalitetnije do onog trenutka kad se treba pokrenut i postici sam nesto. Ako netko tvrdi da Massa ili Alonso (ili tko god drugi) lose voze neka dodje do bolida F1 i uvjere ih suprotno.
Rain Man je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 17:43   #622
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Dobro sad nećemo pretjerivat, trebo ga je poderat dok je staza bila suha i dok je Massa bio ispred 7-8 sekundi.
bas i ne, jer je Ferrari na suhom brzi. na mokrom su se pak pokazale alonsove kvalitete.

sjetimo se madjarske prosle godine.
Staro 22.07.2007., 17:47   #623
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Prošle godine... Michelinke su daleko bolje bile na kiši od Bridgestona...
Staro 22.07.2007., 17:51   #624
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
bas i ne, jer je Ferrari na suhom brzi. na mokrom su se pak pokazale alonsove kvalitete.

sjetimo se madjarske prosle godine.
Pa da, Ferrari je sporiji na mokrome izgleda. Pa kako je Barrichelo loše vozio danas po kiši. Ja ću se sjetit Brazila iz 2004. (ja mislim), kad je ownao po kiši na gumama za suho. A sad je jedva upravljao po stazi sa svojom Hondom. Samo kažem, ovisi i od bolida. Glavna pouka svega je ja mislim da je Winkehock car a vi recite što hoćete i da navijam za Ferrari ali i za Spyker Ferrari. EOD za ovu utrku od mene. Pusa, bok.
Staro 22.07.2007., 21:46   #625
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Citiraj:
Ja ću se sjetit Brazila iz 2004. (ja mislim), kad je ownao po kiši na gumama za suho.
Mislim da je to bio Hock 2000. ako misliš da je došao sa takvim gumama na 1. mjesto i to sa 17. mjesta na gridu

Što se tiče Alonsa odvezao je dobro, ali ***iga najbolji je po kiši trenutno. Nije da ga volim, ali ovo je realnost.
I još bi volio da je Massa Alonsa ili obrnuto, kresnuo šakom ko Senna Irvinea

I da, mislim da Prasičko svršava na Alonsa i još kad mi ubaci onu njegovu reklamu "rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreci da"

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 22:00   #626
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Prošle godine... Michelinke su daleko bolje bile na kiši od Bridgestona...
to ti ne pije vodu, kao da je samo alonso imao michelinke? pa evo danas su i massa i alonso imali iste gume.

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Mislim da je to bio Hock 2000. ako misliš da je došao sa takvim gumama na 1. mjesto i to sa 17. mjesta na gridu

Što se tiče Alonsa odvezao je dobro, ali ***iga najbolji je po kiši trenutno. Nije da ga volim, ali ovo je realnost.
I još bi volio da je Massa Alonsa ili obrnuto, kresnuo šakom ko Senna Irvinea

I da, mislim da Prasičko svršava na Alonsa i još kad mi ubaci onu njegovu reklamu "rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreci da"
kao i uvijek, objektivan.
Staro 22.07.2007., 22:03   #627
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Citiraj:
Ja ću se sjetit Brazila iz 2004. (ja mislim), kad je ownao po kiši na gumama za suho.
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Inace to je napravio rubens barrichello (brazilac) u ferrariju u njemi 2000. Starto je 18. Sjecam se ko juce kad je zaplako i izvadio onu svoju zastavicu. E to su bili dani. Inace s time sto nije otiso po gume je ostavio iza sebe oba mercedesa, a tadasnji kisni covjek (M.Schumacher) je odustao, ali neznam zbog cega.
Staro 22.07.2007., 22:09   #628
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Citiraj:
Inace to je napravio rubens barrichello (brazilac) u ferrariju u njemi 2000. Starto je 18. Sjecam se ko juce kad je zaplako i izvadio onu svoju zastavicu. E to su bili dani. Inace s time sto nije otiso po gume je ostavio iza sebe oba mercedesa, a tadasnji kisni covjek (M.Schumacher) je odustao, ali neznam zbog cega.
Na Rubensa sam i mislio

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2007., 22:20   #629
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
to ti ne pije vodu, kao da je samo alonso imao michelinke? pa evo danas su i massa i alonso imali iste gume.

Da, ali u utrci u mađarskoj prošle godine, defintivno nije Massa bio u centru pažnje
Staro 22.07.2007., 22:28   #630
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Da, ali u utrci u mađarskoj prošle godine, defintivno nije Massa bio u centru pažnje
naravno da nije, ali je bio alonso. koliko je ono bolida pretekao? 10? 15? letio je stazom, onakvo nesto nikad nisam vidio.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno