|
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni sve iz drpa leži, UMP ne korisim osim ako imam silencer. Sve više se prilagođavam na vector ako čujem da je netko u kući ili nešto slično. 13 metaka izleti u sekundi iz njega. VSS ne korisim uopće, mini 14 isto tako, DP-28 isto tako, tommy gun ako baš nemam drugo, uzi ako nemam drugo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#603 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
M416 sa compensatorom, angled foregrip + sks/kar prigušeni (nema bolje kombinacije, ovako opremljeni m416 savršen za sprejanje, prigušivač je super ali compensator je masu bolji) Najbolja kombinacija daleko od svih. Oni koju kazu drugacije nemaju pojma ![]() Eventualno ako niste tip od sprejanja nego one tappanja(pucanje metak po metak ilitiga single fire onda stavite prigusivac na m4 i vertical foregrip + ex.quickdraw + tac.stock naravno). Za one koji ne znaju slucajno vertical foregrip je za pucanje metak po metak, a angled je za sprejanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
|
Ne ganjamo, ali ga je super imati. Jer kada se enemy orijentira od kuda ga gađaš već je down. S SKS su dovoljna 3-4 shoot max da padne, a nakon prvog i drugog nije još ziher od kuda pucaš. Ja ga uvijek uzimam kada ga vidim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#614 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
|
Ljudi, počeo sam koristiti bait, ludnica. Odem u neku kuću vidjeti da li netko loota već, i odem npr. na kat i netko uđe u kuću. Bacim 2 red bulla na pod i maknem se. Ekipa uopće ne vidi da sam tamo, vide samo red bull ![]() Free kill ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sam se poboljso kaj se tice borbe. Puknem 2-3 rafala i mijenjam poziciju. I u borbi nikad ne stanem, uvijek se krecem i moram priznat da mi je sada M16 u burstu jebena puska, 2 klika misem i lik je mrtav. Presao jucer 2000 rating, al mi je K/D 0.59 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Ovu igru su zauvijek prokleli cheateri. Neki dan u teamu rokne nas trojicu jedan lik sa jebenim red dotom s dobre udaljenosti. Sve u par sekundi. Svakom jedan metak headshot. Nije zabavno. To je jebeno nemoguće napravit bez cheata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo samo da se i ja pohvalim da sam poceo igrat ovu igricu i skorz sam se zarazio.Igram ju na staroj kanti: x5460 3.8 ,6 ddr2 rama i 750ti 2gb vrti se oko 50tak fpsa sve na very low osim tekstura koje su na low.U voznji zna pasti i na pocetku igre al poslije se vrti normalno cak i do 60 i nesto,sve u svemu moze se igrati.Taktika mi je da odem na neka malo manja mjesta gdje nisu velike sanse da sretnem neprijatelja i da tamo skupim nesto oruzja i onda poslije sacekusa.Nije mi jasno zasto mnogi ne zatvaraju vrata za sobom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|