|
![]() |
#601 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Mada mi je ovaj komentator jucer komedija,jer ne mogu ga nikako s nogometom povezat! Prenosi moto gp,ako tko prati!
![]() |
#602 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Baš kak emil veli, neki bi zbilja sudili taj penal, tj. više je upitno na kome bi bil penal.. na Neymaru/Ronaldu ga zicer niko nebi sudil, npr. na Švajnštajgeru, Pirlu, Rooneyu... ili bilo kojem od starije i robusnije gospode penal bi bil čist ko suza. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#603 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Stvarno ne kužim od kud toliki animozitet prema Ronaldu . Pa na slici se jasno vidi da je penal čist ko suza, čistije nemože bit.Zakaj nije sviran, e tko bi ga znal. Možda je sudac kompenziral jer trebal je svirati isto tako čisti gol protiv Reala. |
![]() |
![]() |
#604 | |
Premium
|
Citiraj:
Animozitet je prisutan iz puno razloga! Da Benitez ima muda stavio bi i njega i Balea na klupu,pa stavio u vezu Isca,Hamesa i Kovu a naprijed Benzemu,kad covjek bude spreman.Barem bi imali kreativnu veznu liniju,a Casemira umjesto Kroosa koji je isto ocajan. Jos izbaciti Varanea i Danila i staviti Pepea i Danija,i to bude dobro Btw,kak si rekao mirkec,neka prodaju Balea ako vec united nudi 140milja,i Benzemu u Arsenal,i neka dopeljaju Ibru,to im je jedini spas.Treba im neki terminator naprijed,ovi su svi kao bebice!
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 24.08.2015. u 14:57. |
|
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
#607 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#608 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad se već toliko lovite Reala, pogledajte kako je Suarez pao. Ako postoje jednaki kriteriji, nijedan nije trebao biti penal. Sudačka procjena je finalna i ako je čovjek presudio da nije ili je penal, zašto opet moramo 3 stranice prepucavanja čitati o Ronaldu, sucima i sl. glupostima. Ako niste Emmett Brown, fino pogledajte na kalendar i shvatite da je danas ponedjeljak.
#609 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa nitko ni ne tvrdi da je ono Suarezovo penal, dapace, slazem se u potpunosti da nije. Poanta je u Ronaldovom padanju, a pada bome poprilicno cesto. I pada na nacin kao da ga je metak direkt u glavu pogodio. Lik je zesci simulator. Bio i ostao. Zato sam i rekao, prikladan pocetak sezone. P.S. Da ovo ne postane novi rat messi vs ronaldo, ili pak real vs barca... Isto misljenje imam i o busqetsu, alvesu i posebice neymaru. Obicni padavicari skloni pretjeranoj glumi. |
![]() |
![]() |
#610 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije li?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#613 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#614 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mada bez golova, dobra tekma jučer na Emiratesu. Arsenal je mogao pošteno fasovati u prvom poluvremenu, a bome i 'pool u drugom. Man U. i C., te Liverpool, jedine momčadi bez primljenog gola nakon tri kola. In your face Lovren haters ![]()
#615 |
Premium
|
#617 |
Premium
|
posudba, točnije.. Mislim da neće ni to bit dosta za nadoknadu odlaska 3 ključna igrača za kreiranje igre u napadu(Pirlo,Tevez, Vidal -tim redosljedom) i one trenutke di je neko treba stavit "muda na panj" i odlučit utakmicu .. slično što su radili Pirlo i Tevez. Po meni treba još minimalno jedan dolazak kvalitetnog ofenzivnog veznog igrača...(za odradit pristojnu tranzicijsku godinu) ![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#624 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
AJMOOOOOOOOOOOOOOO! ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#626 | |
Premium
|
Citiraj:
A sad trouble,kad računam,nije ni kod nas jeftino!Ajd da je minimum 400knx12mjeseci,već skoro 700 eura!A ja plačam oko 450kn mjesečno! Mislim na trio pakete,satelit je jeftiniji dosta,ali opet moraš imati i internet u današnje vrijeme pa si tu negdje!
![]() |
#627 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#629 |
Premium
|
#630 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
29.99€ / mjesec. I to je sportski + bundesliga paket. A to ti je SVE utakmice bundeslige i lige prvaka (i pod SVE, mislim sve - svih 125 tekmi LP, i svih 612 tekmi prve i druge njemačke lige). + u paketu je još i europska liga (ne sve tekme), sve 63 utakmice Njemačkog kupa, neke tekme iz PL, rukomet, F1, tenis, golf itd.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|