|
![]() |
#601 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
To mi je jasno, samo sam aludirao na NASE domace frontline ljude, jer neovisno kakva bila politika kao sto sam naveo oko otkljucavanja iphonea u tmobile centru (tj nakon isteka ugovora besplatno otkljucavanje) jedan trazi ovo drugi trazi ovo a pravila su jasna i ista za sve ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#602 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa to je tako dok se još ne usuglase sva eu pravila i zakoni. Do tada će i dalje svako svoje tjerat kak im se sprdne. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#603 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Danas i meni stigla Xperia Z :-) Za sad sam još u fazi istraživanja, kad sve detaljno prepipam onda ću dati svoje mišljenje. Btw. One fantazije s kutem gledanja i lošim ekranom su probubali hejteri ili korisnici koji nisu mogli naći mani :-) |
![]() |
![]() |
#604 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#606 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#608 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#609 |
Premium
|
POZOR! Kontaktirao sam Sony HR i T-Mobile. Zanimalo me dali se gubi jamstvo ako bi flashao nebrandirani software ( jer je moj brandiran na t-mobile) Sony mi je rekao da oni nemaju ništa s tim da T-mobile odobrava jamstvo. Kontaktirao T-mobile i dobio odgovor da SE FLASHANJEM NEBRANIDRANOG SOFTWARE GUBI JAMSTVO. Tako da sam odustao od flashanja. Btw. Brko hvala još jednoom na detaljnom tutorialu al ništa od toga :/ |
![]() |
![]() |
#610 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Mob mi je bio prdnuo, otišao na popravak i u Agramservisu su mi natovarili nebrandirani software 4.2.2. Seru kvake očito. To je official sony software. Nema custom kernela i bl je zaključan. No dobro, ja onda pičim i dalje sa nebrandiranim sw-om kojeg mi je natovario servis ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ma to su cirkusi, ako ti treba garancija nosiš izravno na servis i to je to. Lopove od operatera izbjegavam u širokom luku. A i uvijek vrijedi pravilo da ako zašteka jedna karika u lancu servisa (trgovina, operater ili sam servis) pritužba proizvodjaču čuda radi. Mene je zavlačio mobis s utvrdjivanjem kvara na novom curinom s4 skoro 2 tjedna, nakon kontaktiranja Samsunga direktno riješen problem za pola sata. Vjerujem da i Sony drži do sebe i da bi učinili isto.
#612 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#613 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#614 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Hmmm, zanimljivo, koliko znam uvijek postoji zapisnik i opis kvara te sto su oni konkretno ucinili u servisu, pismeno jel, jel ti pise negdje da su oni bas stavili nebrandirani software? napismeno... Jer ako nema oni se vrlo lako mogu ograditi od toga.
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#615 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Kad mi je mobitel došao natrag, bio je upaljen u T-Comu. Na licu mjesta nije bilo brendacije i rekao je čovjek "ma kao da je to bitno". Pitao sam saradnika koji dila/preuzima mobitele za našu firmu, isto kaže "dok ne diraš bootloader, dobro je". SZK valjda ima drugo mišljenje, ne znam. |
|
![]() |
![]() |
#617 | |
Premium
|
Citiraj:
Brko možda zna više o tom.... |
|
![]() |
![]() |
#618 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
A ako ti smeta, možeš ju skinut pa imat golu šajbu. To ovisi o tebi i tvojim preferencama. Ja je ne skidam ni pod razno. Što se kamare tiče, nikakvog laga nema već mjesecima od zadnjeg većeg upgradea od svibnja, čini mi se. Postoji već hrpa ROM-ova, community je velik i sve veći i veći, vrlo lako se ROOT-a, postoje tutoriali za sve živo na XDA forumu. |
|
![]() |
![]() |
#620 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Iako još nije ni izašla na tržište, XZ1 je već rootana http://www.xperiablog.net/2013/09/11...-z1-gets-root/
#624 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Xperia Z1 battery test osobno sam razočaran... pogotovo web browsing testom... kak lg može s još većim ekranom i jednakom baterijom napraviti skoro duplo bolji rezultat... sramota sony sramota... |
![]() |
![]() |
#626 |
Antimićanin
|
Polako, izbrusit će se tijekom updateova. Tako je i Z bila podložna pljuvačini, pa se popravilo u apsolutno svim segmentima, a sada više nitko ne kenja ![]() tako će biti i sa Z1, vrlo vjerojatno. |
![]() |
![]() |
#627 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#628 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#629 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Nema razloga da Sony više troši struje od LG G2 s obzirom da se radi o istom hardveru. To će se ispeglat.. Inače Sony ima odličnu akciju, tko kupi Z1, dobije i Sony smartwatch gratis. Sat mi je preodličan. Akcija u njemačkoj 649eura |
![]() |
![]() |
#630 |
Antimićanin
|
Kod nas bi mogao biti skuplji od s4, cca 6kkn. A možda tekomara iznenadi cijenom kakva je bila kad ie xperia z izašla, pa možda, kažem možda, krenem u upgrade... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|