|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
što ovaj Matovinović kenja? :confused: penala na Kranjčaru nije bilo... pa i sam je rekao da svaki kontakt nije penal a Kranjčar je legao k'o krava... |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
taj 'doktor' Matovinovic jos uvijek primjenjuje prve fifine naputke za svjetsko prvenstvo u Urugvaju . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#604 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Čuj ZED nemoj vrjeđati pobjedili ste svaka čast, ali ono seljačine nije ok, a prisjetimo se koje ste vi seljačine bili niste se plasirali prosle godine u ligu za prvaka a tek koji ste kmetovi bili kada ste ispali od Naftaša u kupu zato malo stani na kočnicu svako ima loš dan, ali za pobjedu svaka čast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Cuj stari ja sam vrijeđo kmetove u dinamovoj obrani sto nisu znali izbacit loptu kaj je setala tam po petercu, za drugi gol varteksu svaka cast, cak i na dominaciji zadnjih 15 minuta, al nemoj mi tak uletavat ak nisi skuzio kaj sam htio rec
![]() |
#609 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Premium
|
Pula Zagreb 2:0 woot woot! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
I jajduk ide u ligu za ostanak:clap: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
|
Ma kladio sam se na Ajduk po teoriji velikih brojeva(nisu već dobili u gostima od pitaj boga kada), no niti ona im nije pomogla. Ali Kamen me isto zeznuo tak da nisam razočaran, draže mi je da je Cibalia dobila. Kaj se tiče ostalih očekivano, večeras bu bilo zanimljivo!
![]() |
#614 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ovo na Kantridi nisu bas bili uvjeti za igru,pa to je bilo uzas.Na kraju je sve dobro proslo po nas...mislim da je jos na kraju i tekma bili donekle gledljiva iako vise ne nego da.Bas je bilo fora za gledati...uzmi loptu i paafff...pa opet natrag puuufff i tako do boli...strava! Teren je uzasan ono nije ni za sadit krumpir kamo li za igru...
![]() |
#616 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
|
Daklem danas je vrlo zanimljivo kolo: OSIJEK – MEĐIMURJE KAMEN ING. – PULA ST.ČEŠKO ZAGREB – CIBALIA HAJDUK – DINAMO HTV 2 20.15h SLAVEN BELUPO – RIJEKA VARTEKS – INTER-ZAPREŠIĆ Derbi, derbi i derbi-čitao sam da je dobil naslovnicu kod fifine službene stranice. Nadam se pobjedi modrih. Osobno sam stavio četiri para na kladu za 5kn.....tek tolko: Slaven-Rijeka 2 2.65 Zagreb-Cibalija X 3.30 K.Ingrad-P.S.Č X 3.20 Hajduk-Dinamo 2 2.50
![]() |
#622 |
Premium
|
Ja se u ovom kolu nadam pobijedi jajduka nad dinamom,i da Rijeka dobije Slaven u gostima |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
|
Zagreb - Cibalia 1:0 1:0 U posljednjim minutama Zagreb je postigao odlučujući zgoditak. Strijelac je bio Labudović. Slaven Belupo - Rijeka 1:3 0:1 Sharbini je u 25. minuti zašao iz zaleđa, centrirao prema Novakoviću koji je glavom pospremio loptu u gol. 1:1 Nakon poluvremnana Dodik je glavom, nakon asistencije Mumleka izjednačio rezultat. 2:1 Siniša Linić je iz blizine u 71. minuti postigao gol za vodstvo Rijeke. 1:3 Siniša Linić je u 84. minuti nakon izvedenog kornera postigao svoj drugi zgoditak za pobjedu Rijeke. Varteks - Inter 2:0 1:0 U sučevoj nadoknadi prvog poluvremena Leon Benko je natrčao na odbijenu loptu i poslao je u prazan gol. 2:0 U 68. minuti Jolić je postigao svoj deseti pogodak i povećao vodstvo domaće momčadi. Za sada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
a.k.a. LOPOV
|
Mislim ono ![]() ![]() Mislim da se malo previse ide Ajduku na ruku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#626 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Ma ionako i ovako bi mi dobili tekmu tako da mi je svejedno!!!
![]() |
#628 |
Premium
|
E vidit ces na proljece!!! ![]()
![]() |
#630 |
Premium
|
ak nije mogo dobit u zagrebu onda sigurno nece ni usrid Splita!!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|