|
![]() |
#601 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
upravo citam na wpcentralu: cini se da ce nokia predstaviti model sa 41 mpx kamerom, codename Eos. Lumia 920 ce biti goli njonjo prema tome, ako se ispostavi da je istina.
#602 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#603 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Google Maps Navigation Availability |
|
![]() |
![]() |
#604 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://crave.cnet.co.uk/mobiles/lumi...-wp8-50008556/
![]() |
#605 | |
PRO
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#606 |
The mighty pirate
|
Mislim da će ti veselje prije ubiti cijena kad je predstave ![]() Sumnjam da će PureView staviti u high end WP8 kao što je 920. Više mi se čini da će to ići negdje između 620 i 820. 720 možda. Nekako mi smrdi na to da će biti čisti feature phone, bez ikakvog razbacivanja snagom ostalog hardvera.
#607 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ne, FYI, ja koristim zadnjih 5 godina ovo - https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=9809&ra=true, u kombinaciji sa originalnim zadnjim adria route-om+city navigator europe 2013 ![]() Na primarnom mobitelu trenutno ništa, čekam Nokia drive da stigne i na ovo moje malo čudo od 8s-a. Na drugom mobu imam Wisepilot i iGo sa navigonovim kartama. I da, samo liku sa poput tebe treba nacrtati da se priča o PRAVOJ navigaciji, a ne o gugl mapama, koje nemaju dobru kartografiju u hr u npr gradu od 15.000 ljudi, a kamoli u nekom selu. Kakvo faking rutanje wp8 uređaja? Ne znam o čemu ti pričaš, zabrijao si nešto gadno momče. Ako ne dođe uskoro Nokia Drive u Hr, proučit ću što se nudi pa ću kupit nešto od ponuđenih navigacijskih softvera za wp8 i dobro, tak i tak kad sam sa svojim autom, nuvi je uvijek tu. A sad, molim te, okani me se, nemam uopće namjeru upuštati se u raspravu s nekim poput tebe, pogotovo kad napišeš tako blesav i nekonstruktivan post kao ovaj quotani. Za razliku od tebe i tebi sličnih, ja sam kupovao iphone (3gs, pa 4s) iz znatiželje da vidim paše li mi os kao takav, i uređaj kao uređaj, kupovao sam symbiane prije x godina, sad sam kupio wp8 mob. Ja nemam bezrazložne predrasude prema niti jednom os-u i uređaju, dok ga sam ne kupim i ne probam. I ono što kritiziram na svakom, je moje viđenje stvari, koje se nekom može sviđat, a nekom ne, fala Bogu, stvar izbora pojedinca. Za sada mi wp8 nema tolike mane da ga ne mogu koristit svaki dan, i ne vidim problem ako kritiziram nešto za uređaj koji posjedujem u temi o tom uređaju ili os-u na istom ![]()
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti Zadnje izmijenjeno od: jopis. 05.02.2013. u 17:23. |
|
![]() |
![]() |
#608 |
PRO
|
#609 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
#610 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nabrabijali ste se na tu navigaciju na WP8, idemo to razjasniti (i meni treba) HTC, Huawei i Samsung imaju: 1.Bing Maps za navigaciju i ona nema 3D prikaz zgrada i turn-by-turn voice i ima offline karte... 2.Nokia Drive+ za navigaciju (još nije dostupno ali biti će) imat će sve features ko i Nokia Drive... Nokia ima: 1.Nokia Maps za navigaciju, trenutno Nokia ekskluziva, ima offline karte,turn-by-turn voice... Još je tu i Navigon navigacija (masno se plaća) Slobodno dopunite ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 | |
PRO
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#612 |
PRO
|
da li itko među redovima ima lumiu 620, da baci koji dojam, budući da ću vrlo vjerojatno uskoro biti vlasnik jedne (ukoliko se netko javi da je ima i kaže pozitivne dojmove). ![]()
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: spawn. 05.02.2013. u 23:09. |
![]() |
![]() |
#613 |
Xulos :)
|
Ako njoka izbaci pureview sa WP8, mogao bi to svakako bit zanimljiv uredaj, samo da nedodje prekasno kao 920ka i naravno ako ne bude http://cdn.wpcentral.com/sites/wpcen...13/02/EOS1.jpg ovakvog dizajna jer ovo je brutalno ružno :/
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 05.02.2013. u 23:09. |
![]() |
![]() |
#614 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Ja čekam da zelena postane dostupna. 99% sam siguran da je uzimam. Ako nije tajna, otkud si gledao uzeti?
![]() |
#617 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() https://www.o2.co.uk/shop/phones/nokia/lumia-620/ Jako dobar deal da se mene pita, ako nije zaključan ofc. ![]() Onda ćeš imati prvi tu Lumiu na forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#618 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() I da, zaključana je na O2 nažalost
![]() |
#622 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://www.clove.co.uk/nokia-lumia-620 |
|
![]() |
![]() |
#623 |
Premium
|
Lumia 620 Unboxing i mala recenzija, traje 15min ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...v=-ToMJFd5nM8#! |
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Malo previše praznog mjesta na doljnjem dijelu bazela, da su bar stavili ekran više u sredinu, ovako mi je ružan. ![]() Da su stavili polycarbonate body kakav imaju 820 i 920 te bolju bateriju ovaj mobitel bi bio samo takav win, ovako mi je moj 8S još uvijek bolji, ali da je mobitel simpatičan i dobar to svakako stoji. |
![]() |
![]() |
#625 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() I ovako je bolji od bilo kojeg Androida u istom cjenovnom rangu.
![]() |
#626 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#630 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Aha da ima prednju kameru, zjevvv Ako su cijene iste ili slične prednost bi svakako dao 8s, baterija Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 06.02.2013. u 19:02. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|