|
![]() |
#602 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Napisat ću ti ovako pošto vidim da si 'pametan'. Ne možeš iskoristiti popust na pretplatu ugovoren prije 2 ili 4 godine ni u kom slučaju osim ako ne produžuješ ugovornu obvezu 90 dana prije isteka dosadašnje sa uključenom pogodnosti 50% popusta na pretplatu+novi uređaj svake dvije godine, niti više od 30 dana od isteka ugovorne obveze. Je li sada jasnije? U tmobileu je ista stvar, ako si koristio nekakvu trajnu pogodnost, ne smije proći više od 30 dana od isteka dosadašnjeg ugovora da bi i dalje koristio tu pogodnost pri produženju novog ugovora aka ugovorne obveze, uz uzimanje novog mobitela pri produženju, naravno. To što ti lupetaš tu o produživanju klasične pretplate 3mj ili fyi kad god te volja, je nešto sasvim petnaesto od onog o čemu kokos (i ja i još neki tu u temi) pričamo. Ti možeš produžit ugovornu obvezu i u tmobileu i u vipu NAKON isteka iste, kad god te volja, i uzet u tom trenutku kad produžuješ novi uređaj, ALI GUBIŠ POGODNOSTI POPUT TOG 50% POPUSTA NA PRETPLATU (TRAJNO) i slične ostale pogodnosti. Ja više ne znam kak bi ti više objasnio, jedino da ti nacrtam.... Ili da jednostavno počneš ČITATI i to s razumijevanjem ![]() Ima veze s onim o čemu mi pričamo, a s tvojim blebetanjem baš i ne ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#603 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
A ja govorim da je meni osoba koja radi u VIP-u rekla da se na Sve za mene pogodnost od 50% popusta može iskoristit 3 mjeseca nakon isteka ugovora. Ne govorim o produživanju klasične pretplate, to govorim za TMobile. Onda bi se trebalo naučit koristit funkcije foruma i ne citirat moje blebetanje?! |
![]() |
![]() |
#604 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
S4 će imati još veći problem nego Note2, a to je kaj je ekran odmah na rubu. Ovak velki mob nemres drukcije drzat nego da ti dio dlana prelazi preko ruba ekrana i masu puta sam vec nekaj stisnuo na ekranu i ponekad je pomalo iritantno |
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Apple je to softverski riješio u svojim iPadima pa ne vidim razloga da i Sami tako ne napravi.
#606 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Update za SGS2 je blizu, izašle neki detaljčići: http://www.sammobile.com/2013/01/05/...pdate-details/ Novost je da će se reparticionirati interna memorija čime 1GB više ide na sistemsku particiju nauštrb interne "sd kartice".
![]() |
#608 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
SGS3 Sudden Death
Izvor http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1691401 Samsung's fix for the sudden death syndrome (SDS) included. It is caused by eMMC failure on phones with VTU00M internal memory chips with revision 0xF1. You can check your phone with the "eMMC Brickbug Check" in the Play Store (Ignore the message if it says you're not affected, the type and revision is what matters). The patch is a firmware soft-patch that is applied on every boot and MMC resume, it is not a permanent fix. You will need to stay forever on kernels which include the patch, this also will include updated recoveries. https://play.google.com/store/apps/d...mc_check&hl=hr |
![]() |
![]() |
#609 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Vec je gore zadnji XXELLA , odma cim je iz kutije izasao. Plus imam najzadnji HW mbo 1500 tako da sam ja safe jer me custom romovi ne zanimaju ![]()
#610 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#612 |
Samsung Mob!ler
|
Dok izlaze razni rumori za S IV, Samsung je predstavio novi procesor, Exynos 4 Octa, koji ima 4 A15, te 4 A7 jezgre, koje se mijenjaju ovisno o potrebi i time štede do 70%, a imaju duplo veće 3D performanse. Hoće li ovo bit procesor za S IV, hmmm.... LINK |
![]() |
![]() |
#614 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
#616 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
#618 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo baš sam danas uzea Note II iz Tele2 ![]() Super za sad, vidi se da su proradili na nekim detaljima. Ima stvarno puno sitnica "ispod haube" koje meni dosta znače. Sviđa mi se i Page Buddy. Evo ovako ukratko razlike i plusevi/minusi. - Ima smisleniji omjer stranica (16:9) te taj omjer nije problematičan na 5.5" ekranu kao što može biti na manjima. - S Pen je puno bolji, precizniji i veći + detekcija + page buddy + dodane opcije u aplikaciji - Dosta je bolje sastavljen, u biti isto kao i SIII, dok je na N1 onaj poklopac bija dosta tanak i klimav, iako je sad problem što je gladak dok je onaj bija teksturiran. - 2GB rama stvarno znače puno, prijatelj sa SIII oće ga zaminit za N2 jer mu 1GB nekad stvarno nije dosta kad ti ostane cca 100mb slobodno po defaultu - ode imaš 1+ GB ![]() - Sve je više-manje super fluidno i leti - Zvuk (stock headset) stvarno zvuči poprilično dobro - N2 je nešto uži i ima više okinute rubove tako da dosta bolje leži u ruci od jedinice. - Display je odličan, ali je i na N1 bija pa sad nije neka ogromna razlika iako je nešto oštriji zbog više subpixela. - Napokon notification LED ![]() - Kamera je puno brža, možeš rapidno okidati i snimanje je trenutačno, definitivno puno, puno bolje nego na N1. - Volume rocker i sleep botun je pomaknut malo niže što olakšava korištenje istih - Iako je titanium gray boja, punjač je one gay apple boje ![]() - Još ga nisam stavija puniti, ali kad je kupljen bila je na 50% i jedno 3-4 ure prčkanja je dovelo na 20% - Android je v4.1.1, čudi me kako još nije izašla 4.1.2 ![]()
#619 |
Premium
|
Samo što nije http://www.samsung-updates.com/device/?id=GT-N7100 |
![]() |
![]() |
#620 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Bas sam se ponadao da ce S2 plus biti dostojna zamjena mog S2, ali ispada da je par grama tezi sve ostalo je identicno, a Jelly bean ionako S2 dobija. Cekam dalje S2 advance i nadam se hw updatu, jer mi je S3 prevelik, a 4.3" je idealna dimenzija. http://www.sammobile.com/2013/01/10/...jelly-bean-os/
#621 |
Samsung Mob!ler
|
mar, ako ti je prijatelju N7100 prevelik, neka zamini I9300 za I9305. 2GB RAM, LTE, SIII @Bono, tesko tesko, bit ce dosta tu uredaja, al svi ce bit snage oko SII, tek nakon izlaska SIV, bi mozda moga bit SIV mini nesto losiji od SIII. |
![]() |
![]() |
#622 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo posto me vec par ljudi pitalo za usporedbu SGS3 minia s iPhonem 4, evo da napisem to i ovdje: Rad, android i fluidnost, tu je iP4 bolji i ugodniji od minija.. Nije mini nest puno losiji od iP4, ali skuzi se razlika, par puta je mini zastao na sekundu dvije nakon malo jaceg kopanja i izlazaka iz tezih aplikacija, dok sam iphone imao godinu i pol i neznam dal je par puta stao na sekundu dvije.. Igranje po menijima ovo ono sve na miniju super radi.. I ima punooo vise opcija od iphonea.. Ogroman + za mini(android) je otvorenost i drag and drop Jailbreak mi nije bio nest drag, zivciralo me to, a na androidu se "besplatne igrice" instaliraju na uz pomoc drag and dropa i copy pastea.. Kopira se .apk datoteka na mob i povuce preko wifia max brzinom i brzo instalira ![]() GTA Vice City mi se jednom crashao u prvom danu kad sam instalirao kad sam pucao po ljudima, ali svaki drugi put je radilo kak treba(pokrenuo sam ga jako puno puta ), inace radi odlicno na max detaljima, dok sam na iphoneu imao malo malo lag sa GTA III prije par mjeseci kad je to bilo u modi.. Ocita je razlika u hardveru.. Jedino je mozda malo 8GB (4,4 GB dostupno) memorije na mobu, ali ide micro sd kartica i to je onda ok ![]() Google play mi je puno bolji od apple storea, chrome mi je bolji od safarija i tak.. Na miniju, sve sto sam instalirao pokrece i super radi, na huaweiu ascendu Y200 koji sam imao dva tjedna nije bila takva prica, dosta igrica i aplikacija nije htjelo pokrenut.. Te je huawei, ne bi rekao cesto, ali dosta zapinjao u menijima dok s3 mini puno bolje radi.. I da, jos jednom moram pohvalit otvorenost androida, mogucnost skidanja i mjenjanja pozadina, glazbe i svega toga bez spajanja na komp i gnjavaze s iOS-om i iTunesom.. Kvaliteta izrade, sto reci, nije bas samsung plastican kak sam mislio da je dok sam imao stakleni mobitel.. Poprilicno sam zadovoljan, svidja mi se ova glosy bijela boja.. Kuciste, mislim da mi zadnja strana nece dugo izdrzati dok se ne izgrebe (vec je izgrebano i vidi se pod odredjenim kutem i svjetlu), jer mob povlacim po stolu i tako sam iphone jako izgrebao odzada.. Inace, od mobitela, poslije ekrana, najvaznija stvar mi je izgled, i tu mini jako dobro stoji.. Tipke su dobre, svidja mi se sto je tipka za back i izbornik na touch a ne kao na iP4 bas dugme, to me iritiralo, i lock tipka je na savrsenom mjestu.. Ekran na miniju je odlican, nisu boje izrazene kao na retini al vise nego zadovoljan sam vidjenim.. Puno je bolje nego na huaweiu.. 4" je taman za dimenzije moba, dobro dodje tih pola inca vise , nije nesto veci od iphonea u dimenzijama, ali bolje lezi u ruci (imam poprilicno malu ruku jer sam visok 172 cm).. Dok se na stolu malo klacka dok pisem poruke jer je zaobljen, a to cesto radim, pa malo iritira.. Tipkanje i odziv su odlicni, sve instantno, nevidim razliku izmedju iphonea i njega.. Fali mi jedino ledica koja je bila na huaweiu za poruke i pozive, ali to cu prezivjet jer nije bilo ni na iP4.. Kamera je super, bolja nego na iP4, super auto fokus i sve, i ima vise opcija nego iP4 i huawei zajedno.. Garancija, 2 godine, veliki +, imao sam 2 iP4 i svaki sam prodao po isteku garancije jer mi je bilo bed imat mob od 2k kn bez garancije koji se moze pokvarit svaki cas.. Sad mi je dopizdio iOS, mislio sam da ce mi huawei bit dobar, ali preslabo je to i eto s3 mini mi je savrsena zamjena za iPhone ![]()
#623 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Tom telefonu fali quad s 8mpx kamerom od sgs3 i ekranom s visom rezolucijom. Bar od ip4 retine reza,minimum. I onda bi telefon definitivno bio onakakv kakvog vec dugo cekam. Nije stvar specsa nego je stvar prakse. Sgs3 puno bolje radi od sgs3 mini s dosta vecom rezom i istom kolicinom rama,kada se našpuni raznoraznih poziva,poruka,aplikacija itd itd. Znaci prebacimo kameru,proc i barem retina rezu na mini,i eto telefona za mene ![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
|
Kad su ga najavili, ja sam očekivao SGS3 u manjem pakovanju. Nažalost, ispalo je nešto dosta slabije. Daleko od toga da je loš mobitel, ali da ima S3 hadver, bio bi odlična kupnja.
#625 |
Uptime 99.99%
|
Bas to, da je mini bio 4.3" s S3 specifikacijama odmah bi ga uzeo, ovako mi je S3 prevelik, pa gledam kako ce se sve razvijati dalje.
#626 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Kako vam S3 može biti prevelik? Meni je Note baš taman ![]() Uostalom tko bi kupova S3 ako bi ovaj bija dosta jeftiniji tj mini kad bi cijena bila slična?
#627 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
I ja bi takodjer 8+ mpx kameru i malo bolji ekran.. Nadam se da ce takav bit SGS4 mini ![]() Ovaj je cist ok za te novce (iP4 bez garancije+150 kn), mozd da je koju stotku bio jeftiniji ![]()
#628 |
Uptime 99.99%
|
#629 |
Samsung Mob!ler
|
Ma ok je mobitelčić, ja sam zadovoljan, pogotovo baterijom. 4 dana, 4 sata screen on. Nakon S III olakšanje za džep, kamera je ok, iskreno, bolje da rade na senzorima, a ne da pumpaju MP. Što će vam 8MP? Dobro, jedino radi digitalnog zooma, al za ostalo, nikakvog utjecaja nema. Na HTC 8S imam 5MP isto, pa je lošija kamera, OneS mi sa njegovih 8 ako se ne varam ima slike slične kvalitete. OneX ima slike kao S II (a i senzor je isti), možda nešto bolje radi softwerskih stvari, al S II je isto imao ludilo slike. Ovo u vezi veličine, meni je ruka velika, Note II sam s guštom koristio, većim nego S II, jer bolje stoji u ruci, al opet, ovih 4'' na trenutnom tandemu 8S i SIIImini mi ludilo odgovara. Eto, jedino su ekrani nešto lošiji. (op.a. Ruka mi je taman da 4.8'' mogu s jednom rukom koristit.) Volio bih dobiti na test Ativ S, ali još ni traga ni glasa od njega, WP8 S III, to bi mi se svidilo. |
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
|
Koliko čitam po WP8 temi, OS nije toliko hardverski zahtjevan kao Android pa očekujem da će na Ativu raditi vrlo brzo i fluidno jer se radi o hardverskom vrhu tehnologije. Problem je nedovršenost samog OS-a koji i dalje pati od dječjih bolesti i raznih ograničenja. Vani mu je cijena 600 EUR.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|