|
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Za sve ljubitelje, nova zvijerka u gradu: MSI Radeon RX480 GAMING X 8GB |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#603 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Po meni rx 480 ne vrijedi iznad 2100 kn, kakva god da bila |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() marža da se usereš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
GTX 1080 8GB GDDR5X Xtreme Gaming Premium Pack ![]() Samo 6400kn http://www.futura-it.hr/katalog/komp...xtreme-8gd-pp/ Dostupno odmah!
![]() |
#606 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
To su nešto zeznuli cijenu? https://www.alzashop.com/gigabyte-ge...349817.htm?o=5 https://www.caseking.de/gigabyte-gef...-gcgb-143.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
ITX Gaming PC - Malo, brzo i moćno! ![]() Ako su vam standardna kućišta prevelika, i nemate dovoljno prostora u kući/stanu. Za vas smo složili tiho, brzo i moćno računalo za sve namjene. Od surfanja, slušanja glazbe i gledanja filmova pa sve do igranja zahtjevnijih igrica. U malo kućište ugrađen je Intel i5 procesor 6. generacije Skylake, 16GB radne memorije, 120GB brzi SSD za sustav i programe, 1TB tvrdi disk za pohranu te odličnu NVidia GTX 1060 grafičku karticu. http://www.futura-it.hr/katalog/goto.../futura-itx01/ Samo 6600kn!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Kul ponuda, s odvojenim komponentama je ~200kn više |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
16Gb rama je zaista neophodno za gejming... Osim toga, po običaju u takvim konfama, nedostaju modeli komponenti: koji cooler, RAM, SSD i HDD?
![]() |
#616 |
Premium
|
haha, taman na gamer.hr-u pročitao u tekstu da je 8 GB dovoljno za gaming i da se ne slušaju mudraci... momci jeste li vi mudraci? :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Meni nije bilo. Kad ti moraš zatvarati browser da bi pokrenuo igru.... Meni je čist normano dok igram, alt tabm kad mi dopizdi... Malo surfam i radim neš pa vratim se u igru..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ovi kažu da su testirali sa 65 tabova u chromu + gaming i kažu nema utjecaj na perfomanse tj. fps u igrama. U biti nitko nije našao razliku Naravno to je najlakše nadodati i nije preskupo, ali kod slaganja konfiguracija nema smisla otkidati od nečeg drugog da bi se stavilo 16gb ram, izuzetak su naravno high end konfiguracije sa velikim budžetima |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovo je dobra ponuda PowerColor Red Devil Radeon™ RX 480 8GB GDDR5 - 2199kn Pa eto Ag008 traži popusta ![]() Što se rama tiće, 8 je u 90% slučajeva dovoljno. Ima igrica koje traže više od 8 ali i one su sa 8 isto igrive. Mislim da je ovaj komp više onako za nešto drugo, da ne bude samo igre već da može biti i za ostalo, svašta, nešta i programe koji trebaju više rama...Jer zašto bi bilo samo za igre? Osobno imam 16gb rama, a moja igra koju igram jedva troši 4 ![]() Sve u svemu OK konfica iako ne piše koji SSD, koji ram, koji HDD al to se već može znati da je nešto najjeftinije tipa patriot, kingston etc. Manje važno koji točno proizvođać jer memorija je memorija, hdd je hdd a ssd svi ti jeftiniji su tu negdje. Ne piše točno očito jer su si ostaili lufta, da ako nemaju ovaj ubace onaj. Bar ostalo piše šta je i kako, a ne kao neke trgovine koje niti nemaju koja je ploča, koje je napajanje, koje je kućište... |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Premium
|
Da, prvi put je ovo zapravo da vidim poštenu ponudu za komplet konfu u HR može popust? |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Iako je 98% problem u softweru AMDa, svejedno ću dobiti reklamaciju i pogledat će komp. ![]() http://oi67.tinypic.com/214pp1d.jpg This made my day. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
i meni u zadnje vrijeme igre pojedu 8GB a ni ne igram ove novije naslove jer sam ograničen starom grafičkom.. kad sam uzimo ram mislio sam, a bit će to dosta.. sad mi je u planu i novih 2x4GB ili ću mijenjat za 2x8GB.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Znači razlike su doslovno 1 fps između 8 i 16, ili čak 0.. Samo zato što je čitavih 8gb iskorišteno ne znači da si na granici, već da se memorija koristi jer je dostupna, a prilikom približavanja granici memory management će odradit svoje. Po ovom što je Manuel stavio čak se sa samo 4bg može igrat uz neki sitni gubitak. Tak da je po meni danas 8 sasma dosta ak se namjeravaju max outat igre.. Bolje upucat više para u grafu npr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Opet kupovao u Futuri, jednostavno no word for them, cekam dan kad ce me razocarat :P Kaj god pitas sve imaju/znaju, pa cak i sa pomoci oko poljskih R1 racuna ![]()
![]() |
#630 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|