|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ma super je update samo sta su to trebali prije uvest, ha je nekako postao pravi nubfest vecina old igraca je presla u gvg, ali nema veze ja i dalje igram, rerolanje pvp likova je strava sad pa sve ide brze ali ipak prije..prije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Njubfest je trajao godinu dana i hrpa njubova i kretena je nafarmala fame. Hint: IWAY. : baad : Meni je bilo smiješno gledati škvadru kako pokušava IWAY sa samo 6 igrača... Old habits die hard. Posebno kada ne znaš igrati ništa drugo. A najjači su mi mulci po forumima gdje se ameri čude kako ti nemaju favor. : cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#604 |
Premium
|
Ono što želim reći obično i kažem. ![]() I ne, nije "lako za to" kada je "to" trajalo godinu dana i na koljena bacilo čirav ranking sistem. IWAY farmanje fejma je išlo na ruku totalnim i retardiranim kretenima koji su kreteni i u RL. Ne možeš mi reći da netko normalan može mjesecima igrati jedan te isti build i klasu samo da bi došao do ranka i svjetlucavog novog emotea. Mislim, možeš - ali znaš i sam da su to gluposti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Yebo vise iway, njega vise _nema_ i nezelim cut za njega vise. Po meni je i tak bio glup build, necro/monkovi koji healaju i bacaju orders.. ili orders od 25energija koji remova enhancment na 3 wara.. zadnja edicija je i imala mesmera koji bi bacao interrupt umjesto rit lorda ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Meni danas dolazi Nightfall... kak je kod tebe Sniper? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 |
Premium
|
Neznam jos. Moram izmislit od nekud 300kn. I tak danas budem dobio buddy key, pa da vidim kak to ide ![]() btw pogledajte si malo na gwikiju nove armore.. http://img165.imageshack.us/img165/5482/gw004gy8.png ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Staff Sergeant
|
Evo meni danas dosao Nightfall Collector's edition ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
znam da postoji za nightfall, vrijedi 14 dana i dode 20kn u algoritmu |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
|
Buddy key owna. Elona owna. Derv i Para isto. Razmisljam da napravim neki Para spike il nesto.. slicno rspike.. ili samo rspike sa go for the eyes i takvim forama? Level design mi se bas dopao u Eloni, mnogo bolje nego factions... MNOGO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
|
Jel ovako isto bilo i kad je dosao Factions? vise se ne sjecam, ali ovaj 4sec lag svake min mi pocinje ici na odredjeno mjesto, tesko igrati ovak.. a svaki drugi heroway je starB ele .. monkanje se svodi na bacanje prota na sve .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma lag je zbog t-coma...neda se nis igrat.. Zasada mi Dervis nije nis posebno,lev 14.,skilove nikako skupit jos sam na onim pocetnim ![]() Sniper@trenutno sam imao 400kn, a nisu imali onih "običnih"po 300, a dok bi ih nabavili ja bi 100% vec stukao lovu,tako da sam bio prisiljen ![]() IMHO 100kn bezveze baceno ![]() BTW ulovio sam crokodila i nazvao ga Steve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Premium
|
Hehe ![]() btw, malo prije probao, solo mass farmanje nije skroz nerfano, 55hp, SoJ i SS su proslost, al zato ja imam svog ritu-a ![]() vangeful was khaonei, vangeful weapon, mend body and soul il nest slicno, resolve, to vam je manje vise dovoljno da farmate.. ja sam stavio jos ona 2 cuda od mesmera pod illusion koji su koristili n/me SS-eri za uw, brise adrenalin i 3energ po hitu, chanelling je isto ok, samo nisam isprobao na trollovima jer nemam ritu-a u droks-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Premium
|
Na to sam mislilo. Nisam koristio to bas, pa neznam. PvP je prepun takvih kratica.. Ja sam RC(restore condition) with GoH (gift of health) .. ti si woh/infuse (word of healing, infuse health).. misli se na monkove.. .. .. Echo Mending frenzy healsig wammo ![]() ![]() btw ja i frend smo se jednom zayebavali, uglavnom isli smo u GToB (temple of balthaz) ja sam bio wammo sa mendingom i maknuo sam si skroz armor, stajao sam tam kod onih range armor suit-ova i lik je koristio katapult tak da me pogodi taman kad koristim frenzy/heal-sig. Mislim da je bilo oko 8k dmg-a : roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Guest
|
ljudi pomozite njubu... posudio meni frend danas guild wars prvi dio special edition da probam pa ak mi se svidi kupim od njega. e sad sve super evo instalirao i sad mi se skida oko 3500 fileova, sad je na 39% sa 13mb skinutih... e al problem, lik čini se izgubio game activation card.... ima sve tu neke knjige mape kutiju od cda al tu karticu kaže nemre nać al danas kad dojde doma će još potražit... e sad dali meni vrijedi šta igra bez te kartice, pretpostavljam tamo neka šifra za aktivaciju igre i kolko sam skužio izabereš neko oružje il tka neš za svg lika sa tom šifrom? dal se nekak može nabavt ta šifra poslat mail proizvođaču il kaj.... i ak uspijem aktivirat, koeg lika da uzmem i jel ima tu servera pa ono na koi da se joinam? kolko sam skužio po nekoj recenziji, meni bi bili ok elementalist-ranger.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|